- Učlanjen(a)
- 11.07.2014
- Poena
- 190
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&nav_id=917690 jos malo [emoji1]
Samo reflashas rom. Ne gubis nista.
CHANGELOG for 2.8.1.0:
-[B][COLOR="#FF0000"]MTP fixes and improvements - you can now copy zips to the root of storage[/COLOR][/B]
-TrueType Font support - optional as it takes up a decent amount of space so may not be available on all devices
-[B][COLOR="#FF0000"]Temperature support[/COLOR][/B]
Pa ne znam, prosudi sam [emoji6]LTE? jel se to maže na leba
Nemam iskustva sa tim, ali normalno je da svi telefoni troše više na mreži nego na WiFi-ju ...)...
Poz, odradio sam sve u vezi quick remote za cloudy G3 2.0 , u rikaveri sam flesovao aplikaciju i posle i wipe i dalvik cashe, i aplikacija mi sad ne radi uopste, pise prinudno zatvaranje, jel moze neka pomoc jer vidim da ste gore izbacili kako treba to da se uradi, unapred hvala, nadam se da ce neko da mi kaze sta treba da uradim.
meni je na 2.0 radio super-bez problema 2 dana-pogledaj sta ti vuce bateriju i uradi posle instalacije factory reset i nebi trebalo da imas problema i nemoj dorinmax da stavljas- ponovi flash roma sa clean install i factory reset posle flashaPozdrav svima!
Imam problem, ako bi neko mogao da pomogne bio bih mu mnogo zahvalan! Često gledam o čemu pišete i čitam ali se nisam do sada uključivao u razgovor.
No šta sam hteo reći: Kupio sam telefon početkom februara i radio je na tom romu koji je bio na njemu. Drugar mi je nešto pričao za novi rom i hajde ja ga poslušao izmenjali mi par romova i radio je solidno, možda za nijansu bolje. Na kraju sam fešnuo Cloudy G3 2.0 rom i na njemu sam duže vreme ali mi baterija znatno lošije "drži". Ni 4h ne doguram, skoro sam stavio Dorimax Kernel i od tada je počeo da "zabode" pri većem opterećenju procesora, izadje sam iz aplikacije i užasno me nervira...
Trenutno skidam 20G onaj standardni rom. Bolje mi je da bude kao na početku nego ovako da me nervira.
Da li neko zna u čemu je problem? Da li neko može neki svoj rom da preporuči. Najbitnije je da baterija bude kao i na početku.
VELIKI POZDRAV SVIMA!![]()
uradi clean installHvala na brzom odgovoru!
Sve je standardno, ne forsiram ga uopšte, ali samo odjednom je počeo da guta bateriju dodje do 50% i onda sam padne na 5% za pola sata na internetu što je nenormalno.
Posle svake instalacije uradim factory reset... Ranije sam ne znam ni ja kako dogurao 6h ekrana, sada ne mogu ni 4h i bas mi je bezvete.
u advanced wipe izaberes za brisanje sve sem internal storage a mozes i to ali onda moras preko usb-otg da instaliras-uradi prvo backup posto ce ti izbrisati sve podatke sem interne memorijeNa šta misliš? Kako to da uradim?
jel ima neko sd maid pro aplikaciju?
pa treba mi [emoji1] a nemogu da je kupim-jel moze to nekako da se posalje ili da okacis negde? ako hocesimam ja,sto?
A u Srbiji ima 4g?Po nekoj teoriji bi trebalo 4G posto je kao unapredjena mreza da trosi manje, ali svakako los signal 4G je losiji nego los signal 3G jer je "osetljiviji".
Pa ne znam, prosudi sam [emoji6]
Znam za mrežu i wifi, ali sam mislio na 4g vs 3g
Pozdrav svima!
Imam problem, ako bi neko mogao da pomogne bio bih mu mnogo zahvalan! Često gledam o čemu pišete i čitam ali se nisam do sada uključivao u razgovor.
No šta sam hteo reći: Kupio sam telefon početkom februara i radio je na tom romu koji je bio na njemu. Drugar mi je nešto pričao za novi rom i hajde ja ga poslušao izmenjali mi par romova i radio je solidno, možda za nijansu bolje. Na kraju sam fešnuo Cloudy G3 2.0 rom i na njemu sam duže vreme ali mi baterija znatno lošije "drži". Ni 4h ne doguram, skoro sam stavio Dorimax Kernel i od tada je počeo da "zabode" pri većem opterećenju procesora, izadje sam iz aplikacije i užasno me nervira...
Trenutno skidam 20G onaj standardni rom. Bolje mi je da bude kao na početku nego ovako da me nervira.
Da li neko zna u čemu je problem? Da li neko može neki svoj rom da preporuči. Najbitnije je da baterija bude kao i na početku.
VELIKI POZDRAV SVIMA!![]()
pa treba mi [emoji1] a nemogu da je kupim-jel moze to nekako da se posalje ili da okacis negde? ako hoces
Je li neko uspeo sa "Quick Remote" aplikacijom ili nekom drugom, da aktivira "Magic remote" funkciju za LG televizor? Model TV-a je od ove godine sa webOS-om. Na CloudyG3 ne može da ga prepozna za tu funkciju.
pa dobro nisam znao-ja da imam podelio bih ako nekom treba i da mogu kupio bih pa ne nebi ni trazioMa znam ja sve to oko LTE-a samo mi nije jasno kako ćeš da iskoristiš tih 50 Mb/s ako nemaš neograničene podatke, a i da imaš jedino da skidaš fullHD filmove sa privatnih torent trekera direktno na mob
Meni 3G ide od 20-30 Mb/s kada se skine proksi, ali mi to ništa ne vredi kada nemam neograničen internet ...
Osim toga troši više baterije kao što si i sam primetio
Samo G3 rom v2.0 i njegov kernel - nemoj Dorimanx u kombinaciji sa njim ...
Sve particije formatiraš osim internal (a možeš i nju ako imaš usb-otg ili ovaj nov twrp rikaveri 2.8.1.0), kada završiš flešovanje restartuješ mob u rikaveri i odradiš factory reset i to ti je to
Majstore gde nađe na forumu da tražiš SD maid PRO
Kucaj na netu SD maid pro 3.1.0.6 apk - ima gde hoćeš, mada možeš i da kupiš aplikaciju jer je dobra ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari