Šta je novo?

LG G2

Sad sam flesovao ovaj zip sto si poslao link i sad dobijam fc za quickremote.
Jel treba nesto dodatno podesiti ili ne?

Sad sam flesovao ovaj zip sto si poslao link i sad dobijam fc za quickremote.
Jel treba nesto dodatno podesiti ili ne?
Mora da radi !
Jel si pobrisao sve remote aplikacije ?
Treba posle flešovanja da se odradi dalvik/keš čišćenje ...
I probaj da kada sve to središ očistiš u quickremote aplikaciji podatke i keš !

E ali pazi da je link dobar za g2, tj lg ir.

Hvala, ali sada kada ovo sve radi ne pipam ništa :)
Osim toga ima i onaj quickremote notification panel koji ne bi radio sa drugim aplikacijama...

Poslednja izmena:
Ja malko opet da vas smaram sa kamerom :D koliko je bolja xcamera od ove klasicne g3, na ovoj g3 na 1080p 30fps frejmovi padaju i na 24 dok na xcamera se vrte konstantno na 28-29, zato ni ne koristim g3 kameru, samo ne razumem shto to nije sredjeno kad su portovali rom :(

Moze li da se povecava i smanjuje brightness na g3 kameri, ja nisam nasao tu opciju, ima li neka fora?

To zavisi od tržišta za koje je pravljen telefon ...
Prepričano 100 puta u temi :)

Poz, odradio sam sve u vezi quick remote za cloudy G3 2.0 , u rikaveri sam flesovao aplikaciju i posle i wipe i dalvik cashe, i aplikacija mi sad ne radi uopste, pise prinudno zatvaranje, jel moze neka pomoc jer vidim da ste gore izbacili kako treba to da se uradi, unapred hvala, nadam se da ce neko da mi kaze sta treba da uradim.

OptimusG3 V1.4....za sad mi se ovaj rom pokazao kao najviše battery friendly uz dorimanx 8.6 untouched settings... Drugi charging cycle...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1414613124719.png
    uploadfromtaptalk1414613124719.png
    251 KB · Pregleda: 189
  • uploadfromtaptalk1414613144605.png
    uploadfromtaptalk1414613144605.png
    164.9 KB · Pregleda: 188
flashovah cloudy i imam dva pitanja,kako skloniti ovaj qslide iz status bara,drugo kako dodati menu dugme nav baru,vidim nema u njegovim opcijama a nema ni u G3Tweaksboxu,mislim pretostavljam da neki mod treba,samo koji?
edit: resila za qslide

Poslednja izmena:
@lotus,Meni dugme - drži dugo risent :) dugme (i ja sam se ti to pitao)
Qslide gasis iz menija iznad Qslide - a... Ako nije aktivan idi na edit pa ga ubaci na notifikacije i ugasi

Poslednja izmena:
flashovah cloudy i imam dva pitanja,kako skloniti ovaj qslide iz status bara,drugo kako dodati menu dugme nav baru,vidim nema u njegovim opcijama a nema ni u G3Tweaksboxu,mislim pretostavljam da neki mod treba,samo koji?
edit: resila za qslide

Skroluj ikonice iz status bara do kraja, ima edit na kraju, uncheck qslide.

Meni dugme je long press na recents dugme, izbačeno je klasično meni dugme. Tako će biti i u budućim izdanjima androida.

Nije lose, kako stojis sa ramom kada sve ocistis? Mislim da je tu cloudy odradio bolji posao
Oko 500-600 MB. To za cloudyjev g3 je tačno, ali meni lično e znači ništa, jer je na njemu battery drain mnogo veći u sleep i idle statusu. Oba roma sam testirao u svežem stanju sa wifi+data+location+sync uvek On.
Baj d vej, testiraju trenutno dorimanx 8.6.2 beta sa GPU overclockom. Kažu da kida.... :D

Poz, odradio sam sve u vezi quick remote za cloudy G3 2.0 , u rikaveri sam flesovao aplikaciju i posle i wipe i dalvik cashe, i aplikacija mi sad ne radi uopste, pise prinudno zatvaranje, jel moze neka pomoc jer vidim da ste gore izbacili kako treba to da se uradi, unapred hvala, nadam se da ce neko da mi kaze sta treba da uradim.

+1

Oko 500-600 MB. To za cloudyjev g3 je tačno, ali meni lično e znači ništa, jer je na njemu battery drain mnogo veći u sleep i idle statusu. Oba roma sam testirao u svežem stanju sa wifi+data+location+sync uvek On.
Baj d vej, testiraju trenutno dorimanx 8.6.2 beta sa GPU overclockom. Kažu da kida.... :D

Ima slazem se, ali me trenutno mrzi da stavljam optimusa :)
Je l si probao ovaj lighting v4?

Je l koristi neko unbounce modul? Kako funkcionise ?

Vrh Dno