Šta je novo?

LG G2

Bolja je kamera na petici, čak i 4s koji ima drug pravi dosta dobre slike, a dosta je star.

Čisto je prevaga zbog LG-evog peglanja noise-a.

Ako želiš da ne brineš o sistemu i da to radi kako treba bez fixeva, iPhone. Opet imaš i cydiu i tu imaš dosta stvari. Jedina mana je manji ekran, ali ako ti je ok 4" onda ga uzmi. To je jedina prepreka u svemu ostalom je bolji iPhone.

Veceras cu da sednem i cu da procesljam 5icu maksimalno, brine me samo jos nesto, 16 gb, na lg g2 mi je to malo, i zbog toga se kajem mnogo... Sad ne znam da li ce na iphone-u biti drugacije...

Na iPhone-u imaš 12 giga od 16 čini mi se možda i 13, na G2 imaš 10.66 GB od 16 ako me sećanje ne vara.

1. Napravio si glupost
2. Probaj iz flex foldera izvaditi boot.img(od ls), flashaj ga ako ti uopće i radi fastboot.
Pa, nema tutoriala, ljudi ne flashaju krivu varijantu cesto.
Kad dodjem doma mogu ti asistirati.
Edit: ispravka
+koji si fajl flashao? Bitno je.

1. znam :wall:
2. fastboot radi. flashao sam laf.img samo, ostale nisam. Radio sam na ovaj način: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2477595

Na ovom linku:
http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G2

odaberem LS980 pa onda .img za ZV8
(link:http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G2/LS980/Stock_Firmware/zv8_partitions

i tu imaju defaultni .img za LS980, među njima i boot.img. Valjda njih mogu koristiti?

Ako da, bio bih ti veoma zahvalan ako možeš pomoći oko ovoga, ovde, skype, ili kako god, ali poslije posla, jer sad nemam pristup.
U slučaju da se ovi .img ne mogu koristiti, pretpostavljam ima neka komanda u fastbootu da se izvuče boot.img?

G2 je klasa za ip5 po pitanju svega,bar je moje misljenje takvo.
Kamera je bolja na G2,cak i bez fixa,baterija bukvalno duplo bolja,cak mi je i plastika bolja od aluminijuma,jer je svaka petica ubijena i izguljena.
Nosio sam ip5 oko mesec dana i jedva sam cekao da ga se resim zbog ocajne baterije.

1. znam :wall:
2. fastboot radi. flashao sam laf.img samo, ostale nisam. Radio sam na ovaj način: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2477595

Na ovom linku:
http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G2

odaberem LS980 pa onda .img za ZV8
(link:http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G2/LS980/Stock_Firmware/zv8_partitions

i tu imaju defaultni .img za LS980, među njima i boot.img. Valjda njih mogu koristiti?

Ako da, bio bih ti veoma zahvalan ako možeš pomoći oko ovoga, ovde, skype, ili kako god, ali poslije posla, jer sad nemam pristup.
U slučaju da se ovi .img ne mogu koristiti, pretpostavljam ima neka komanda u fastbootu da se izvuče boot.img?
Možeš izvuci boot.img ali ti već imaš pogrešni. Znaci imaš sad cloudyflex?
Samo izvuces boot.img iz sprint foldera. Ja bi cak downloadao autorec za sprint, raspakirao ga i iskoristio laf.img aboot.img. | boot.img nemoj. Pomognem ti.
Laf.img je samo download mode. Trenutno je potreban fastboot čisto da oporavis taj ROM.

Poslednja izmena:
Možeš izvuci boot.img ali ti već imaš pogrešni. Znaci imaš sad cloudyflex?
Samo izvuces boot.img iz sprint foldera. Ja bi cak downloadao autorec za sprint, raspakirao ga i iskoristio laf.img aboot.img. | boot.img nemoj. Pomognem ti.
Laf.img je samo download mode. Trenutno je potreban fastboot čisto da oporavis taj ROM.

Da, cloudyflex D802.

Ok, hvala! Znači trebao bih uzeti boot.img sa linka.

Taj autorec ne znam šta je, pretpostavljam svi .img u jednom?

Ajde pusti mi na pm viber ili skype, pa se čujemo večeras?

Ma jeste super, ali ako telefon ne moze da mi izgura dan, tipa od 8 ujutru do 8 uvece, dzabe sve to... Svidja mi se mnogo telefon i sve mi se svidja, ali mnogo komentara losih sam dobio od svih vas, tako da izgleda da necu

Znaci otpada kupovina, meni mnogo znaci ova baterija na lg g2...

Pa pazi, za cenu od 180€ je to vrh, kupi, probaj da koristiš, ako ti se svidi zadrži ga a ako ti se ne svidi možeš ga kod nas prodati za maltene duplo više para tako polovnog i uzmeš šta ti je volja posle. Barem je iPhone lako prodati kod nas...

Da, cloudyflex D802.

Ok, hvala! Znači trebao bih uzeti boot.img sa linka.

Taj autorec ne znam šta je, pretpostavljam svi .img u jednom?

Ajde pusti mi na pm viber ili skype, pa se čujemo večeras?
Pokažem ti. Na onom linku nema nista za tebe. Tko prati te upute ce završiti u još gorem bricku. 90% slučajeva.

Ok, važi. Ako imaš neki link u međuvremenu da se uputim malo?

Pošaljem ti na pm kontakt svoj.

Hvala!

Jel zna neko zašto ovaj bam dmux pravi toliki wakelock?
Iscurela mi je baterija danas na 3g iako nisam ni koristio telefon skoro uopšte.uploadfromtaptalk1412856095973.jpg

Tebi bre sve loš signal. Danas sam baš testirao nešto stand by drain i držao tel na 2G bez WiFi i imam taj wakelock. Signal mi je oko -60-65 dBm

Pa to je jak signal.. Meni je na 2g uvek oko 80-90 dbm a na 3g ide do 115. I uvek imam taj wakelock kao interovac/interista

Poslednja izmena:
Tebi bre sve loš signal. Danas sam baš testirao nešto stand by drain i držao tel na 2G bez WiFi i imam taj wakelock. Signal mi je oko -60-65 dBm
Vidiš da čovek ima jednu crtu. -60-65 je odličan signal, njemu je oko - 100 sigurno sa jednom crtom. Slab protok uzrokuje više trošenje baterije + je 3G, ne 2G.

Još ima i radio interference.

Mada trebalo bi da je malo veći od pola sata za 7 sati koliko on ima.

Ma moguće da je njemu loš signal potrošio bateriju ali ne izaziva loš signal taj wakelock, kažem ti imam ga i ja sa dobrim.
Kod mene je bio 20 min za 6h.

Taj wakelock je napravljen u gradu gde mi je 3g signal bio odlican i pojavljuje se samo kada je screen off,kad je upaljen nema wakelock-a.
Ne znam sta je,probacu sad sa iskljucenim fast dormancy,mada su mi iz mts-a rekli da mreza podrzava fd,ali ko ce njima verovati :)

Ja sam sad prvi put pogledao kakav je signal kod mene na poslu. -77db :trust:

Nikako da instaliram BBS sa XDA i da se malo pozabavim time :)

A realno mnogo koristi može da donese...
Od kada sam instalirao Chronus čini mi se da baterija nije kao pre ...

U pripremi imam Autorec sa backupom i restore stocka. Samo za nasu d802, nas jezik tako da ga neću ni stavljati na xda. Trebati cu par testera kad to bude gotovo :)

Nazad
Vrh Dno