Šta je novo?

LG G2

Iskreno, bice ludnica za download kada se pojavi prvi javni bulid.. hehe
"^- na zalost ne, ograniceno je." nema veze, bitno da je u pravim rukama beta i da ce uskoro (nadam se) i mi obicni smrtnici da srafimo g3 port...;-) ;-) ;-)

Eh..ima puno stvari ali to je kao s dobrim filmom. Necu kvariti dozivljaj, nego kad izadje da svatko sebi otkriva. Sta da sad pisem sta ima, sta nema kad je najbolje sam probati :)

Bender ima li neka tema povodom tih novosti za g3 port,ili je ovo sto si nam rekao exluziva? :)

Nema nigdje jos. Malo testiram. Svidja mi se. Sutra cu na poslu vidjeti kako se ponasa dnevno (bez kamere naravno). Ucinilo mi se da se grije ali ok je.

Quickwindow radi ali je sat okrugli i oni mini widgeti takodjer (oni pasu.. sat ne pase)

A mislim da i ne smije biti previse tema, vidim da mu kradu portove(onaj neki abdullah asmir nesto..)

Poslednja izmena:
Nisam dobio odgovor od vas, ajde postaviću kratko vidim da onda pomažete :D Uglavnom kada sam pokušao da koristim navigaciju preko GPS-a naravno, neće da locira ni posle 1 min. Da li neko zna šta da uradim po tom pitanju? Ili zbog čega bi možda moglo biti?

Nisam dobio odgovor od vas, ajde postaviću kratko vidim da onda pomažete :D Uglavnom kada sam pokušao da koristim navigaciju preko GPS-a naravno, neće da locira ni posle 1 min. Da li neko zna šta da uradim po tom pitanju? Ili zbog čega bi možda moglo biti?

Jesi podesio ovde kako treba? Prvo ili treće, ne ovo moje :)
7e4adu4a.jpg

E hvala na odgovoru, u medjuvremenu sam skinuo aplikaciju onaj GPS test i posle testiranja je proradila i navigacija :D U svakom slučaju sada lepo radi. Hvala na oba odgovora i izvinite za cimanje, al sam se zabrinuo da nešto ne valja :p

Jos jedno noob pitanje, kako da namestim da kamera fotografise kad kazem capture,lg,pticica?
Opcija mi je ukljucena, ali umesto da slika samo fokusira i to je to.....Any hints?

Verovatno ti maska malo prekriva mikrofon. Probaj bez maske I malo glasnije izgovori cheese. Bar kod mene je to bio problem

Da li je neko nasao resenje za mikrofon?

Sad sam zvao radnju, kazu da je original deo, kako mogu da proverim ja to da li jeste ili nije ?

Gde zameniti display? Napukao je drugaru u jednom cosku. Telefon je pod Telenorovom garancijom ako to ima veze.

Ubacio sam open germany 20d kdz. Dobio sam knock code ali ne i art/dalvik opciju u developer opt. Nisam radio wipe i sve radi odlicno samo nemam opciju da promenim na art. Da li nemaju svi 20d romovi to ili ja negde gresim?

Ubacio sam open germany 20d kdz. Dobio sam knock code ali ne i art/dalvik opciju u developer opt. Nisam radio wipe i sve radi odlicno samo nemam opciju da promenim na art. Da li nemaju svi 20d romovi to ili ja negde gresim?

Ne grešiš nigde - stock kk nema ART ;)
npr cloudypro rom ima , ali nisi ništa propustio (na ART-u xposed ne radi i troši se brže baterija) ...
Tako da ništa ne diraj ;)

Aaa u tom cucu grmi zec :) Ja sam mislio da su fabricki to dodali. Iskreno i ovako mi radi odlicno, ali bi ja i dalje da cackam :)

Ne znam kog je kvaliteta, videcu sutra, gde mogu da uzmem dobar nije bitno koliko kosta ?

Nije mi drago sto ovo kazem ali samo Mobis, ovlasceni serviseri lg telefona. Svi ostali ugradjuju kineze. Ovde bar imas racun i garanciju, budi siguran da ces se nacekati ali sta da se radi kad drze monopol.

Jel se još nekome desava da bez fixa loše rotira oficijelnu kameru, jer u landscape mode nijedno dugme nije na svom mestu

Nije mi drago sto ovo kazem ali samo Mobis, ovlasceni serviseri lg telefona. Svi ostali ugradjuju kineze. Ovde bar imas racun i garanciju, budi siguran da ces se nacekati ali sta da se radi kad drze monopol.
I ovi mi daju racun i garanciju, a samo kad bi znao kako da prepoznam da je kinez, sve bi bilo drugacije...

Nazad
Vrh Dno