Nisam dobio odgovor od vas, ajde postaviću kratko vidim da onda pomažeteUglavnom kada sam pokušao da koristim navigaciju preko GPS-a naravno, neće da locira ni posle 1 min. Da li neko zna šta da uradim po tom pitanju? Ili zbog čega bi možda moglo biti?
15k koja neki kinez sumnjivog kvaliteta, dok je ono kako Bog zapoveda 22+k dinara.
Gde zameniti display? Napukao je drugaru u jednom cosku. Telefon je pod Telenorovom garancijom ako to ima veze.
Ubacio sam open germany 20d kdz. Dobio sam knock code ali ne i art/dalvik opciju u developer opt. Nisam radio wipe i sve radi odlicno samo nemam opciju da promenim na art. Da li nemaju svi 20d romovi to ili ja negde gresim?
jel tebi ?![]()
Ne znam kog je kvaliteta, videcu sutra, gde mogu da uzmem dobar nije bitno koliko kosta ?
I ovi mi daju racun i garanciju, a samo kad bi znao kako da prepoznam da je kinez, sve bi bilo drugacije...Nije mi drago sto ovo kazem ali samo Mobis, ovlasceni serviseri lg telefona. Svi ostali ugradjuju kineze. Ovde bar imas racun i garanciju, budi siguran da ces se nacekati ali sta da se radi kad drze monopol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari