Šta je novo?

LG G2

Pozdrav svima

Prilozi

• uploadfromtaptalk1406762794005.jpg
    uploadfromtaptalk1406762794005.jpg
    60.9 KB · Pregleda: 261
  • uploadfromtaptalk1406762804333.jpg
    uploadfromtaptalk1406762804333.jpg
    39.2 KB · Pregleda: 249
evo malo da se pohvalim da je sad sve ok trenutno radi na cloudy 1.2 i 1.4 kernel i sve je dobro da ne ureknem puj puj :d idem sad da naranim svinje i nista vise da nediram jedno vreme :p

u7avepy2.jpg

zytatu2e.jpg

Nestvarno dobra baterija sa 1.4 kernelom.

sta radi xposed aplikacija i dali smem da je instaliram? ako se desi boot loop dali mogu da vratim?

Poslednja izmena:
Stigao official update (software-apps) oko 100mb, večeras. Na prvi pogled ne vidim razliku...

^ koja je oznaka tog update-a?

Build number:KOT49I.D80220c
Software version: D80220c-HKG-XX
android 4.4.2 i dalje

Poslednja izmena:
Posto sam veoma blizu odluke da moj skoro tri godine star S2 zamenim sa G2, interesuje me sta najvise zamerate G2 kao telefonu, odnosno voleo bih da cujem iz prve ruke sta bi po vama moglo da bude bolje ili mozda koje su po vama najvece mane ovog telefona?

Dejane bolje ti čitaj još malo oko flešovanja, TWRP rikaverija, i to odradi kako treba...
Ako imaš G3 rom ne treba ti xposed jer već sve najbolje opcije sa xposed-a imaš u romu ;)

Posto sam veoma blizu odluke da moj skoro tri godine star S2 zamenim sa G2, interesuje me sta najvise zamerate G2 kao telefonu, odnosno voleo bih da cujem iz prve ruke sta bi po vama moglo da bude bolje ili mozda koje su po vama najvece mane ovog telefona?
Dzidza Bidzo, telefon je bombona. Gledajuci karakteristike telefona, po meni jedina zamerka moze biti sto nema slot za memorijsku karticu i ne moze da se menja baterija. Ali u svakodnevnoj upotrebi i nemam neku potrebu za vise memorije i za rezervnom baterijom. Moze da se navede i to slikanje nocu ako bi bio na stock-u ali sa custom romom i nekim sitnim podesavanjima sve radi super.
Telefon je praktičan za upotrebu i nece ti biti zao S2, kao sto nije bilo ni meni. :)

Jos nisam cuo da je bilo problema sa xposed aplikacijom na g2, samo prati uputstva i sve ce biti ok.

Xdabbeb cepno 5.0 fix,kaze velike promene oko kamere :) alal mu cufte :)
Edit: neka pogleda neko vezano za ovaj fix. Izasla je nova apk verzija,ali izgleda da treba da se flesuje binarni kod ako sam dobro razumeo pre samog instaliranja same aplikacije?

Poslednja izmena:
Xdabbeb cepno 5.0 fix,kaze velike promene oko kamere :) alal mu cufte :)
Edit: neka pogleda neko vezano za ovaj fix. Izasla je nova apk verzija,ali izgleda da treba da se flesuje binarni kod ako sam dobro razumeo pre samog instaliranja same aplikacije?
Upravo probao. Ovaj sports mod u low light slika brzinom svetlosti. Ma ni sekunda ne Prodje, bez blica naravno. Nisam ubacivao binaries i sve radi na cp 1.2. I night mode deluje brži.

Poslednja izmena:
Znaci samo klasicno instaliranje? Ja sam na stock 4.4.2,ubacen 3.2 fix,da li treba taj fix da uklonim pa instaliram apk?
Mada vidim i u temi da nije bas jasno svima sta je hteo sa binaries kodom da uradi?

Znaci samo klasicno instaliranje? Ja sam na stock 4.4.2,ubacen 3.2 fix,da li treba taj fix da uklonim pa instaliram apk?
Mada vidim i u temi da nije bas jasno svima sta je hteo sa binaries kodom da uradi?
Samo ubaciš app klasika. Sad ću backup pa binaries. Kaže da popravljaju fotke još više :)

Video sam i ja,tek sada radio je edit posta. All improvents sa binaries :) aj ubaci pa da vidimo rezultate ;)

Treba da se fleshuju prvo binaries novi pa apk, sad mi xdabebb odgovorio, jer nijedan rom još nema iste.

^ Hvala,da li to vazi i za stock kk? Ili ti binaries mora da se flesuju ako se koristi custom rom?

Ako sam ga dobro shvatio a mislim da jesam, drivers i binaries su novi i nema ih još nijedan trenutno rom implementiran.

^ Mozda ima g3 te drajvere i binaries-e,logicki je morao odnegde da ih pokupi i implementira u fixu?

Inače binaries/drivers moraju da se fleshuju i na G3 portovima.

Nazad
Vrh Dno