Aha: smart cleaning, smart notice, air droid i tapatalk.Koristis li greenify?![]()
Dzidza Bidzo, telefon je bombona. Gledajuci karakteristike telefona, po meni jedina zamerka moze biti sto nema slot za memorijsku karticu i ne moze da se menja baterija. Ali u svakodnevnoj upotrebi i nemam neku potrebu za vise memorije i za rezervnom baterijom. Moze da se navede i to slikanje nocu ako bi bio na stock-u ali sa custom romom i nekim sitnim podesavanjima sve radi super.Posto sam veoma blizu odluke da moj skoro tri godine star S2 zamenim sa G2, interesuje me sta najvise zamerate G2 kao telefonu, odnosno voleo bih da cujem iz prve ruke sta bi po vama moglo da bude bolje ili mozda koje su po vama najvece mane ovog telefona?
Upravo probao. Ovaj sports mod u low light slika brzinom svetlosti. Ma ni sekunda ne Prodje, bez blica naravno. Nisam ubacivao binaries i sve radi na cp 1.2. I night mode deluje brži.Xdabbeb cepno 5.0 fix,kaze velike promene oko kamerealal mu cufte
Edit: neka pogleda neko vezano za ovaj fix. Izasla je nova apk verzija,ali izgleda da treba da se flesuje binarni kod ako sam dobro razumeo pre samog instaliranja same aplikacije?
Samo ubaciš app klasika. Sad ću backup pa binaries. Kaže da popravljaju fotke još višeZnaci samo klasicno instaliranje? Ja sam na stock 4.4.2,ubacen 3.2 fix,da li treba taj fix da uklonim pa instaliram apk?
Mada vidim i u temi da nije bas jasno svima sta je hteo sa binaries kodom da uradi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari