Šta je novo?

LG G2

da li bi bio neko ljubazan da okaci lg music apk iz cloudyja,obrisala sam je pre nego sto sam napravila backup a izgleda da se preko nje bira ringtone u sound meniju.znam da moze i preko explorera al bzvz da ne moze ovako

Drugaru pao tel, puklo samo staklo tj. digitizer,
je l' se moze da menja samo to i ako je neko menjao ili zna gde ako moze preporuka?

Hvala unapred.

Mislis oko brisanja appova? Imas system app remover. Ne bi ti on nista obrisao sto imas. Bitno da je sredjeno :)

Koji sajt je pouzdan i povoljan za sim otklučavanje ovog telefona putem koda?

pronašao na ebayu :)

Poslednja izmena:
Jel lte troši više nego 3g? Meni kad je uključen lte teško dan izgura baterija.

LTE? jel se to maže na leba :D
Nemam iskustva sa tim, ali normalno je da svi telefoni troše više na mreži nego na WiFi-ju ...

Nego izašla nova verzija TWRP rikaverija - openrecovery-twrp-2.8.1.0-d802.zip
Download ovde - http://techerrata.com/browse/twrp2/g2d802

Kod:
CHANGELOG for 2.8.1.0:

-[B][COLOR="#FF0000"]MTP fixes and improvements - you can now copy zips to the root of storage[/COLOR][/B]
-TrueType Font support - optional as it takes up a decent amount of space so may not be available on all devices
-[B][COLOR="#FF0000"]Temperature support[/COLOR][/B]

Kada flešujete ovu novu verziju možete i da mu promenite izgled dodavanjem zipa u TWRP/theme folder na telefonu

materialised.png

Dark tema - https://s.basketbuild.com/filedl/devs?dev=z31s1g&dl=z31s1g/1080/TWRP 281X/1080_dark.zip
Play tema - https://s.basketbuild.com/filedl/devs?dev=z31s1g&dl=z31s1g/1080/TWRP 281X/1080_play.zip

Samo skinete npr ovu Play temu i preimenujete iz 1080_play.zip u ui.zip i prebacite taj fajl u TWRP/theme folder (ako ga nema samo ga napravite)...

Poslednja izmena:
Po nekoj teoriji bi trebalo 4G posto je kao unapredjena mreza da trosi manje, ali svakako los signal 4G je losiji nego los signal 3G jer je "osetljiviji".

Poz, odradio sam sve u vezi quick remote za cloudy G3 2.0 , u rikaveri sam flesovao aplikaciju i posle i wipe i dalvik cashe, i aplikacija mi sad ne radi uopste, pise prinudno zatvaranje, jel moze neka pomoc jer vidim da ste gore izbacili kako treba to da se uradi, unapred hvala, nadam se da ce neko da mi kaze sta treba da uradim.

Jel neko resio ovo ili da ponovo preflesujem rom?

Pozdrav svima!
Imam problem, ako bi neko mogao da pomogne bio bih mu mnogo zahvalan! Često gledam o čemu pišete i čitam ali se nisam do sada uključivao u razgovor. :)
No šta sam hteo reći: Kupio sam telefon početkom februara i radio je na tom romu koji je bio na njemu. Drugar mi je nešto pričao za novi rom i hajde ja ga poslušao izmenjali mi par romova i radio je solidno, možda za nijansu bolje. Na kraju sam fešnuo Cloudy G3 2.0 rom i na njemu sam duže vreme ali mi baterija znatno lošije "drži". Ni 4h ne doguram, skoro sam stavio Dorimax Kernel i od tada je počeo da "zabode" pri većem opterećenju procesora, izadje sam iz aplikacije i užasno me nervira...
Trenutno skidam 20G onaj standardni rom. Bolje mi je da bude kao na početku nego ovako da me nervira.
Da li neko zna u čemu je problem? Da li neko može neki svoj rom da preporuči. Najbitnije je da baterija bude kao i na početku.

VELIKI POZDRAV SVIMA! :)

Pozdrav svima!
Imam problem, ako bi neko mogao da pomogne bio bih mu mnogo zahvalan! Često gledam o čemu pišete i čitam ali se nisam do sada uključivao u razgovor. :)
No šta sam hteo reći: Kupio sam telefon početkom februara i radio je na tom romu koji je bio na njemu. Drugar mi je nešto pričao za novi rom i hajde ja ga poslušao izmenjali mi par romova i radio je solidno, možda za nijansu bolje. Na kraju sam fešnuo Cloudy G3 2.0 rom i na njemu sam duže vreme ali mi baterija znatno lošije "drži". Ni 4h ne doguram, skoro sam stavio Dorimax Kernel i od tada je počeo da "zabode" pri većem opterećenju procesora, izadje sam iz aplikacije i užasno me nervira...
Trenutno skidam 20G onaj standardni rom. Bolje mi je da bude kao na početku nego ovako da me nervira.
Da li neko zna u čemu je problem? Da li neko može neki svoj rom da preporuči. Najbitnije je da baterija bude kao i na početku.

meni je na 2.0 radio super-bez problema 2 dana-pogledaj sta ti vuce bateriju i uradi posle instalacije factory reset i nebi trebalo da imas problema i nemoj dorinmax da stavljas- ponovi flash roma sa clean install i factory reset posle flasha

Poslednja izmena:
Hvala na brzom odgovoru!
Sve je standardno, ne forsiram ga uopšte, ali samo odjednom je počeo da guta bateriju dodje do 50% i onda sam padne na 5% za pola sata na internetu što je nenormalno.
Posle svake instalacije uradim factory reset... Ranije sam ne znam ni ja kako dogurao 6h ekrana, sada ne mogu ni 4h i baš mi je bezveze.

Hvala na brzom odgovoru!
Sve je standardno, ne forsiram ga uopšte, ali samo odjednom je počeo da guta bateriju dodje do 50% i onda sam padne na 5% za pola sata na internetu što je nenormalno.
Posle svake instalacije uradim factory reset... Ranije sam ne znam ni ja kako dogurao 6h ekrana, sada ne mogu ni 4h i bas mi je bezvete.
uradi clean install

Na šta misliš? Kako to da uradim?
u advanced wipe izaberes za brisanje sve sem internal storage a mozes i to ali onda moras preko usb-otg da instaliras-uradi prvo backup posto ce ti izbrisati sve podatke sem interne memorije

Poslednja izmena:
Uradio sam pre instalacije CloudyG3 2.0 ...
Hajde probaću opet.

HVALA VELIKO!

Je li neko uspeo sa "Quick Remote" aplikacijom ili nekom drugom, da aktivira "Magic remote" funkciju za LG televizor? Model TV-a je od ove godine sa webOS-om. Na CloudyG3 ne može da ga prepozna za tu funkciju.

Pa ne znam, prosudi sam [emoji6]

Znam za mrežu i wifi, ali sam mislio na 4g vs 3g

Ma znam ja sve to oko LTE-a samo mi nije jasno kako ćeš da iskoristiš tih 50 Mb/s ako nemaš neograničene podatke, a i da imaš jedino da skidaš fullHD filmove sa privatnih torent trekera direktno na mob :)
Meni 3G ide od 20-30 Mb/s kada se skine proksi, ali mi to ništa ne vredi kada nemam neograničen internet ...

Osim toga troši više baterije kao što si i sam primetio

Pozdrav svima!

Samo G3 rom v2.0 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192 ) i kernel koji dolazi sa njim - nemoj Dorimanx u kombinaciji sa G3 romom ...
Sve particije formatiraš osim internal (a možeš i nju ako imaš usb-otg ili ovaj nov twrp rikaveri 2.8.1.0), kada završiš flešovanje restartuješ mob u rikaveri i odradiš factory reset i to ti je to :)

pa treba mi [emoji1] a nemogu da je kupim-jel moze to nekako da se posalje ili da okacis negde? ako hoces

Majstore gde nađe na forumu da tražiš SD maid PRO :D
Kucaj na netu SD maid pro 3.1.0.6 apk - ima gde hoćeš, mada možeš i da kupiš aplikaciju jer je dobra ...

Je li neko uspeo sa "Quick Remote" aplikacijom ili nekom drugom, da aktivira "Magic remote" funkciju za LG televizor? Model TV-a je od ove godine sa webOS-om. Na CloudyG3 ne može da ga prepozna za tu funkciju.

Imaš ove 3 kombinacije pa probaj :)

1 - http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/app-port-quickremote-g3-t2845965
2 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2271113
3 - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy&hl=en

Ja koristim ovu prvu i sve radi odlično, ali nemam LG TV tako da jedino sam da probaš...

Poslednja izmena:
Ma znam ja sve to oko LTE-a samo mi nije jasno kako ćeš da iskoristiš tih 50 Mb/s ako nemaš neograničene podatke, a i da imaš jedino da skidaš fullHD filmove sa privatnih torent trekera direktno na mob :)
Meni 3G ide od 20-30 Mb/s kada se skine proksi, ali mi to ništa ne vredi kada nemam neograničen internet ...

Osim toga troši više baterije kao što si i sam primetio

Samo G3 rom v2.0 i njegov kernel - nemoj Dorimanx u kombinaciji sa njim ...
Sve particije formatiraš osim internal (a možeš i nju ako imaš usb-otg ili ovaj nov twrp rikaveri 2.8.1.0), kada završiš flešovanje restartuješ mob u rikaveri i odradiš factory reset i to ti je to :)

Majstore gde nađe na forumu da tražiš SD maid PRO :D
Kucaj na netu SD maid pro 3.1.0.6 apk - ima gde hoćeš, mada možeš i da kupiš aplikaciju jer je dobra ...
pa dobro nisam znao-ja da imam podelio bih ako nekom treba i da mogu kupio bih pa ne nebi ni trazio

Poslednja izmena:
Nije fora u tome nego je to zabranjeno na forumu - što se mene tiče možeš i ovde da okaćiš - meni ne smeta ;)

Imam jedno pitanje, drugar je kupio G3 pre jedno nedelju dana, ja imam G2 i uporedili smo i dosta sporije radi G3, cisto onako po meniju kad se skrolaju aplikacije i ostalo bas se vidno oseti, jel zna mozda zbog cega mu je to tako i jel je stvarno G2 po tom pitanju brzi?

Moj drugar ima G3 ali nije sporiji od moga G2. Mozda ima neki app koji ga zeza.

Nazad
Vrh Dno