Šta je novo?

LG G2

Pogledacu na kp.
Pitaj ortaka ukoliko zeli da ih proda za cenu,pa javi.
Do sada nisam kupovao slusalice zasebno pa nemam predstavu kako se krecu cene.

Samo jednu stvar da dodam, ja imam kopiju Dr. Dre koju sam pre godinu dana platio 500 din. Sinoc sam bas uporedjivao original sluske i tu kopiju. Iskreno, bolje se cuje kopija...

Danas sam postao vlasnik ovog lepog telefona.Imao sam lg p700 sa kojim sam se izvezbao oko rutovanja,ubacivanja softvera itd.Probao da ga rutujem sa io root 10 i nece pa nece.Softvare mi je 20h,za nemacko trziste.Gde gresim.Ubacim avio mod,usb debuging,drajveri instalirani,super su instalira ali root ceker kaze sipak.Poooomoc.

@dejan1001

Da, ali ti imas zastarelu bas verziju "f", pa je isla "g", pa sada "h" koja je najnovija...

@lgg2

Ako si skinuo softwear sa zvanicnog sajta, onda Avira pravi problem. Jednostavno je isključi...
sad imam h -samo sam uporedio i rekao da je na f bilo manje lagova a i nevidim neka ko zna kakva poboljsanja sa updateom na g pa na h

Uradio kako pise u uputstvu i nesto zas......Sada se ukocio i ne mogu da ga resetujem .Pise Now send the package you want to apply to the device with adb sideload filename.....Nekad bi izvadio bateriju i resio stvar. Sta sada...

Drzi power 10-15 sekundi, definitivno nesto pogresno radis.

I ja bih voleo da ubacim neki rom. Ako neko moze da postavi link ka forumu gde je sve detaljno i plasticno objasnjeno. Nikada nisam ubacivao rom ni na jednom LG telefonu, pogotovo na nekom kome se ne vadi baterija.

Koliko imate inace slobodno RAM memorije, a koliko kada ubijete aplikacije sa nekim task managerom?

Cloudy 2.0 bez ičega u pozadini

Prilozi

• uploadfromtaptalk1418752804495.png
    uploadfromtaptalk1418752804495.png
    171 KB · Pregleda: 221
ec9162faadda44a5f2192b43c5594a91.jpg

Stock 20h

@zota81 Koliko ti preko noci spadne % baterija na stocku?

Meni na g3 romu redovno po 6-7%, moracu da probam stock.

Skines Gsam Battery i kada ga prikljucis na punjac videćeš koliko Maha puni.Ja sam imao tih problema sa S4 bio problem u usb kablu...
Sa novim punjacem varira od 250 ma do 500 ma,sa starim 28 ma,a kad se ne puni pise 27ma [emoji1] ,ali i dalje baterija se brzo trosi,mada je puno bolja nego u prethodnom periodu,ipak cu je menjat za koji dan.Mikrofon mi ne radi pa mozda i on pravi neki problem ko ce mu ga znat.

Poslednja izmena:
Sa novim punjacem varira od 250 ma do 500 ma,sa starim 28 ma,a kad se ne puni pise 27ma [emoji1] ,ali i dalje baterija se brzo trosi,mada je puno bolja nego u prethodnom periodu,ipak cu je menjat za koji dan.Mikrofon mi ne radi pa mozda i on pravi neki problem ko ce mu ga znat.
Nije to dobro trebalo bi da puni mnogo vise...kada bi probao neci original punjac sigurno bibznao na čemu si.

Planiram da kupim G2 posle S3, pa da li biste mogli da iznesete nesto od utisaka o samom telefnu sta je to sto vredi, a sta je to sto mladoj srecu kvari,
Kako sam informisan telefon ima problema pri razgovoru sa sagovornikom (lose cuje se cuje), dok drugi nemaju taj problem, da li bih mogao da saznam kako bih mogao da prepoznam o kojoj se to seriji radi i interesuje me koliko baterija traje uz kakvu upotrebu?

Kupi ga, telefon je već sada kultni model, samo pogledaš broj stranica ove teme i bude ti jasno. Problem prilikom razgovora se lako eliminiše kada provalis kako da držiš telefon, i svaki ima taj problem, nije do serije. Baterija je sigurno jedna od jačih strana, i na 24h mešovite upotrebe, izvlačiš skoro uvek preko 5h SOT, kada je reč o stock telefonu, a bez problema ide to i na 6h, a i 7h,u zavisnosti od upotrebe. Jedina mana je, sam displej, tj. njegove standardne osobine za taj tip, jednostavno noću nećeš imati takvu crnu kao kod S trojke, i generalno će boje iz pojedinih uglova da deluju isprano, ali ok, telefon je dobar skok u odnosu na S3, uzimaj to i uživaj.

Posle update softvera sa f na 20g (D80220g-EUR-XX), od pre tri dana imam utisak da mi baterija traje kraće. Ima li neko slična iskustva?

Ja kada sam imao 20g, primetio sam poboljšanje, inače, ubaci cloudyg3 rom, autonomija je poprilično bolja.

da li bih mogao da saznam kako bih mogao da prepoznam o kojoj se to seriji radi i interesuje me koliko baterija traje uz kakvu upotrebu?

Svaki G2 ima taj problem, moraćeš malo da držiš pribijen telefon uz lice, ako si navikao malo da odaljis, moraćeš da se naviknes.

G2/N5 oba telefona imaju taj problem zbog onog agresivnog noise cancellation-a...

Kupi ga, telefon je već sada kultni model, samo pogledaš broj stranica ove teme i bude ti jasno. Problem prilikom razgovora se lako eliminiše kada provalis kako da držiš telefon, i svaki ima taj problem, nije do serije. Baterija je sigurno jedna od jačih strana, i na 24h mešovite upotrebe, izvlačiš skoro uvek preko 5h SOT, kada je reč o stock telefonu, a bez problema ide to i na 6h, a i 7h,u zavisnosti od upotrebe. Jedina mana je, sam displej, tj. njegove standardne osobine za taj tip, jednostavno noću nećeš imati takvu crnu kao kod S trojke, i generalno će boje iz pojedinih uglova da deluju isprano, ali ok, telefon je dobar skok u odnosu na S3, uzimaj to i uživaj.

Znaci sto se tice slusnosti od strane sagovornika to nije software-ski problem vec konstrukcijski i to je to? a sto se tice jacine i cistine slusnosti pri razgovoru i jacine zzvona telefona kakvi su?

Vrh Dno