Znas li da li je mozda radio nesto za onaj prozorcic za quick case. Mislim da je Optimus to sredio.
Mislio sam da se tako ručno ulazi u Recovery?Power + volume down
Sve je isto. Jedina je razlika u bazi. Ništa nije smanjivanje od grafike internetska, sve je original. Sa isai uređaja, navodno on ima to novo g3 sučelje. Ima neki novi app samo i to je to. Dok ne izađe puna verzija promijeni se to. Nisam ga dugo čuo i odjednom mi pošalje. Pitam ga nešto, kako je izdao..on odleti, nema ga.
ugasi tel pa posle 2-3 sekunde drzis zajedno dugme za gasenje i volume down dok se ne pojavi lg logo onda pustis na sekund i opet drzis ta dva dugmeta zajedno dok ti se ne pojavi opcija gde te pita sta dalje-stisni dva puta dugme za gasenje i tako si usao u recovery ako si ga instaliraoRutovao sam telefon uspesno ali kada sam hteo da instaliram recovery pise da je uspesno instalirano.i kad hocu da butujem pojavi se lg logo i gore u levom cosku pise nesto boot error..el ima neko resenje?
jesi ti uopste instalirao recovery?Nece da udje u recovery pa to ti je...kad hocu u recovery pise boot error i tel se ugasi..ne znam o cemu se radi...el imao neko iskustva sa ovakvim problemom
Teško, G3 rom ima tu opciju i sve radi super...Заиста не могу да читам 728 страница а мучи ме следеће па ако неког не мрзи да ми помогне. Да ли могу некако да смањим или још боље уклоним доње софт тастере БЕЗ рутовања. Киткат 20f и Nova laucher на LG G2.
Хвала.
dok je ugasen ekran vol up (+)drzis....A quickmemo?![]()
Kucaj u dial 3845#*802# ides na setting - update touch firmwareJel zna mozda neko zasto me zeza ono otkljucavanje dva puta u sredinu kad se klikne (knock), samo kad ugasim i upalim tu opciju prvih par puta radi, posle nikako nece.Na oficijalnom sam stock-u, nisam ga rutovao
Kucaj u dial 3845#*802# ides na setting - update touch firmware
Pa probaj sad knock on/offKliknem na update touch ali nista se ne desava
Adcanced verzija se skida preko google play,i namesta se dodatne vrednosti oko slikanja. Jpeg quality,shutter speed,itd itd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari