Trazi mi tu da odaberem thumbnail. Sta da odaberem?Skini fotku na komp i up-uj na neki krshten hosting, tipa imgbox pa ostavi link. Onu je tapatalk smanjio na 1024x768. Tako sitna fotka je nikakav pokazatelj kvaliteta fotke. Sav shum se izgubi u resize-u i dobije na ostrini
Nista. Ja sam slikama zadovoljan, a presao sam sa Sonija z1 koji ima bolju kameru.e too. I sad kad zumiram na 100% tamne delove, vidim da su fotke malkice bolje nego kod mene. Fotkao sam sa mi2raw i sam skinuo noise i dobio sjajan rezultat, sto govori da isto to moze i telefon sam da uradi uz odgovarajuci program, driver i setovanja, tako da cu ja nastaviti da cekam to
hvala zulu92
Raw je majka, ne znam zašto telefoni rade ovakvu ludačku obradu, u 99% slučajeva bude bolja slika kad samo sačuvaš raw bez ikakvog editovanjae too. I sad kad zumiram na 100% tamne delove, vidim da su fotke malkice bolje nego kod mene. Fotkao sam sa mi2raw i sam skinuo noise i dobio sjajan rezultat, sto govori da isto to moze i telefon sam da uradi uz odgovarajuci program, driver i setovanja, tako da cu ja nastaviti da cekam to
hvala zulu92
Kad odradim restore backup fajla u TWRP, da li je potrebno wipe nečega? Recimo, sad sam na LS Milestone i hoću ponovo na Cloudy G3 2.0?
Raw je majka, ne znam zašto telefoni rade ovakvu ludačku obradu, u 99% slučajeva bude bolja slika kad samo sačuvaš raw bez ikakvog editovanja![]()
Hvala, to me zanimalo.wipe svega osim internal storage pa onda restore bekapovanog roma i naravno ponovo pokreni uređaj
@cvejk nocna kamera je bolje ispala na stock-u,nego na g3
I ja sam ovo primetio u temi sa fotkama, i noćne i dnevne. Baš na prvi pogled odskače od drugih.Odmah da znate, ni jedan G2 ne slika kao člana @ixon. E, da li je do fona ili fotografa, vi ćete proceniti
Slike su najbolje noćne za G2, koje vidoh negde, a da su bez obrade.
Odmah da znate, ni jedan G2 ne slika kao člana @ixon. E, da li je do fona ili fotografa, vi ćete proceniti
Slike su najbolje noćne za G2, koje vidoh negde, a da su bez obrade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari