Šta je novo?

LG G2

Imam jedno pitanje usb otg mi radi savrseno ali portable hdd ne, da li ima neka caka kako da ga pokrenem koji mora biti file system i da li disk moze biti particionican ili samo u celini, u pitanju je 500gb,hvala puno

Imam jedno pitanje usb otg mi radi savrseno ali portable hdd ne, da li ima neka caka kako da ga pokrenem koji mora biti file system i da li disk moze biti particionican ili samo u celini, u pitanju je 500gb,hvala puno

Logika stvari nalaže da za taj HDD ti treba napajanje..pošto telefon ima dovoljno snage za USB ali ne i za pokretni hard disk ;)...jedino možeš HDD da prikačiš na externo napajanje i tako da ga koristiš...ali to gubi smisao :)

Logika stvari nalaže da za taj HDD ti treba napajanje..pošto telefon ima dovoljno snage za USB ali ne i za pokretni hard disk ;)...jedino možeš HDD da prikačiš na externo napajanje i tako da ga koristiš...ali to gubi smisao :)

Apsolutno gubi smisao, bas steta sto ne moze, hvala na brzom odgovoru

;) nema na čemu..... jeeedino nisam probao sa SSD eksternim diskom...to bi možda čak i moglo ali nisam siguran.

odustao sam od "do you know" skrina jer kod mene stvarno ne postoji opcija da ga ponovo ukljucim...
sada ne mogu da povezem lg suite sa telefonom... na g2 stoku radi ali na g3 romu nikako... hoce preko wifi-a ali ne preko usb-a... bitna mi je jedino sync slika a to mora preko usb-a...

Da li IR radi kao daljinski na starim, ne smart tv-ovima? Crt, proizvodjaca mnogo :D To bi mi bio jaaaako velik plus da ga uzmem.

bender_007 sad sam pricao sa prijateljicom kaze mi da se cuje kao neki eho i jako se lose cuo sam se istom osobom pre dva dana i potvrdila mi je da se sve bilo full kao da sam pored nje, sve je to pocelo od kad sam onaj dan cackao tvoj unrooter da skinem root iz download mode

Poslednja izmena:
Nije do unrootera sigurno :). Probaj u opcijama poziva iskljuciti ili ukljuciti onaj call enhancement ili kako se zove.

Vrati se na stari, a mozhda ti se nesh u istom trenutku zeznulo pa mislish da je do roma, jel imash garanciju?

Vrati sve kao kad je kupljen i ako te zeza i dalje nosi ga u servis

Drugari kolika je razlika u kameri nexus 5 i lg g2, opasno se razmisljam da uzmem nexus 5 32 gb, koje su sve razlike ova dva telefona, i da li nexus 5 snima bolje zvuk na kameri i audio recording ?

Pa zvuk nije losh na g3 romu sa onom modovanom kamerom a i frejmoi su sredjeni, a slike po meni bolje pravi g2

Drugari kolika je razlika u kameri nexus 5 i lg g2, opasno se razmisljam da uzmem nexus 5 32 gb, koje su sve razlike ova dva telefona, i da li nexus 5 snima bolje zvuk na kameri i audio recording ?

Skoro identičan hardver samo što G2 ima bolji displej, kameru, manje ivice, lepšu zadnju stranu, FM radio, BATERIJU mnogo bolju ... :)

Lepšu zadnju stranu? For real
Inače ili si za neksus ili nisi. Mada realno ko se razmišlja izmedju ta dva, ja bi mu savetovao da uzme G2.

Poslednja izmena:
Bez ukljucenog HDR-a slike na nexus-u su dosta lošije od g2

Nazad
Vrh Dno