Imam jedno pitanje usb otg mi radi savrseno ali portable hdd ne, da li ima neka caka kako da ga pokrenem koji mora biti file system i da li disk moze biti particionican ili samo u celini, u pitanju je 500gb,hvala puno
Logika stvari nalaže da za taj HDD ti treba napajanje..pošto telefon ima dovoljno snage za USB ali ne i za pokretni hard disk...jedino možeš HDD da prikačiš na externo napajanje i tako da ga koristiš...ali to gubi smisao
![]()
daDa li IR radi kao daljinski na starim, ne smart tv-ovima? Crt, proizvodjaca mnogoTo bi mi bio jaaaako velik plus da ga uzmem.
Da li IR radi kao daljinski na starim, ne smart tv-ovima? Crt, proizvodjaca mnogoTo bi mi bio jaaaako velik plus da ga uzmem.
Volume down i power i cekas lg logo. Pustisci drzis volume up i volume down.Prevrnuo nebo i zemlju nema nigde svi se to pitaju promenuli redosled dugmica za stock recovery na 20g
E..to je zato sto imas g2. S vremenom se naviknes da ga drzis blizeHvala bender_007 jos samo provalim sta se zeznulo pa me sagovornik nista necuje, kaze da se cujem jedva kao izdaleka![]()
Jel to na srskom -poboljsanje glasa?Nije do unrootera sigurno. Probaj u opcijama poziva iskljuciti ili ukljuciti onaj call enhancement ili kako se zove.
Ma nece oni u servis nista uraditi drzace tel par dana i reci ce da dodjem po njega sad je sve ok sve je to zbog digatalnog micVrati sve kao kad je kupljen i ako te zeza i dalje nosi ga u servis
Drugari kolika je razlika u kameri nexus 5 i lg g2, opasno se razmisljam da uzmem nexus 5 32 gb, koje su sve razlike ova dva telefona, i da li nexus 5 snima bolje zvuk na kameri i audio recording ?
Skoro identičan hardver samo što G2 ima bolji displej, kameru, manje ivice, lepšu zadnju stranu, FM radio, BATERIJU mnogo bolju ...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari