Šta je novo?

LG G2

Znas li da li je mozda radio nesto za onaj prozorcic za quick case. Mislim da je Optimus to sredio.

Ne radi, jos uvijek je okrugli sat.l Jedino sto sam skuzio je da je cetvrtasto ono, kamera, pozivi, poruke..samo sto ne radi kad povucem..

Takodjer uskoro review companion aplikacije za xCam 5.0 (znaci ne xcam nego app za podesavanje svih parametara kamera kao i raw podrska koja ce uskoro doci :) ), to cu na fb sajt ;)

xCam i RAW na G2 !!!
Bomba ...

bender - jel imaš neki info kada će nova verzija 1.4 ?

A da zaboravih ...
Dobro nebitan je version name nego šta ima zanimljivo u novoj verziji i kada stiže ? :)

Jel ima kakve razlike u interfejsu ili je sve isto?
Koje su uopste razlike u odnosu na 1.3?

Sve je isto. Jedina je razlika u bazi. Ništa nije smanjivanje od grafike internetska, sve je original. Sa isai uređaja, navodno on ima to novo g3 sučelje. Ima neki novi app samo i to je to. Dok ne izađe puna verzija promijeni se to. Nisam ga dugo čuo i odjednom mi pošalje. Pitam ga nešto, kako je izdao..on odleti, nema ga.

Kada je telefon ugašen. Ako držiš dok je ekran upaljen snima screenshot.

Sve je isto. Jedina je razlika u bazi. Ništa nije smanjivanje od grafike internetska, sve je original. Sa isai uređaja, navodno on ima to novo g3 sučelje. Ima neki novi app samo i to je to. Dok ne izađe puna verzija promijeni se to. Nisam ga dugo čuo i odjednom mi pošalje. Pitam ga nešto, kako je izdao..on odleti, nema ga.

Kako to da nije base od LG G3 A(LG-F410S)? Tako je bar napisao na twitteru da će biti, zanima me zašto je od ISAI-a uzeo :D

Poslednja izmena:
Rutovao sam telefon uspesno ali kada sam hteo da instaliram recovery pise da je uspesno instalirano.i kad hocu da butujem pojavi se lg logo i gore u levom cosku pise nesto boot error..el ima neko resenje?

Rutovao sam telefon uspesno ali kada sam hteo da instaliram recovery pise da je uspesno instalirano.i kad hocu da butujem pojavi se lg logo i gore u levom cosku pise nesto boot error..el ima neko resenje?
ugasi tel pa posle 2-3 sekunde drzis zajedno dugme za gasenje i volume down dok se ne pojavi lg logo onda pustis na sekund i opet drzis ta dva dugmeta zajedno dok ti se ne pojavi opcija gde te pita sta dalje-stisni dva puta dugme za gasenje i tako si usao u recovery ako si ga instalirao

Instalirah xcam 5.0...Na stock kk-u sam,naravno rootovan telefon..Koje su konkretne prednosti ove kamere?sad slikao nesto,uporedo s obe,ne vidim neku razliku konkretnu?

Nece da udje u recovery pa to ti je...kad hocu u recovery pise boot error i tel se ugasi..ne znam o cemu se radi...el imao neko iskustva sa ovakvim problemom

Заиста не могу да читам 728 страница а мучи ме следеће па ако неког не мрзи да ми помогне. Да ли могу некако да смањим или још боље уклоним доње софт тастере БЕЗ рутовања. Киткат 20f и Nova laucher на LG G2.

Хвала.

Jesam preko programa rom menager-a..pise da je uspesno instaliran i kad hocu da udjem u njega izbaci neku gresku na paljenju i posle moram manuelno da ga upalim

Koja je razlika izmedju 5.1 x cam advanced i obicne 5.1 verzije?

Заиста не могу да читам 728 страница а мучи ме следеће па ако неког не мрзи да ми помогне. Да ли могу некако да смањим или још боље уклоним доње софт тастере БЕЗ рутовања. Киткат 20f и Nova laucher на LG G2.

Хвала.
Teško, G3 rom ima tu opciju i sve radi super...

Adcanced verzija se skida preko google play,i namesta se dodatne vrednosti oko slikanja. Jpeg quality,shutter speed,itd itd...

Jel zna mozda neko zasto me zeza ono otkljucavanje dva puta u sredinu kad se klikne (knock), samo kad ugasim i upalim tu opciju prvih par puta radi, posle nikako nece.Na oficijalnom sam stock-u, nisam ga rutovao

Uradio i kad ga iskljucim pa ukljucim radi neko vreme, kad ostavim fon i probam da otkljucam nece nikako, a uspeva stalno da ga zakljuca

Adcanced verzija se skida preko google play,i namesta se dodatne vrednosti oko slikanja. Jpeg quality,shutter speed,itd itd...

ako neko skine neka postavi fajl...ja bi rado pkupio za dolar ipo ali kako da kupim...

Vrh Dno