Ima vremena, sledeca godinaJel zna neko kad ce biti oficijalno pusten andorid L i stock sa LG 3 ?
Ima puno wakelock-pa kontam da poboljsam jos malo bateriju ako to ima vezeMoram da te pitam, zašto ti smeta? Ako mu sve ugasiš, prebaciš u avio mod... baterija traje još duže.
Jel zna neko kad ce biti oficijalno pusten andorid L i stock sa LG 3 ?
Ima puno wakelock-pa kontam da poboljsam jos malo bateriju ako to ima veze
Skines 1.5, iz cloudyg3 zipa izvadis boot.img(ili bin) i fino strpas u taj 1.5 zip kernela. Ili flashifyPa zar nije 1.6 verzija kernela u pitanju, koji navodno nije i neće da uploaduje. Sad da ne kopam po njegovom tredu ali neko je napisao baš to.
Nisam pravio ***
Jel možeš ti to da upakuješ i postaviš na npr zippyshare - ima dosta ljudi koji imaju isti problem...
Jesam uradio sam-ali dobro nemoze bas sve savrseno. U sustini sam zadovoljan -mislio sam ako moze bolje ajd da probam ali nema vezeJesi li probao hard reset posle ubacivanja g3 roma, već su ti savetovali? I ja sam imao problema, posle reseta sve se sleglo.
@Adi_Cro, nije dobar link, 404 Page Not Found.
mislim da ide ovako:
Instališi tb
bekapuj qr
zameni fajlove
pokreni tb i vrati samo data za q.remote
Ne znam sta da radim, u velikoj sam dilemi, kakva je camera na iphone 5 u odnosu na lg g2?
@bobster nisam te razumeo sta si rekao ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari