Šta je novo?

LG G2

Pozdrav svim forumasima ja bih ukratko da napisem neke moje utiske u vezi ovog telefona,kojeg koristim par dana.
U pocetku mi se nikako nije svidjao zadnji deo ovog telefona,ali kada mi je telefon stigao prosto sam bio odusevljen kako lepo lezi u ruci.
Prezadovoljan sam kamerom,jedino sto autofokus malo brljavi ali dobro,sve u svemu kamera je vise nego odlicna.
Do sada nisam bio neki ljubitelj LG-jevih telefona,ali ovaj telefon je stvarno vrhunski.
Svakako me je da kazem 'jeftino' izasao jer sam ga uzeo preko paketa,a glavni konkurent mu je bio S4 koji je bio dosta skuplji ,nekih 5 000 dinara u okviru mog paketa) tako da sam se odlucio za G2.
Jos bi zeleo da pitam vlasnike ovog telefona,da li neko od vas ima QuickWindow case?
To bi bilo to od mene,ukoliko budem imao jos nesto da vam napisem obraticu se,hvala.

Pozdrav svim forumasima ja bih ukratko da napisem neke moje utiske u vezi ovog telefona,kojeg koristim par dana.
U pocetku mi se nikako nije svidjao zadnji deo ovog telefona,ali kada mi je telefon stigao prosto sam bio odusevljen kako lepo lezi u ruci.
Prezadovoljan sam kamerom,jedino sto autofokus malo brljavi ali dobro,sve u svemu kamera je vise nego odlicna.
Do sada nisam bio neki ljubitelj LG-jevih telefona,ali ovaj telefon je stvarno vrhunski.
Svakako me je da kazem 'jeftino' izasao jer sam ga uzeo preko paketa,a glavni konkurent mu je bio S4 koji je bio dosta skuplji ,nekih 5 000 dinara u okviru mog paketa) tako da sam se odlucio za G2.
Jos bi zeleo da pitam vlasnike ovog telefona,da li neko od vas ima QuickWindow case?
To bi bilo to od mene,ukoliko budem imao jos nesto da vam napisem obraticu se,hvala.

Ja imam neki nilkin fresh , ali izgleda sam naleteo na neku losu kopiju.Posle dva meseca i dalje savrseno radi ali magnet se malo olabavio odnosnoo ne poklapa se lepo gornji i donji magnet(rasklimao se malo ceo case)

Ja sam po prodavnicama uglavnom nalazio obicne quickwindows futrole koje naravno nisu original.
Nijedna se ne zatvara kako treba cak ni magnet nemaju.

Ova moja i dan danas lepo radi 2000 sam je platio, ali kazem ti malo se ne poklapaju donji i gornji posle duze koriscenja.Tako da nebi nista preporucio sem orginala, javice se vec neko ko zna gde ima da se kupi...

Pa brz je, poboljsanja su: "to je g3 rom". Svi oni fičri itd. Inovativno od lg'a svaka im cast. Trentno se samo ne vidi informacija o modemu i jos 2 greskice(dakle nista od selfija i slikanja po nocnim klubovima ako netko hoce pitati, barem ne jos)
Ja ne mogu da verujem da takav telefon sa snapdragon procesorom,takvom brzinom,i da kada kamera treba nocu da uslika nesto potrebno je 4-5 sekundi sa sve blicem dok opali. Prosto ne mogu da se nacudim. Telefon je izasao septembra meseca,sada je juni,dakle 9 meseci punih proslo oni to ne mogu da srede. I posle neka mi neko kaze da to nije do hardwera vec do softwera? Pa ako je do softwera sto nije to vec reseno? To je problem prvi. Drugi problem,kamera kada se namesti u rezim slikanja ''normal mod'' pri slabom osvetljenju i pomeranju vidi se pad frejma. Sto i to nisu mogli da nameste,ako su vec to namestili kada se rezim prebaci za snimanje? Da li je ovo stvarno pojam da se namesti,ili ipak ''neko'' ne zeli da kamera bude skroz sredjena ja ne znam :(

Poslednja izmena:
Jel Bender, rece da ce neko editovati prvi post i da se napravi neko uputstvo i posalje u inbox. Napravio sam 85% onoga sto mislim da treba da pise a licno sam prosao i poslao tebi u inbox, nadam se da si video?

Ja ne mogu da verujem da takav telefon sa snapdragon procesorom,takvom brzinom,i da kada kamera treba nocu da uslika nesto potrebno je 4-5 sekundi sa sve blicem dok opali. Prosto ne mogu da se nacudim. Telefon je izasao septembra meseca,sada je juni,dakle 9 meseci punih proslo oni to ne mogu da srede. I posle neka mi neko kaze da to nije do hardwera vec do softwera? Pa ako je do softwera sto nije to vec reseno? To je problem prvi. Drugi problem,kamera kada se namesti u rezim slikanja ''normal mod'' pri slabom osvetljenju i pomeranju vidi se pad frejma. Sto i to nisu mogli da nameste,ako su vec to namestili kada se rezim prebaci za snimanje? Da li je ovo stvarno pojam da se namesti,ili ipak ''neko'' ne zeli da kamera bude skroz sredjena ja ne znam :(

Jer se onda ne bi mogao prodavati sledeći model... Meni jedino to pada na pamet.

Inače LG nije poznat po update-u i po rešavanju problema, tako da ovo u jednu ruku i nije čudno.

Ljudi to opravdavaju cenom, al čekaj ispada da daješ 350 eura za "pokvaren" telefon. Mislim ajde da je nama standard viši, ali smešno - tužno kako god...

Ma bitno je da imamo (modove, romove itd..) i to je to , kamera je resena ...Ne treba se uzbudjivati oko te kamere vise, sta nam je tu nam je :/

^ Pa razumem ja sve to,prodaja dalja,i taj fazon,ali na xda postoje developeri koji su i bolji strucnjaci od ovih iz LG-a,i kako vidim ni oni ne mogu da rese taj problem.

Dal je to tolko komplikovano,ili te dve strane rade po principu ''napravicemo mi fix ali jos to nece biti to'',stvarno mi ne ide u glavu.

Da se razjasnimo,fix postoji,i bolji je,ali zasto ja dalje i sa tim fixom da cekam po 4-5 sekundi nocu da uslikam nesto? Zasto da imam pad frejma u normal modu za slikanje,dok su isti taj pad frejma fixali za snimanje? Ko je tu lud ovde,sve pocinjem da mislim da u dosluhu rade sve

Jel Bender, rece da ce neko editovati prvi post i da se napravi neko uputstvo i posalje u inbox. Napravio sam 85% onoga sto mislim da treba da pise a licno sam prosao i poslao tebi u inbox, nadam se da si video?

Moram iskombinirati od tebe i od danila pa saljem modu :). Uposlen sam bio na appovima. @bbp- trenutno kamera ne radi jer ne zele staru kameru nego g3 kameru. Probam osposobiti barem ovu prog2. Kad se sredi g3 kamera bude super :).

Po meni je jedina zamerka loš zvuk prilikom snimanja, sve ostalo je odlično, baš sam zadovoljan telefonom)

Znaci pored mene je nokia e6,se k750i,nokia e71,galaxy s1,pokupio sve te telefone od komsiluka :) I naravno moj G2 sa xdabbeb 3.1 fixom. Motiv slikanja tresnje u ciniji,spoljasne osvetljenje slabo (lampa)

Pored mene komsija sedi i profesionalnom stopericom je izmerio od trenutka okidanja slike do prikaza same slike ravno proslo 4.72 sekunde. Ostali modeli koje sam nabrojao najvise vremena je trebalo galaxy s1 i to 1.86 sekunde. Ja stavrno nemam vise reci

Zabava za sve kod tebe :D

Ja sam skroz zadovoljan telefonom i slikanjem noću posle instalacije fix-a.
Juče je bila neka godišnjica obeležavanje mature tako da je kamera radila poprilično i slike su ok ispale ;)

^ Nemam ja spora da je fix odradio veci deo posla. Ali zamisli da stojis 5 sekundi ne pomeras se nista dok te neko slika? :D Mislim ne ide,ali dobro,tako smo dobili,moramo da se sa time pomirimo. Sacekacu da vidim jos bender sto kaze da ce celu g3 kameru da portuju,ako odrade ova dva problema,telefon ostaje kod mene,ako ne,bas cu se razmisliti sta dalje

G3 ima onaj laser koji pomaže pri fokusiranju koji mi nemamo, ne verujem da će sa njegovom aplikacijom fokusiranje biti značajno brže

E u zdravlje onda :) a sta ima to galaxy s1 u toj kameri pa fokus odradi i samu sliku u duplo manjem vremenskom intervalu?

E u zdravlje onda :) a sta ima to galaxy s1 u toj kameri pa fokus odradi i samu sliku u duplo manjem vremenskom intervalu?

Pa ti koliko pljuješ po mobitelu očito da tražiš dlaku u jajetu. Kupi onda profesionalni fotoaparat i slikaj. Pa šta sad imao sam i ja S3, One X, XZ, S2 svi su slikali brže po noći nego ovaj, i šta sad da ja tu radim ? - Ništa. Ja sam sretan kako slika i dobro mi je. Ne žalim se zato što mi je mobitel po pitanju svega odličan i stvarno vrhunski radi.

Moram iskombinirati od tebe i od danila pa saljem modu :). Uposlen sam bio na appovima. @bbp- trenutno kamera ne radi jer ne zele staru kameru nego g3 kameru. Probam osposobiti barem ovu prog2. Kad se sredi g3 kamera bude super :).

Ok, nije bilo odgovora pa reko da vidim da li si primio poruku. Samo polako :)

Odlican je g3 port moram reci. Tko jednom proba nece ici na stock :). Keyboard radi bolje, efekti itd. Ima bugova ali vrh..

Sta je ostalo od bugova da se popravi?

Zvanicno mtp i kamera itd..nezvanicno dodavanje vlastite lokacije za weather(e da..taj weather je odlican...odlican..), keyboard <3 ..., cak i oni suggestionsi na keyboardu su super :), onda kad zavrsavas sa skrolanjem ekrana on ti ga onako rastegne (slicno kao na sensu sto radi kod settingsa itd)

Takodjer sto se ne vidi kod onih hidersovih togglesa, oni imaju animaciju ;)..sve u svemu #1 rad za lg i za portere naravno.

^ - na zalost ne, ograniceno je. Pokusavam ovih dana vidjeti jel se moze rjesiti nesto od bagova a kameru ne diram naravno(99 posto da bi mogla g2 ali...to ne zelimo jelda? )

Poslednja izmena:
Vrh Dno