Šta je novo?

LG G2

:-D dobro koja je procedura? ako izadje nesto onda preko flash toola odradim,a sta se desava sa rootom i recoverijem?

Lollipop stiže marta/aprila 2015-te:

lista.jpg

izvor

Lotus-mozes uvijek root i rec ponovno nakon kdza. @strider - pa da..mart ili april..uzas. A gle g2 mini, maybe, maybe not..nema smisla

Izvor nije bas najbolji. Ali oko marta je za ocekivati od LG-a

Dodje mo da uzmem n5, prodam ovaj. Onda kasnije uzmem g2 ponovno :). Jel ima smisla? Malo da i probam n5

Dodji u pravi tabor :) posle n5 neces ni pomisljati da se vratis na g2 ;)

Na mesec dana bi se možda i menjao, i to samo zbog ovog novog Androida :)

Pravo da ti kažem nisam gledao pošto me nije ni interesovalo jer i pre toga nisam imao original već neki modovani status bar.

Nema ničega od onog u sredini, bar kod mene. Čak mi je i ikona baterije drugačija ali su zato promenjene i neke druge ikone koje nisu u status baru (dialer etc)...

Nema ničega od onog u sredini, bar kod mene. Čak mi je i ikona baterije drugačija ali su zato promenjene i neke druge ikone koje nisu u status baru (dialer etc)...
skontao sam da mora preko xposed ali u njemu ne mogu da nadjem da mi CPU prikazuje u procentima nego ima samo MHZ I GHZ

ne mora dorinmax...ja sam claudy stock sa njegovim kernelom...i radi ovaj icon pack...sjajno...

kao na alici osim podataka o cpu gpu i sl...to ne upada...ali jako lepo izgleda status bar i ikonice...

Kupio nedavno g2 pa me interesuje par stvari...
Ima li za telefon nekakav znacaj,da se s'vremena na vreme uradi wipe cache u recovery?Na predhodnom tel. sam to radio jednom u mesec/dva i uvek sam imao utisak da nakon toga tel. bolje radi.
Moze li da se uradi nadogradnja na neku novu verziju ukoliko je LG izbaci,ukoliko je telefon root-ovan ili mora prvo unroot pa tek onda?
Vidim da je mnogima poslednja verzija 4.4.2 v.20g koju meni ne nudi (na v.20d sam),zbog cega?Ima li poboljsanja na 20g?
Planiram da isprobam i cloudyg3 rom,pa me interesuje ima li nekih bugova na njemu i radi li bolje od stock rom-a?
Verovatno u ovih 800 stranica postoje odgovori na sva moja pitanja,ali posto je bas dosta za citanje,ako nekoga ne mrzi...hvala mu u napred :)

Kupio nedavno g2 pa me interesuje par stvari...
Ima li za telefon nekakav znacaj,da se s'vremena na vreme uradi wipe cache u recovery?Na predhodnom tel. sam to radio jednom u mesec/dva i uvek sam imao utisak da nakon toga tel. bolje radi.
Moze li da se uradi nadogradnja na neku novu verziju ukoliko je LG izbaci,ukoliko je telefon root-ovan ili mora prvo unroot pa tek onda?
Vidim da je mnogima poslednja verzija 4.4.2 v.20g koju meni ne nudi (na v.20d sam),zbog cega?Ima li poboljsanja na 20g?
Planiram da isprobam i cloudyg3 rom,pa me interesuje ima li nekih bugova na njemu i radi li bolje od stock rom-a?
Verovatno u ovih 800 stranica postoje odgovori na sva moja pitanja,ali posto je bas dosta za citanje,ako nekoga ne mrzi...hvala mu u napred :)
Ukratko-stavi g3 rom i neces se pokajati

Vrh Dno