Šta je novo?

LG G2

u autu ? u sred leta ? napolju 40c u hladu ?

LCD radi, meni je baterija trajala od subote do danas, i ekran normalno radi, samo mi je staklo puklo i touch mi ne radi.

Videcu sutra kad odrade, 5 puta sam ih pitao da li je original, oni su rekli da jeste, kako mogu da primetim da mi nisu stavili dobar deo ?

A u drugom servisu su mi rekli cenu 100e za touch i staklo, a sve zajedno i ekran 145e, i isto tvrdi da je original... Sad sam jos vise poludeo sto sam im dao telefon da mi odrade....?

Poslednja izmena:
Koliko znam ne moze samo staklo da se zameni, kompletan displej u zvanicnom servisu je oko 21k din.

Sutra ili prekosutra cu da vidim sta su mi odradili...:D Pare jos nisu dobili, tako da sad gledam kako da vidim da li su pravi deo stavili...

Koliko znam ne moze samo staklo da se zameni, kompletan displej u zvanicnom servisu je oko 21k din.

Moze da se zameni ali velika verovatnoca je da ostanu tragovi od lepka ili cega vec ( neka plavicasta masa/magma :p ) . I da, ako menjaju samo to, stvarno su te odrali, ali ako ispadne sve dobro bez tragova, onda si dobro i prosao.. Bas me zanima.

Oni jos nisu poceli da menjaju, tek sutra ujutru treba da naruce deo, jos nije kasno da se predomislim, da li da im kazem da mi zamene sve, mislim i staklo i touch i ekran.
I jos nesto, mene interesuje ako menjaju samo to staklo, da li je moguce da mi stave bas onakvo staklo kakvo je i bilo, a to za te tragove, ja telefon ne preuzimam dok ne proverim sve potpuno da li postoje neki tragovi ili slicno ...

Da li sam mogao ja sam da narucim negde to staklo i da mi neko odradi, to sigurno ne bi kostalo 130e ?

Poslednja izmena:
Javljam se najkasnije u petak sa slikama moba, rekli su mi da ce mi biti sve isto kao sto je i bilo, a to su price dok ne urade...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nikad nisam kupovao nista preko ebay-a, znaci da sam trebao da u drugom servisu za 145 trazim da mi urade i ekran i staklo i touch, i bio bi miran.

Za staklo i touch 130e, ne mogu da se setim da li su mi rekli komplet sve za 130e kada sam ih zvao preko moba, pa sad kada su videli mob rekli daj da mu zamenimo samo staklo i touch i s****mo ga za pare... Pojeo sam ono i sad gotovo...

to nit može da bude original nit košta toliko ako je stvarno bez displeja. primera radi za s3 sam video da lik to radi za oko 40€ ako me sećanje dobro služi.

a što pojeo? pa rekao si da ništa nije urađeno još

kod ovakvih stvari se ili prodaje telefon ili se popravlja u ovlašćenom servisu, sve ostale opcije dovode do glavobolje u 90% slučajeva

Poslednja izmena:
realno.. koliko tesko moze biti da zamenis sam displej ako narucis ono cudo sa ebaya. to je maltene deo koji je pola mobilnog :)

[YOUTUBE]hPFBA24dR1w[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ma jarane oni ce tebi promjeniti i lcd i staklo za 130 € tako da eto nemas se sta previse nagadjati to je to.

Ma ipak ja njih zovem sutra ujutru da proverim da li mi menjaju i LCD za te pare, ako kazu ne, ja stopiram sve ovo.

Touch i staklo su oko 30e. I 100 posto znam da ti nece staviti original jer original ne mogu nikako imati. Ako se radi lepi se uv lepkom i ko zna da uradi lepo nece se nista primecivati ali neces imati zastitu kao na org g2 u slucaju pada tlelefona. Ono sto ti oni daju je verovatno garancija u slucaju da ti sa tim touchom nesto ne bude ok.

Sad tek ne znam sta da radim, hoces da mi kazes da je skupo samo staklo i touch za 130e ? Ne znam da li da im kazem da mi ubace i ekran za te pare ako hoce, ako nece da mi vrate mob, a sa druge strane ako bi mi ubacili staklo koje nije original, sigurno bi i sa sve ekranom to bilo fals...:( E mnogo sam se iznervirao sad...

Trebao si ti to kod ovlastenog LG servisera..tj onaj kod kojeg se nosi na "garanciju"..pa nek sredi kako treba.

http://www.mesc.rs/
Ovlašćeni servis za Huawei, alcatel, LG itd itd odneseš, pogledaju, ako ne podleže garanciju kažu ti koja je cena i tel ti je gotov kroz par sati ili pak par dana.

A i lepak moze da se ne vidi odmah, moze da se pojavi posle par nedelja ili meseci. Touch moze da radi super sve i posle da otkaze posle nekog vremena. Uzmi noz ili kljuceve i grebi, ako je gorila ima da klizi lepo, a ako nije bice da je neka plastika. A i pod prstom se oseca da li je gorila ili onaj oleophobic coating ili plastika. Videces i po mascenju displeja. Ima tu dosta stvari. To mozes da vidis tek posle nekoliko dana upotrebe...

Jel neko pricao sa clodyf-a , jel ga pitao oce li srediti kameru vis i mtp?I da izbaci konacno [port]

^ Pre mislim da tu treba da se pita xdabbeb jer clodyf-a portuje njegov fix za kameru ;)

Taj fix baguje, ili je do fix ili dori kernela. nekad zna da zakuca i izbaci iz kamre. Podešavanja koja izaberem ostaju (ugasim kameru, ponovo pokrenem, isto je).

^ Vec je pisano o tome u temi na xda. Ispravice to u narednoj verziji

Znači do fix kamere, nije do kernela. Dobro, da znam zbog čega je.

Do fix-a kamere sigurno

Može li se nekako ubrzati fokusiranje?

Vrh Dno