Hvala na odgovoru praticu je jos malo kako se ponasa pa cemo videti sta daljeRecimo onako laicki da se stvara neki kratak spoj sa ekranom,pa on odreaguje kao da ga ti prstom diras. Mozda vlaga.. A vrlo moguce da nije nista,nego da je softverski prosto.![]()
Koji rom?Drugari, može savet? Fon je počeo malo čudno da se ponaša. Dok čitam novine na netu ili sam na FB, ponekad se desi da LED dioda zablinka dva puta(ranije se nije dešavalo) a nemam nikakvo obaveštenje, poruku i sl. Takođe mi se nekoliko puta desilo da sam podigao telefon i da sam ga bez dodirivanja bilo ekrana ili tastera za otključavanje otključao i došao na homescreen. Restartovao sam ga, al' se opet s vremena na vreme ponavlja. Radi sve besprekorno, ali me čisto zanima šta bi moglo da bude.
Može i na third party plejerima, samo nađi neki koji može da pusti snimak usporeno (mislim da je vlc to mogao) i podesi brzinu na 1/4Zasto slow motion snimak radi samo ako se pusti na stock player?
Koja mu dodje najbolja zamena za stock 20h kameru? Jel to znaci da ne treba nikakvi drajveri, da su oni vec u aplikaciji?Možeš.sve aplikacije za kameru koriste integrirane drivere
OK je, to ti je AmazonA ovo sto traze detaljne podatke, broj, adresu, ime i prezime za registraciju, jel to ok?
Sad sam skinuo, pre toga se na njihovom sajtu registrovao i upravo skinuo par app
Ne može na žalost...Drugari sto nece Vidzeti Na Nova Launceru na Lg-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari