Šta je novo?

LG G2

Znaci da ostavim sve sem google backup?za svaki slucaj-posto to ne koristim

Poslednja izmena:
Moram da te pitam, zašto ti smeta? Ako mu sve ugasiš, prebaciš u avio mod... baterija traje još duže.

Jel zna neko kad ce biti oficijalno pusten andorid L i stock sa LG 3 ?

Dejan probaj ovaj link sto cu sada okaciti mozda pomogne inace je kod G3 dosta pomogao za trajanje baterije...ukoliko ko ima problema sa google play servisima i baterijom a na dalviku i koristi xposed module neka oproba ovaj trik i biti ce presretan jer je baterija jos veceg trajanja (oprobao i 100% baterija vise traje) http://forum.xda-developers.com/lg-o...earch-t2885111
..inace iman G3 ali vjerujem da i kod G2 moze pomoci..:)))

Ima puno wakelock-pa kontam da poboljsam jos malo bateriju ako to ima veze

Jesi li probao hard reset posle ubacivanja g3 roma, već su ti savetovali? I ja sam imao problema, posle reseta sve se sleglo.

@Adi_Cro, nije dobar link, 404 Page Not Found.

Mislim da je sad ok..probajte ga meni je pomoglo..google service manje wakelocka rade samo po potrebi se pale...procedura nije teska samo treba pratiti upute..:))

Nisam pravio *** :(
Jel možeš ti to da upakuješ i postaviš na npr zippyshare - ima dosta ljudi koji imaju isti problem...

(cisco 4682dvb)
(obriši moj tv ;) )

https://www.dropbox.com/s/s9ehly8n7p6msuj/com.lge.qremote-20141008-092652.properties?dl=0

ako ne, probaj ovo

https://www.dropbox.com/s/j4ul264jnl0v0w7/com.lge.qremote-20141008-092423.TiBkp?dl=0

isti je backup, samo je jedno data only (easy import), a drugo data only (separate files)
(iskreno, nemam pojma šta to znači, stavi oba u tb bazu, pa probaj)
;)

Poslednja izmena:
Jesi li probao hard reset posle ubacivanja g3 roma, već su ti savetovali? I ja sam imao problema, posle reseta sve se sleglo.

@Adi_Cro, nije dobar link, 404 Page Not Found.
Jesam uradio sam-ali dobro nemoze bas sve savrseno. U sustini sam zadovoljan -mislio sam ako moze bolje ajd da probam ali nema veze :D

Nimbus meni nije radio ni na v1.3 G3 romu :)
Na stock kitkatu je radilo uvek...
Nego kako i gde ovo da ubacim pošto ne koristim titanium?

mislim da ide ovako:
Instališi tb
bekapuj qr
zameni fajlove
pokreni tb i vrati samo data za q.remote

Imam jedno pitanje oko kamere, kad se udje u ona podesavanja oko kamere i stavi se na default primetio sam da je kamera podesena na W10M (4160x2340) 16:9, e sad a kad stavim jednu opciju iznad onda je 13M (4160x3120) 4:3. E sad da li treba da se ostavi na ovo W10M da li je tad najbolja kamera posto nesto ne mogu da vidim neku razliku, stim sto je tad nekako uvecano a kad je na 13M dosta izgleda dalje kad se slika. Ako neko zna i moze da mi objasni u cemu je fora :)

Fora je u tome da je senzor formata 4:3, pa kada hoćeš da napraviš sliku koja je formata 16:9 on samo ''odseče'' gore i dole po 1,5 miliona piksela.

Ukratko - više detalja ćeš uhvatiti na punoj rezoluciji, ali za pregled slika na modernim monitorima je 16:9 prirodniji format. Razlika u kvalitetu nema

Pokušao sam instalirati D802 custom rom (Cloudyflex 2.6.) (D802 = international version) na LS980 (verzija od američkog provajdera Sprint), što nije uspjelo, radio iz TWRP-a. (nisam ni znao da se ovo ne smije raditi, od drugog modela)

Preko LG Flash toola krenem da flashujem Sprint stock rom (da se vratim na stock), međutim sad mi telefon prepoznaje kao D802, i eto veselja, neće da flashuje stock rom, LG Flash toolu mi kaže da je drugi model, i tu stane.

Fastboot mogu pokrenuti, download mode takođe. Iz fastboota sam ubacio novi .img fajl (lex, ili tako nešto, nisam siguran, to je prošlo ok), međutim to mi nije oporavilo ništa.

Guglao na XDA, ali slaba vajda, spominju hex edit, custom dll, itd, u šta baš nisam upućen, odnosno nema dobro tutoriala, tako da nisam siguran šta dalje?

Potrebna poomć!

1. Napravio si glupost
2. Probaj iz flex foldera izvaditi boot.img(od ls), flashaj ga ako ti uopće i radi fastboot.
Pa, nema tutoriala, ljudi ne flashaju krivu varijantu cesto.
Kad dodjem doma mogu ti asistirati.
Edit: ispravka
+koji si fajl flashao? Bitno je.

Poslednja izmena:
Pozz drugari imam ponudu da kupim iphone 5 16gb, za 180e nov iz svajcarske otkljucan. Interesuje me kakav je u odnosu na g2, vuce da ga kupim, nikad nisam koristio iOS, pa sam mnogo u dilemi... Ovo je cista informacija, da ne dodje do nekog raspravljanja...? ?

Za tu lovu je super. Brz, stabilan ali to je samo ajfon. Možeš ga utopiti onda za neku paru ako ti se ne svidi. A kao zamjena za g2 - nije.

Ne znam sta da radim, u velikoj sam dilemi, kakva je camera na iphone 5 u odnosu na lg g2?

@bobster nisam te razumeo sta si rekao ?

Ne znam sta da radim, u velikoj sam dilemi, kakva je camera na iphone 5 u odnosu na lg g2?

@bobster nisam te razumeo sta si rekao ?

Za nijansu je lošija. bobster je mislio na veličinu ekrana, ip5s ima samo 4''

U pitanju su dva potpuno različita telefona, ali kao što bender reče, ako ti se ne svidi uvek možeš da ga prodaš i usput zaradiš, pošto su cene Apple telefona kod nas jako visoke

A ne znam, meni se cini da je slika i video mnogo bolja na iphone 5, pogotovo sound dok snimas video to me odusevilo. Koja je realna cena za lg g2, da vidim za koliko da ga prodam

Nazad
Vrh Dno