Šta je novo?

LG G2

Lepšu zadnju stranu? For real
Inače ili si za neksus ili nisi. Mada realno ko se razmišlja izmedju ta dva, ja bi mu savetovao da uzme G2.

Да лепшу, оригиналнију и функционалнију...

Па ја сам више за нексус него 99% људи у нексус 5 теми - радим са андроид апликацијама, али опет када сам бирао између ова два телефона једноставно сам изабрао Г2 јер је објективно бољи телефон :)

Poslednja izmena:
Licno ako poredimo lepotu g2 je jedini koji je uspeo da izgleda socijalnije od samsunga. No to su sve ukusi.

Aj jos jednom da pitam, da li ste uspeli da se povezete preko usb-a na lg pc suite (g3 rom)?

Sjajan telefon izgleda. Mislim da je best buy u nekoj kategoriji 250-300e.

Да лепшу, оригиналнију и функционалнију...

Па ја сам више за нексус него 99% људи у нексус 5 теми - радим са андроид апликацијама, али опет када сам бирао између ова два телефона једноставно сам изабрао Г2 јер је објективно бољи телефон :)
Moj glas ide za n5 sto se tice izgleda :)

Sta mu dodje ovaj WifiOffDelayIfNotUsed wakelock? Vec par dana se javlja
@djilkosns

Prilozi

• uploadfromtaptalk1413758208726.png
    uploadfromtaptalk1413758208726.png
    412.9 KB · Pregleda: 177
Poslednja izmena:
To ce ti se uvek javljati,bar je kod mene tako.Verovatno se salju neki sitni paketi preko wi fi da bi konekcija ostala aktivna.

Sta mu dodje ovaj WifiOffDelayIfNotUsed wakelock? Vec par dana se javlja
@djilkosns

To je nesto novo, ja se ne secam toga, prvi put vidim taj wakelock, a mozda je i bio samo se ne secam. Mozda je i do rutera, pa ga ja nisam imao, stvarno ne znam. Mozda je i ovo sto chobby kaze, pa da je vezano za qualcomm procesore, oni uvek imaju neke cudne wakelock-ove :)

Drugari kolika je razlika u kameri nexus 5 i lg g2, opasno se razmisljam da uzmem nexus 5 32 gb, koje su sve razlike ova dva telefona, i da li nexus 5 snima bolje zvuk na kameri i audio recording ?

Skoro identičan hardver samo što G2 ima bolji displej, kameru, manje ivice, lepšu zadnju stranu, FM radio, BATERIJU mnogo bolju ... :)
Kamera na N5 je 8Mp a na G2 13Mp, ostalo sto kaze Danilo, mada se meni svidja gumirana zadnja strana na N5...
N5 je cist android, mene podseca na kineske tablete, nema ui uradjen, tj. nije nasminkan. Al opet update ide redovno, mada i na G2 dolaze, sad sam ubacio 20g... :)

Poslednja izmena:
Ma ja imam g2, nego me nerviraju ove stvari na njemu, dok pricam druga strana me katastrofa cuje, derem se kao majmun, druga stvar snimanje zvuka na kameri, u subotu je drug stavio audio recording na g3 i razvalilo je kako je snimilo, to kad bi imao na ovom mobu nikad ga ne bi zamenio, kakav je taj stock 20g?

Ne vidim neku razliku, ima u podesavanju zvonjave neke opcije za vibracije, mozes sam da komponujes vibracije...ne znam da li je bilo i ranije.
Baterija~ offline sa ukljucenim syncon je posle 8,9sati i dalje na 100%, mislim da mi je ranije vise vukao, gasio sam i sync. Probacu ostale kombinacije ovih dana.

Ma ja imam g2, nego me nerviraju ove stvari na njemu, dok pricam druga strana me katastrofa cuje, derem se kao majmun, druga stvar snimanje zvuka na kameri, u subotu je drug stavio audio recording na g3 i razvalilo je kako je snimilo, to kad bi imao na ovom mobu nikad ga ne bi zamenio, kakav je taj stock 20g?
Taj problem ima isto i N5, lg-eva boljka! aham!!

Nema taj problem, na razgovor mislim. Kameru nemam pojma nisam snimio ni jedan video.

Ja nemam taj problem, brat i sestra takodje nemaju taj problem.

To ti kazem, ja imao taj problem a i potrazi na netu, videces da skoro isti broj se zali i na g2 i na n5 problem sa mikrofonom. Kod g2 resava dori kernel a kod n5 sam ja barem resio fauxovim...

Imas mozda neki drugi alat koji se ne podnosi s njim. Sjeca se netko norton utilitiesa na win95 i p1 133 mhz? E isti takav efekt na komp i sistem imaju ti tuneri, "ubrzavaci" :)

Imam clean master. Nisam znao da je on aktivan, ja ga s vremena na vreme overio da očistim smeće.

Јел користи неко овај LG task manager ?
Ја то пре никада нисам користио, а у задње време почео и за дивно чудо даје резултате :)

a13ead09a72d7d8f98af09e6dd058b7d.jpg

Vrh Dno