Šta je novo?

LG G2

Evo slike sa CloudyG3 i slike sa STOCK-a. Kada se slika u mraku sa blicem, vidno je bolja kamera sa G3. Brzi fokus, ne kao na stock-u od 4 sekunde da oslepis i slicno. Stoji da je slika malo "prirodnija" na G3 varijatni kada se slika nocu bez blica, ali ne preterano :)

P.S. Rec je o kameri koja dolazi uz CloudyG3 i kameri koja dolazi uz Stock, ne XCam :)

Poslednja izmena:
ne mogu da namestim razlicite ringtonove za kontakte... g3 rom,2.0...
ne mogu da namestim ni za sms (koristim handcent sms)
na predhodnim telefonima nisam imao taj problem...
zanimljivo je da razicite boje led-a za sms-ove odredjenih kontakta funkcionise bez problema...
da li neko zna u cemu je problem?

Skini fotku na komp i up-uj na neki krshten hosting, tipa imgbox pa ostavi link. Onu je tapatalk smanjio na 1024x768. Tako sitna fotka je nikakav pokazatelj kvaliteta fotke. Sav shum se izgubi u resize-u i dobije na ostrini
Trazi mi tu da odaberem thumbnail. Sta da odaberem?

bilo šta, to je veličina fotke koja će biti prikazana u postu na forumu, klik na nju vodi na full size na hostingu

e too. I sad kad zumiram na 100% tamne delove, vidim da su fotke malkice bolje nego kod mene. Fotkao sam sa mi2raw i sam skinuo noise i dobio sjajan rezultat, sto govori da isto to moze i telefon sam da uradi uz odgovarajuci program, driver i setovanja, tako da cu ja nastaviti da cekam to :D

hvala zulu92

e too. I sad kad zumiram na 100% tamne delove, vidim da su fotke malkice bolje nego kod mene. Fotkao sam sa mi2raw i sam skinuo noise i dobio sjajan rezultat, sto govori da isto to moze i telefon sam da uradi uz odgovarajuci program, driver i setovanja, tako da cu ja nastaviti da cekam to :D

hvala zulu92
Nista. Ja sam slikama zadovoljan, a presao sam sa Sonija z1 koji ima bolju kameru.

@cvejk nocna kamera je bolje ispala na stock-u,nego na g3

hvala zulu92
Raw je majka, ne znam zašto telefoni rade ovakvu ludačku obradu, u 99% slučajeva bude bolja slika kad samo sačuvaš raw bez ikakvog editovanja :)

Kad odradim restore backup fajla u TWRP, da li je potrebno wipe nečega? Recimo, sad sam na LS Milestone i hoću ponovo na Cloudy G3 2.0?

@cvejk nocna kamera je bolje ispala na stock-u,nego na g3

Slazem se. Ima ljudi kojima se vise svidja ovo rasipanje svetlosti na sijalicama i slicno, ali to je sve subjektivno. Ubacio sam XCam na CloudyG3 pa cu opet veceras uskljocati XCam - CloudyG3 VS Stock, da uporedim :)

Evo par nocnih mojih slika,pa uporedi sa njima

Koja je razlika izmedju tog 3.2 i novog fix-a, posto si spominjao da ti je taj najbolji, ima li neke spec razlike koja ti ne odgovara?

Po meni ovaj 3.2 fix nocu bolje pegla sum. Nema tog rasipanja svetlosti na sijalicama,i nekako su mi prirodnije boje nocu.

@ixon: koja je ovo varijanta? Ovde je malo vise paznje stavljeno na detalje, ali je ipak noise reduction brutalan, samo drugacije odradjen... Svidjaju mi se fotke, btw. Solidna kompozicija

@ovo je 3.2 fix,ali ima manuelnog podesavanja. Nista provlaceno kroz fotosop. Slike direkt iz telefona

Odmah da znate, ni jedan G2 ne slika kao člana @ixon. E, da li je do fona ili fotografa, vi ćete proceniti :)
Slike su najbolje noćne za G2, koje vidoh negde, a da su bez obrade.

Odmah da znate, ni jedan G2 ne slika kao člana @ixon. E, da li je do fona ili fotografa, vi ćete proceniti :)
I ja sam ovo primetio u temi sa fotkama, i noćne i dnevne. Baš na prvi pogled odskače od drugih.

Ljudi, ubacio sam danas Liquid rom 5.0.1 Lollipop i sada radi tap to wake i video snimanje tako da nema nekog veceg baga, i sve radi tako fluidno, svaka im cast... Sad jos da vidimo i kako drzi baterija :D

u poslednjih nedelju dana mi se sam od sebe ukljuci gps, odnosno pocne da trazi satelite... verujem da neka aplikacija pravi problem, ali nisam uspeo da pronadjem koja. cak sam i skroz iskljucio location, i dalje isto

da li se ovo desava jos nekome? inace je sve stock, na 20h

Odakle ti to ?
Slike kao i kod mene samo što ima manje obrade sa ovim 3.2 fix-om od npr G3 roma - kao što je i sam čovek rekao ...

nego su ljudi podlegli pričama o noćnom slikanju sa G2-om pa ih sad kao ovo čudi :D

e85cc55cdc17bf3ea66f31e415c9212a.jpg

11e9c4cfca61c6eed710573d235dca32.jpg

3b9631db45704a1e6a6562d327b61f10.jpg

65cc5eea95a982208b51e326e53bcf58.jpg

da8fd3217dd5adc1a84af11c79e85873.jpg

Rom OptimusG3 1.4.1
XCam v5.2.4
v1.0.1 - Advanced Driver for G3 roms

Nazad
Vrh Dno