bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
Ne mozes. Tj mozes ali kad se to desi pozeljet ces da se nije desilp 
:-(, mnogo je. Morace neki nexus da padne
kako mogu da dobijem ovakav ili slican status bar? zna neko? Pogledajte prilog 152470 instaliranjem pardus 7.7 roma?
Prodaš iPhone 6, kupiš N5 i odeš na zimovanje.![]()
moze li neko detaljnije uputsvo ako neko zna? kako da napravim ovakav ili slican status bar?
Ja instalirao onaj sa linka preko recovery-a i radi sasvim fino.
Pravo da ti kažem nisam gledao pošto me nije ni interesovalo jer i pre toga nisam imao original već neki modovani status bar.
Javi se u inbox. Sredi se to.
a sta imas od roma i kernela instalirano?
Stock ROM i Dorimax 8.5.
Verujem da bi trebalo da radi bez problema, mada ne mogu sa sigurnošću da tvrdim.
skontao sam da mora preko xposed ali u njemu ne mogu da nadjem da mi CPU prikazuje u procentima nego ima samo MHZ I GHZNema ničega od onog u sredini, bar kod mene. Čak mi je i ikona baterije drugačija ali su zato promenjene i neke druge ikone koje nisu u status baru (dialer etc)...
skontao sam da mora preko xposed ali u njemu ne mogu da nadjem da mi CPU prikazuje u procentima nego ima samo MHZ I GHZ
HvalaTo sa procentima sa ghz mhz je cooltool, ima ga na playstore a ima u narodnih verzija
![]()
Ukratko-stavi g3 rom i neces se pokajatiKupio nedavno g2 pa me interesuje par stvari...
Ima li za telefon nekakav znacaj,da se s'vremena na vreme uradi wipe cache u recovery?Na predhodnom tel. sam to radio jednom u mesec/dva i uvek sam imao utisak da nakon toga tel. bolje radi.
Moze li da se uradi nadogradnja na neku novu verziju ukoliko je LG izbaci,ukoliko je telefon root-ovan ili mora prvo unroot pa tek onda?
Vidim da je mnogima poslednja verzija 4.4.2 v.20g koju meni ne nudi (na v.20d sam),zbog cega?Ima li poboljsanja na 20g?
Planiram da isprobam i cloudyg3 rom,pa me interesuje ima li nekih bugova na njemu i radi li bolje od stock rom-a?
Verovatno u ovih 800 stranica postoje odgovori na sva moja pitanja,ali posto je bas dosta za citanje,ako nekoga ne mrzi...hvala mu u napred![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari