Ima fora, ako se sećam ti si tel kupio polovan i nema garanciju. Da se troši brzo, ajd još nađe se zbog čega i reši, ali punjenje traje celu noć, a imaš originalni punjač (5V 1.8A) baterija neispravna - najverovatnije, možda je baš zbog tog problema i prodan. Moj tel je 15-ak meseci i baterija se puni od gotovo nule do 100 za nekih 3 sata.Jel ima neka fora sa ovom baterijom,puni se celu noc i ne napuni se do kraja,a potrosnja neverovatno brza 5 sati max,malo viber malo net,nekad na wifi,a nekad mobilni internet.Stock rom 4.4.2 20h
Imam jedan problem sa ovim telefonom pa da vidim da li su se i drugi sretali sa istim. Naime kada na SBB-ovom ruteru Cisco EPC3925 prebacim na N only standard telefon uopste ne moze da se konektuje na wifi. Zenin Optimus G se bez problema kaci na N i net radi kao sat.
Vracanjem na b/g/n mixed konekcija proradi na LG G2.
Znajuci da G2 podrzava N standard, pitam se u cemu moze biti problem?
Ala baguje forum ...
Nabacih optimus sa dorijem i sad imam dve ikonice za kameru. Bem li ga koja je ta prava poboljsanja,a koja je default. Jel ovi romovi imaju u sebi one Advanced 1.0.1 drajvere i Xcam ?
Kako da exportujem slike iz mi2raw aplikacije u JPEG ili PNG da mi ih galerija moze ocitati?
Pa probacu jos sa tim punjacem,pa ako ne bude onda baterija,sinoc od 22:00 do 10 ujutru,napunio se 85 %
ps. Ljudi odradio sistem i prodao telefon
Sad mi malo bzvz - služio je za sve pare cheers
Verovatno G3[emoji4]koji ćeš sada?
koji ćeš sada?
Verovatno G3[emoji4]
Onda kupi G2 za manje para nego sto si svoj prodaoVideću sutra, nisma opterećen brendom, jednostavno što manje para u datom trenutku za što bolji telefon![]()
Onda kupi G2 za manje para nego sto si svoj prodao![]()
Pozdrav ekipi G2, od pre neki dan sam i ja ponosni vlasnik G2 telefona, novog iz VIP-a. Juce mi je preko LG PC Suita ponudio upgrade sa 4.4.2 D80220f na D80220h. Uradio sam i primetio, ako ne gresim da su slike dosta bolje. Znam da je telefon kada je izasao sa verzijom 4.2 imao prilicno losu kameru, a da su posle sa 4.4.2 ispravili, ali cini mi se da stalno rade na poboljsanju.
Jos uvek se plasim da instalim neki ROM, a vidim da svi hvale Optimus G3 rom. Nadam se da postoji sansa za vracanje na fabricko stanje i da nema knoxa kao kod Samsunga.
Radio sam puno puta ubacivanje roma ali kod ovoga se plasim. Pretpostaljam da je CWM proslost i da je sada sve preko TWRP-a...
Danilo imam obe aplikacije, fora je u tome sto u ps ne mogu da nadjem gde da mi prikaze sliku bez i jednog efekta, on sam namece neke efekte... a ne mogu da nadjem i opciju exportovanja te slike iz row formata. Kako da bude vidljiva kad je prebacim na komp?
A da, uzmi P7 :-D nije puno...
ja da prodam imao bi problema jer ne znam sta bi uzeo. Veselio bi me novi mob naravno.
Jel na Cloudi 2.1 bolja kamera nego na stocku?
Meni se cini da je sada na ovoj verziji D80220h kamera mnogo bolja...
Jao Danilo, sad si me bacio u rebusVideću sutra, nisam opterećen brendom, jednostavno što manje para u datom trenutku za što bolji telefon
Moguće, moguće - mada posle G2-e koja ima identičan softver kao G3-a nije mi neki upgrade ...
Danilo imam obe aplikacije, fora je u tome sto u ps ne mogu da nadjem gde da mi prikaze sliku bez i jednog efekta, on sam namece neke efekte... a ne mogu da nadjem i opciju exportovanja te slike iz row formata. Kako da bude vidljiva kad je prebacim na komp?
A da, uzmi P7 :-D nije puno...
bolji je 20f od 20g -bar kod mene- ima manje lagovaPozdrav ekipi G2, od pre neki dan sam i ja ponosni vlasnik G2 telefona, novog iz VIP-a. Juce mi je preko LG PC Suita ponudio upgrade sa 4.4.2 D80220f na D80220h. Uradio sam i primetio, ako ne gresim da su slike dosta bolje. Znam da je telefon kada je izasao sa verzijom 4.2 imao prilicno losu kameru, a da su posle sa 4.4.2 ispravili, ali cini mi se da stalno rade na poboljsanju.
Jos uvek se plasim da instalim neki ROM, a vidim da svi hvale Optimus G3 rom. Nadam se da postoji sansa za vracanje na fabricko stanje i da nema knoxa kao kod Samsunga.
Radio sam puno puta ubacivanje roma ali kod ovoga se plasim. Pretpostaljam da je CWM proslost i da je sada sve preko TWRP-a...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari