Sledeci benderov telefon je i mojŽelim da se javno zahvalim čovjeku iznad, "bender_007"; čovjek mi pomogao da popravim telefon, majstor je svog zanata
Hvala još jednom!
Sledeci benderov telefon je i moj![]()
Želim da se javno zahvalim čovjeku iznad, "bender_007"; čovjek mi pomogao da popravim telefon, majstor je svog zanata
Hvala još jednom!
Ne bih stavljao drugi rom. KK radi po meni za sada sasvim zadovoljavajuce ima sve sto mi treba i bas sam zafovoljan s njim... nekad kasnije kad dosadi hocu sigurno.
Sad.me.interesuje samo taj fokus da sredim i da.okidanje bude brzo kao i sve na ovom tel.
Jel to ovaj fix sredjuje? Zbog toga bih ga samo rutovao.
Skoro istoA koliko traje baterija sa tim g3 romom u odnosu na stock g2?
+1Sledeci benderov telefon je i moj![]()
Moje misljenje da ne dobijas bog zna kakav upgrade i mislim da ne vredi tih 135e(bez garancije) sad ti presudiImao bih jedno pitanje, imam g2, star 10 meseci sa telenora, kao nov. E sad, nasao sam ponudu da dam njega i doplatim 135 eura i uzmem nov g3 bez garancije. Sta mislite o tome?
Tvoj je u garanciji a njegov nije-uzmi bolje te pare potrosi na nesto drugo a na g2 stavi g3 rom i super-imas g3 samo manjih dimenzija [emoji1]Imao bih jedno pitanje, imam g2, star 10 meseci sa telenora, kao nov. E sad, nasao sam ponudu da dam njega i doplatim 135 eura i uzmem nov g3 bez garancije. Sta mislite o tome?
Dodaj nove profile i posle ih izaberes i to je to ;-)Na G3 romu sam, ne mogu nikako da obrisem niti editujem APN podesavanja? Jel ima neko ideju?
cudno, negde gresis...E pa ne mozeDodao sam rucno novi APN ali mi ne dozvoljava da se prebacim na drugi.
Moje misljenje da ne dobijas bog zna kakav upgrade i mislim da ne vredi tih 135e(bez garancije) sad ti presudije l 3gb ili 2gb verzija?
Tvoj je u garanciji a njegov nije-uzmi bolje te pare potrosi na nesto drugo a na g2 stavi g3 rom i super-imas g3 samo manjih dimenzija [emoji1]
postojece niko i ne moze da edituje ili da obrise.. Moze samo da se doda i na tom dodatom se rade isprake itd itdNece da radi, nesto se tu zaglupilo cim ja ne mogu da editujem niti obrisem ta dva postojeca...
uato sto si stavio da ti bude mms... sada videh na tvom screenu.. dodaj apn za internetAham, ali bih trebao da mogu da kada dodam novi, da ga izaberem da bude default, ali ne mogu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari