danilov
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.02.2014
- Poena
- 170
Hvala. Ne čačka mi se sad xposed ali koliko me ovo nervira mislim da ću morati.
Јеси ли сконтао да не мораш да дираш кукицу када ти избаци тај прозор? Само кликнеш на програм који ти треба.
Hvala. Ne čačka mi se sad xposed ali koliko me ovo nervira mislim da ću morati.
Sa ovim G3 romom nema kašnjenja od 1-2 sekunde pilikom poziva koji su svi namerno forsirali i kukali (zanimljivo od toliko kukanja na taj mali bag, sada kada ga više nema, niko se nije javio da kaže i pohvali), a i fokus radi odlično čak i bez ikakvih fix-eva![]()
niko se na xda temi nije na to žalio do sada pa mi je malo čudno...speakerphone mi je razlog što sam skinuo g3 sa tel.
češće sam u prilici da preko njega razgovaram, a neupotrebljiv je.
sve ostalo je i više nego odlično za v1.0
Јеси ли сконтао да не мораш да дираш кукицу када ти избаци тај прозор? Само кликнеш на програм који ти треба.
Ako radi kako bi trebalo, kada budem bio u istoj situaciji, više me neće pitati koju app da koristim nego će upaliti onu koju sam zadnji put koristio a ne želim uvek da koristim istu.
Razlog zašto nisam probao je poznati bag sa menadžerom aplikacija pa ne bih mogao da obrišem ta podrazumevana setovanja.
E to je već druga priča. Probaću, hvala.
A već sam pisao Claudyfi. ***, ispao sam glup u društvu.
Mora to i bolje da radi od 12 mb ...
Meni je 25 - 30 mb/s u sobi, napolju može da bude samo bolje - mada nisam testirao jer sam i ovim zadovoljan.
Ništa hvala, za to i služi tema i forum![]()
UI
Ne dopada mi se sto ne mogu da izmenim "mrezu" na homescreen-u, t.j. da povecam za dodatni red kolicinu elemenata koji mogu da stanu. Trenutno je 5x5, a meni bi odgovaralo 5x6, ali sta da se radi. Druga stvar koja je bzvz je sto je double-tap za screen off neizvodljiv ako je homescreen u potpunosti popunjen ikonicama, iako izmedju docka i gornjeg dela ima dovoljno prostora. Samo task bar ostaje za double-tab za screen off.
Overall
Ovo je stvarno ozbiljan pomak za G2. Toliki, da ovo sada percipiram kao potpuno nov telefonNeki nedostaci postoje i svi ih znamo, ali to ce sigurno biti upeglano vrlo brzo. Svaka cast developeru.
Nisam verovao da može, jutros, Savaska ul. ispred palate pravde:
http://img.tapatalk.com/d/14/06/18/a5eda3em.jpg
Nisam mogao da verujem svojim očima *** ,)
Hvala još jednom Danilo.
instaliraj adaway. kako mozes da zivis sa tim reklamama u programima![]()
cudno je kako u kragujevcu imas toliki d/u....ja u sred centra ne mogu da izvucem vise od 10mb do...3 up.....jel si dirao nesto???
Ljudi izašla nova verzija iGO primo navigacije koja je dosta bolja od prošle
![]()
![]()
![]()
Ovaj zadnji iGO Primo totalno čist - bez ikakvih modifikacija u vidu custom početne slike, dodataka ...
I to ceo ekran FULL HD (bez status i navbar menija) zahvaljujući G3 romu.
Znači punih 5.2 inča full HD navigacije!
Kao i do sada možete da se javite na pm ako vam treba neka pomoć oko iGO navigacije![]()
Koja verzija je u pitanju?
iGO Primo v9.6.29.403969 ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari