Šta je novo?

LG G2

Recimo onako laicki da se stvara neki kratak spoj sa ekranom,pa on odreaguje kao da ga ti prstom diras. Mozda vlaga.. A vrlo moguce da nije nista,nego da je softverski prosto.:)

Probaj 3845#*802# pa settings/update touch firmware, kad tapnes sacekaj 5-6 sec ;)

Poslednja izmena:
Drugari, može savet? Fon je počeo malo čudno da se ponaša. Dok čitam novine na netu ili sam na FB, ponekad se desi da LED dioda zablinka dva puta(ranije se nije dešavalo) a nemam nikakvo obaveštenje, poruku i sl. Takođe mi se nekoliko puta desilo da sam podigao telefon i da sam ga bez dodirivanja bilo ekrana ili tastera za otključavanje otključao i došao na homescreen. Restartovao sam ga, al' se opet s vremena na vreme ponavlja. Radi sve besprekorno, ali me čisto zanima šta bi moglo da bude.
Koji rom?

Aha, pa vidim kace na YT takve snimke i player ih pusta :-D Znaci tako treba

E, dobio sad 2 LG BELLO smartphona.

4.4.2 je LG G3 UI je na njemu..onako..odlicno radi :)

kamera je ok ali iskreno usporedo s trenutnom kamerom na g2 nije dobra.

Malo razočaran-rekli mi u Vipu da ce bar 2 nedelje biti telefon kod njih a dobio sam kao zamenu za moj LG l9 ja mislim

Poslednja izmena:
Pa dobro nisi loše prošao za sada :)

Inače ko nije video - http://www.androidcentral.com/150-worth-apps-now-available-free-amazon-appstore-christmas-bundle

ima par zanimljivih stvari koje su trenutno 0$ npr :

Worms 3 ($4.99)
Tetris ($2.99)
TuneIn Radio Pro ($9.99)
Plex ($4.99)
Endomondo Sports Tracker PRO ($4.99)
Fleksy Keyboard ($1.99)
Oxford Advanced Learner's Dictionary, 8th edition ($30.99)
Root Explorer ($3.99)
Wolfram|Alpha ($2.99)

treba vam samo Amazon store - http://www.amazon.co.uk/gp/mas/get/android/?tag=androcentr-21&m1k=d_ac i to je to :)

Poslednja izmena:
Pa da, ja isto tako samo pre par meseci :)
Svaki dan daju jednu besplatnu aplikaciju/igru , a desi se da bude kao sada neki paket totalno free :)

Skineš, pa ako ne koristiš uninstall - sve ostaje na nalogu i kada ti zatreba tu je...

A ovo sto traze detaljne podatke, broj, adresu, ime i prezime za registraciju, jel to ok?

Super, ima da se probere dobrih app.
Trazili su mi samo mail i nista vise

Sad sam skinuo, pre toga se na njihovom sajtu registrovao i upravo skinuo par app

Poslednja izmena:
Nisam nigde prilikom registracije upisivao adresu, broj telefona.....

Pa ni sa njim nece moci.

Shanac. Dzabe druze, lg widgeti traze lg launcher. Kao i samsung widgeti sto traze samsung launcher, kao sony sto trazi sony itd itd.

ovo mi oci videle nisu do sada. iz samsung tabora sam presao na lg g2. d802. KAMERA KATASTROFA!!!! Lag je neverovatan. lowlight focus i slikanje katastrofa... iz vaseg iskustva sta da odradim konkretno?

Bas toliko lose? Pa nije toliko losa kamera, mozda ne znas da slikas...Jesi konacno prodao S4?

Nazad
Vrh Dno