Šta je novo?

LG G2

Koliko je gotivan ovaj tinted bar mod uff :)
Zna li neko koji je kernel uz 2.0 ?

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje, primetio sam da moj internet (telenor) koji koristim retko prikazuje 3G, tj. nisam ni jednom video ono gore u uglu da mi pise, vec je uvek onaj H koji nije los, ali na proslom telefonu na istim lokacijama sam imao cini mi se 3G, to sam bas skoro primetio, pa me interesuje da li to treba u podesavanjima nesto da se cacka ili tako nesto?Ili je ipak to samo do njih

Kada bi neko bio dobre volje pa napraviti video uputstvo za ubacivanje g3 roma u g2,za nas koji se ne smijemo upustiti u to na osnovu prvog posta,mislim da bi to bio pravi potez.Svaka cast za ljude koji su doktorirali ovaj telefon.

Kucaj na Google "apns.XML". U tom fajlu nadji svog providera i onda po tim postavkama prepises. Ili na uredjaju nadjes.

Trebao bih da pazarim g2 od 32gb, na sta treba obratiti paznju pri kupovini?
Buni me i serijski broj jer pocinje sa 3 (2013 godina)...
Hvala unapred i izvinite sto verovatno pitam nesto na sta je vec mnogo puta odgovoreno ali mnogo strana ima za citanje ...

Pa koristio sam podatke sa mts sajta. Gprsinternet apn
Napravio si apn za internet treba ti za mms da bi skidao mms. I npr meni ako je iskljucen data nece da skida ni salje mms...

Pa nemam gde da pogresim, prva dva ne mogu da menjam niti obrisem. Mogu da dodam APN, njega mogu da brisem i menjam, ali ne i da se prebacim na njega...[/QUOTE]
Pogresio si sto si napravio apn za mms, njih ne mozes da biras, samo apn za internet. Objasnili su ti vec, stavi gprsinternet u prvo polje...

Kada bi neko bio dobre volje pa napraviti video uputstvo za ubacivanje g3 roma u g2,za nas koji se ne smijemo upustiti u to na osnovu prvog posta,mislim da bi to bio pravi potez.Svaka cast za ljude koji su doktorirali ovaj telefon.
Ja sam planirao da napravim video tutorial ali nikako da nadjem slobodno vreme da snimim korake. Mogu da montiram video ako je neko raspolozen da snimi korake.

Možda i nije loša ideja da se napravi jedan klip za youtube sa svim koracima potrebnim (root, twrp recovery, G3 rom) za prelazak sa G2 stock androida na G3 v2.0 rom :)

Danilo,ovo ako se pojavi na youtube,ocekujem bar za 20 % bolju prodaju ovog telefona :D

Možda nam ovde u temi, ali mnogo njih ne koristi forum ili nije upoznato sa flešovanjem ...
Pre neki dan vidim čovek ima G2 sa 4.2.2 androidom - ništa nije menjao od kada je uzeo telefon :)

Pratio sam temu prvih par stotina stranica, ali sam izgubio emociju...
Za to verme nije bio ni jedan rom koji je bio potpuno zadovoljavajući, tako da sam ja još uvek na početnoj verziji.
Tačnije za moj tel nije dugo stizao ni zvaničan update, a nisam ni imao mnogo vremena za to sve.

Sad sam konačno rešio da se posvetim sređivanju telefona, tako da bih vas zamolio da mi kažete koje je trenutno najbolje rešenje? Da li zvaničan update iole popravlja kameru?
Znači možda bih se i zadržao na zvaničnom ili ako ima neki baš proveren rom, pošto se sećam da su neki likovi hvalili tek instaliran rom, a posle par dana kukaju kako da se vrate na stock...

Takođe mi objasnite ono oko hard reseta i običnog reeseta, odnosno kad je potrebno raditi koji?

Dakle evo podesavanja, ali i dalje ne radi :S

Prilozi

• Screenshot_2014-10-12-12-02-05.png
    Screenshot_2014-10-12-12-02-05.png
    87.5 KB · Pregleda: 178
  • Screenshot_2014-10-12-12-02-18.png
    Screenshot_2014-10-12-12-02-18.png
    118.5 KB · Pregleda: 177
  • Screenshot_2014-10-12-12-02-28.png
    Screenshot_2014-10-12-12-02-28.png
    126.9 KB · Pregleda: 175
Ili se nalazis negde gde prosto nema 3G signala, ili si u Rezim mreze stavio "samo GSM". Treceg objasnjenja nema.

Mislim da sam g2 nije imao nekakvih svojstvenih problema..proveri mrtve piksele mada nisam cuo da ih je neko imao ali za svaki slucaj( tako ja za svaki novi tel), socivo kamere (mada se i to da resiti) da li je "musavo".. To sto S/N pocinje sa 3 znaci da je proizveden 2013- sledeca dva broja ti oznacavaju mesec proizvodnje

Možda nam ovde u temi, ali mnogo njih ne koristi forum ili nije upoznato sa flešovanjem ...
Pre neki dan vidim čovek ima G2 sa 4.2.2 androidom - ništa nije menjao od kada je uzeo telefon :)
Razumem, ali ako neko vec hoce nesto da menja, nek procita bar osnovne stvari - sta je root,bootloader, recovery, itd.

Mislim da sam g2 nije imao nekakvih svojstvenih problema..proveri mrtve piksele mada nisam cuo da ih je neko imao ali za svaki slucaj( tako ja za svaki novi tel), socivo kamere (mada se i to da resiti) da li je "musavo".. To sto S/N pocinje sa 3 znaci da je proizveden 2013- sledeca dva broja ti oznacavaju mesec proizvodnje
ok, znam za s/n (sta znace prva tri broja) zbog toga mi je cudno da prodaju nov telefon a on proizveden 2013... gledacu da nadjem neki sa cetvorkom...

Pratio sam temu prvih par stotina stranica, ali sam izgubio emociju...
Za to verme nije bio ni jedan rom koji je bio potpuno zadovoljavajući, tako da sam ja još uvek na početnoj verziji.
Tačnije za moj tel nije dugo stizao ni zvaničan update, a nisam ni imao mnogo vremena za to sve.

Sad sam konačno rešio da se posvetim sređivanju telefona, tako da bih vas zamolio da mi kažete koje je trenutno najbolje rešenje? Da li zvaničan update iole popravlja kameru?
Znači možda bih se i zadržao na zvaničnom ili ako ima neki baš proveren rom, pošto se sećam da su neki likovi hvalili tek instaliran rom, a posle par dana kukaju kako da se vrate na stock...

Takođe mi objasnite ono oko hard reseta i običnog reeseta, odnosno kad je potrebno raditi koji?
1.Ne postoji savršen rom. 2. Probao sam dosta romova, nijednom nisam poželeo da se vratim na stock. U svakom je bilo nešto što mi se svidjalo a toga nije bilo u prethodnom. 3. Mislim da je najbitnije da je G2 odlična mašina, a romovi su stvar ukusa. Naravno, sa svakim novim je boljitak što je i normalno.

Uzeo danas g2 odusevljen telefonom :) jedino zamerka za kameru, nocno snimanje pad frejmova samo tako, ima li neki fix za to?

Pedja,pogledaj prvu stranu,celo uputstvo kako da ubacis fix

Vrh Dno