Šta je novo?

LG G2

OptimusG3 1.4.1

Prilozi

• uploadfromtaptalk1418431707252.jpg
    uploadfromtaptalk1418431707252.jpg
    774 KB · Pregleda: 223
  • uploadfromtaptalk1418431861224.jpg
    uploadfromtaptalk1418431861224.jpg
    1 MB · Pregleda: 221
  • uploadfromtaptalk1418431917170.jpg
    uploadfromtaptalk1418431917170.jpg
    755 KB · Pregleda: 222
  • uploadfromtaptalk1418431951408.jpg
    uploadfromtaptalk1418431951408.jpg
    809.1 KB · Pregleda: 224
  • uploadfromtaptalk1418432017605.jpg
    uploadfromtaptalk1418432017605.jpg
    1 MB · Pregleda: 209
Sta vi koristite od modula u Xposed,ja njega koristim samo za Greenify?

Odlicne slike!

u poslednjih nedelju dana mi se sam od sebe ukljuci gps, odnosno pocne da trazi satelite... verujem da neka aplikacija pravi problem, ali nisam uspeo da pronadjem koja. cak sam i skroz iskljucio location, i dalje isto

da li se ovo desava jos nekome? inace je sve stock, na 20h

To se dešava od poslednjeg Maps update-a. Samo idi u settings-general-location i u prvoj opciji "Mode" stavi "Battery saving" umesto "High accuracy". Naravno, pod uslovom da ne koristiš telefon kao navigaciju.

Cloudy G3v2.0 + Dorimanx 9.2 + kamera 5.2.4 prilikom snimanja videa, zvuk je uzasan (krene relativno dobro, pa pocne da secka-krci...). U Stweaks sam stavio mic gain kamere na 20, pa na 24 i ne pomaze. Ima li neko proverenu kombinaciju rom + kernel + camfix, da pri snimanju videa zvuk bude normalan?

Da, ali na njemu nisam probao ovo sto mi sad treba. Mada, generalno mi se manje svidja/lezi od CloudyG3.

Sve to mozes i na OptimusG3 rom samo ubaci sve ovo ispod sto sam ti napisao
twrp-2.8.2.0-d802-bump-blastagator-signed
Kernel-Dorimanx-V9.2
KK-20H-D802-BOOT-LOADER
KK_20H_D802_Baseband

i naravno na kraju kamera v5.2.4

Sve to mozes i na OptimusG3 rom samo ubaci sve ovo ispod sto sam ti napisao
twrp-2.8.2.0-d802-bump-blastagator-signed
Kernel-Dorimanx-V9.2
KK-20H-D802-BOOT-LOADER
KK_20H_D802_Baseband

i naravno na kraju kamera v5.2.4

Kako niste navikli ovo je već 3-4 put da se dešava ovo. Server baš ne radi kako treba, Bench je problem. Nema ovo veze sa Tapatalkom...

Kad udjem na TT ostaje mi na istom postu uvek. I onda rucno da vidim nove.

Jel ima neka fora sa ovom baterijom,puni se celu noc i ne napuni se do kraja,a potrosnja neverovatno brza 5 sati max,malo viber malo net,nekad na wifi,a nekad mobilni internet.Stock rom 4.4.2 20h

Ala baguje forum ...

Nabacih optimus sa dorijem i sad imam dve ikonice za kameru. Bem li ga koja je ta prava poboljsanja,a koja je default. Jel ovi romovi imaju u sebi one Advanced 1.0.1 drajvere i Xcam ?

OptimusG3 nema u sebi v1.0.1 advanced driver for g3 mora da se ubaci. Ta druga kamera je portovana sa lg pro2. Pored te dve ubaci xdabbeb xcam lg v5.2.4 koja je poboljsana i naravno ako imas mogucnosti skini sa google play store aplikaciju koja se placa xcam lg settings.

Tri aplikacije za kameru. Vrh. Instalirah i 5.2.4 i kad udjoh u podesavanja i nesto cackah, odmah FC i sad ne mogu da udjem. Jel prvo aplikacija pa drajveri ili obrnuto?

Postovani, pozdrav svima, ja sam jos jedan novi vlasnik novog G2. Danas sam instalirao drivere na kompu i ponudio mi je preko LG PC Suita upgrade za telefon. Updajtovao se sa D802..F na D802..H, nisam zapamtio cele oznake ali jesam ova prva i poslednja slova. Zna li neko koja je razlika izmedju verzije softweara F i nove H, na XDA ne nadjoh odgovor??? Inace meni je telefon kupljen sa Androidom 4.4.2 i tom verzijom sofweara koja se zavrsava sa F. Kupljen je u VIP-u.
Voleo bih da instaliram neki rom koji ima neki dobar mod za kameru ali se jos plasim. Kod telefona gde se baterija mogla vaditi imao sam vise smelosti. Pretpostavljam da je CWR mod proslost i da se radi sada sa TWRP.

Postovani, pozdrav svima, ja sam jos jedan novi vlasnik novog G2. Danas sam instalirao drivere na kompu i ponudio mi je preko LG PC Suita upgrade za telefon. Updajtovao se sa D802..F na D802..H, nisam zapamtio cele oznake ali jesam ova prva i poslednja slova. Zna li neko koja je razlika izmedju verzije softweara F i nove H, na XDA ne nadjoh odgovor??? Inace meni je telefon kupljen sa Androidom 4.4.2 i tom verzijom sofweara koja se zavrsava sa F. Kupljen je u VIP-u.
Voleo bih da instaliram neki rom koji ima neki dobar mod za kameru ali se jos plasim. Kod telefona gde se baterija mogla vaditi imao sam vise smelosti. Pretpostavljam da je CWR mod proslost i da se radi sada sa TWRP.

Tri aplikacije za kameru. Vrh. Instalirah i 5.2.4 i kad udjoh u podesavanja i nesto cackah, odmah FC i sad ne mogu da udjem. Jel prvo aplikacija pa drajveri ili obrnuto?
Drajveri pa aplikacija. Ides settings, general, Apps tu nadjes xcam lg izaberes clear data. Sad mozes opet da koristis xcam ali nemoj da ukljucujes glasovno slikanje to pravi problem.

Kako da exportujem slike iz mi2raw aplikacije u JPEG ili PNG da mi ih galerija moze ocitati?

da li ce biti dovoljno da instaliram xdabbeb apk a da ne ubacujem twrp, inače root sam uradio sa towelroot.apk tako bi hteo i xdabbeb..?

Postoji mogucnost da to uradis,ali je malo rizicnija metoda

Nazad
Vrh Dno