Šta je novo?

LG G2

Hidden menu ( 3845#*802#) settings, pa update fw touch

Kako ne mozes da pokrenes? Wipe svega gurnes rom instal i gotovo

Izbacuje mi gresku comcdlg32.ocs fali i tako nesto. Pa ne mogu da gurnem fajl na kraju bez ovog programa, a ako uradim wipe internal onda brisem i rom.

Da se prijavim samo.... Flesnuo sam 1.1 , clean install , factory reset iz lg menija , restore appsa kroz recovery bez date iz Titaniuma , stock kernel (za sad) , nandroid backup... Nemam bugova osim radija koji nikom ne radi i to je opste poznato. Ako pratite na xda , navodno ima bug za "wifi hotspot" , ali je Cloudy i za to izbacio fix za flash iz recovery.
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2817891&d=1403752754

Jel se zakucava Apps info na 1.1 ?

Kakva je kamera ljudi? Do sada niko nije spomenuo,citam na xda da ima pad frejma. Moze li neko to malo strucnije da objasni?

G2 KitKat ne sinhronizuje bookmarks-e sa Chorme desktop-a ?!?!?!?!

Ćao svima! Da li je neko od vas nakon update-a na KitKat primetio da mu se stock browser nije sinhronizovao sa Chrome-om? Ja sam pre imao sve bookmarks-e uredno sinhronizovane i na mobilnom i na desktop-u, a sada toga nema, a ne vidim u bilo kojim ocijama da to ima. Čak imam instaliran i Chrome na G2, a ni on nije sinhronizovan ?!?!?!? wft ?!?!?!?

^^^ Ma vidim da pise da je fix al' reko da proverim iz prve ruke.

Noob pitanjce za ekipu koja se razume :

Pre ubacivanja G3 1.1 ima li potrebe za FULL wipe-om pa da krenem od kamenog doba ili samo neki wipe-ovi jer sam vec na kk G3 1.0 default kernel ?

Hvala!

Poslednja izmena:
Ćao svima! Da li je neko od vas nakon update-a na KitKat primetio da mu se stock browser nije sinhronizovao sa Chrome-om? Ja sam pre imao sve bookmarks-e uredno sinhronizovane i na mobilnom i na desktop-u, a sada toga nema, a ne vidim u bilo kojim ocijama da to ima. Čak imam instaliran i Chrome na G2, a ni on nije sinhronizovan ?!?!?!? wft ?!?!?!?
Chrome -settings / basic / @gmail(tvoj nalog) / sync on ili off posle iz settings telefona idi na account & sync i tamo ponovo proveri da li je ukljucena sinhronizacija sa tvojim chrome-om odnosno google nalogom.. Jesi sa istim nalogom prijavljen i na kompu i na mobu? Proveri da se nisi izlogovao sa kompa,..,

Kakva je kamera ljudi? Do sada niko nije spomenuo,citam na xda da ima pad frejma. Moze li neko to malo strucnije da objasni?
Po meni sve je isto ko i na 1.0... Mada sam dosta klipova snimio sa 1.0 Veceras cu u istim uslovima da snimim sa 1.1 pa cu videti da li ima neke BITNE razlike...

^^^ Ma vidim da pise da je fix al' reko da proverim iz prve ruke.

Noob pitanjce za ekipu koja se razume :

Pre ubacivanja G3 1.1 ima li potrebe za FULL wipe-om pa da krenem od kamenog doba ili samo neki wipe-ovi jer sam vec na kk G3 1.0 default kernel ?

Hvala!

Ja uvek radim clean s tim što ja imam napravljen. zip fajl u titanium koji flesujem iz recovery nakon factory reset tako da se ne cimam za playstoreom, tek posle napravim nalog, pa se appovi apdejtuju, ali uglavnom imam svež zip za nove romove.

Znaci factory,data,cache.....i flash preko TWRP CG31.1 jel tako?

E da... trenutno sam na ART-u, jel trebam da se vracam na dalvik, instaliram pa opet stavim na ART?

E to za dalvik/art ne znam, al ovo sve ostalo, da. Trebalo bi i wipe system, al navodno flash roma to odradi.

Znaci factory,data,cache.....i flash preko TWRP CG31.1 jel tako?

E da... trenutno sam na ART-u, jel trebam da se vracam na dalvik, instaliram pa opet stavim na ART?

Preporuka - vrati se na dalvik. Pa onda kasnije ako vec hoces na art.
@kamera - da, ista je, stogod pisalo kojekuda :)

Da li postoji način da se mountuje Micro USB ako je u ntfs formatu? Probao sam i sa otg helperom i stickmountom, i prijavljuje mi da je unsupported?? I to sam radio uz Dorimanx kernel. Ako ne može, kako je najbolje da formatiram USB? Exfat? Koji allocation size? Posto planiram na USB da imam i romove, i muziku i filmove.

Je li normalno kada se radi restore sa LG Backup da to potraje poprilično? Zatajio je na 84% kod downloaded apps već oko pola sata. Fajl mi ima oko 800mb.

Da li postoji način da se mountuje Micro USB ako je u ntfs formatu? Probao sam i sa otg helperom i stickmountom, i prijavljuje mi da je unsupported?? I to sam radio uz Dorimanx kernel. Ako ne može, kako je najbolje da formatiram USB? Exfat? Koji allocation size? Posto planiram na USB da imam i romove, i muziku i filmove.

Probaj i ovo,
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter
Radilo mi je na drugim uređajima, na G2 nisam probao.

@bender

Dodjem do Connect your device: step 2 u adb push i nista se ne desava, telefon je u TWRP -u....kako dalje? Hvala!

@bender

Dodjem do Connect your device: step 2 u adb push i nista se ne desava, telefon je u TWRP -u....kako dalje? Hvala!
U device manageru ides na update driver - pa onda na urejdaj (d802 ili sta vec pise), onda odaberes s liste (android debugging ...), odaberi bilo koji, mozes i nexus, mozes i lge adb ..

Sjajno....google searching.

Thx coklina!

@bender

Nemam android debugging (Win8) imam 61883 devices pa ADB Interface .....

Poslednja izmena:
Sjajno....google searching.

Thx coklina!

@bender

Nemam android debugging (Win8) imam 61883 devices pa ADB Interface .....

adb interface...

@stejer - sta ti vrijedi sta mi kazemo ? :) Ima netko ovdje tko je u timu lg programera ?
Ali da..stogod dodje, vrlo je vjerojatno da cemo dobiti(kako god bilo, od lg'a ili rom devs/cooks)

Koja je zadnja verzija kk a da je ok za international verziju.

Vrh Dno