bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
Jesi probao onaj on to remote them all?
E ali pazi da je link dobar za g2, tj lg ir.Hm, evo sad gledam prvi put na xda - deluje dobro - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2271113 ...
Mada ne vidim kako može biti bolje od LG G3 remote aplikacije sa punom bazom kodova![]()
Mora da radi !Sad sam flesovao ovaj zip sto si poslao link i sad dobijam fc za quickremote.
Jel treba nesto dodatno podesiti ili ne?
E ali pazi da je link dobar za g2, tj lg ir.
Moze li link neko da podeli za 20g Europe open kdz?
Moze li link neko da podeli za 20g Europe open kdz?
212 6HU/HUNGARY_OPEN_16G V20G LGD802 1.64 GiB
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
Ako kucam moj imei dobijem 20C![]()
Tvoj je sigurno tajvanac[emoji3]Ako kucam moj imei dobijem 20C![]()
Hvala , skinucu odmah ....
EDIT :Izgleda nesto sa serverom nije u redu trenutno , ne mogu ni jedan da skinem... tj. nista se ne desava ...
Nije lose, kako stojis sa ramom kada sve ocistis? Mislim da je tu cloudy odradio bolji posaoOptimusG3 V1.4....za sad mi se ovaj rom pokazao kao najviše battery friendly uz dorimanx 8.6 untouched settings... Drugi charging cycle...
flashovah cloudy i imam dva pitanja,kako skloniti ovaj qslide iz status bara,drugo kako dodati menu dugme nav baru,vidim nema u njegovim opcijama a nema ni u G3Tweaksboxu,mislim pretostavljam da neki mod treba,samo koji?
edit: resila za qslide
Oko 500-600 MB. To za cloudyjev g3 je tačno, ali meni lično e znači ništa, jer je na njemu battery drain mnogo veći u sleep i idle statusu. Oba roma sam testirao u svežem stanju sa wifi+data+location+sync uvek On.Nije lose, kako stojis sa ramom kada sve ocistis? Mislim da je tu cloudy odradio bolji posao
Poz, odradio sam sve u vezi quick remote za cloudy G3 2.0 , u rikaveri sam flesovao aplikaciju i posle i wipe i dalvik cashe, i aplikacija mi sad ne radi uopste, pise prinudno zatvaranje, jel moze neka pomoc jer vidim da ste gore izbacili kako treba to da se uradi, unapred hvala, nadam se da ce neko da mi kaze sta treba da uradim.
Oko 500-600 MB. To za cloudyjev g3 je tačno, ali meni lično e znači ništa, jer je na njemu battery drain mnogo veći u sleep i idle statusu. Oba roma sam testirao u svežem stanju sa wifi+data+location+sync uvek On.
Baj d vej, testiraju trenutno dorimanx 8.6.2 beta sa GPU overclockom. Kažu da kida....![]()
Ne, mislim da cu se zadržati na optimusu jer preferiram G3 UI, a baterija je super...Ima slazem se, ali me trenutno mrzi da stavljam optimusa![]()
Je l si probao ovaj lighting v4?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari