Bodybuildingpro
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.05.2014
- Poena
- 69
Pa nadam se da ce uradti okej to, jer je batalio sve ove romove zbog njega
Pozdrav svim forumasima ja bih ukratko da napisem neke moje utiske u vezi ovog telefona,kojeg koristim par dana.
U pocetku mi se nikako nije svidjao zadnji deo ovog telefona,ali kada mi je telefon stigao prosto sam bio odusevljen kako lepo lezi u ruci.
Prezadovoljan sam kamerom,jedino sto autofokus malo brljavi ali dobro,sve u svemu kamera je vise nego odlicna.
Do sada nisam bio neki ljubitelj LG-jevih telefona,ali ovaj telefon je stvarno vrhunski.
Svakako me je da kazem 'jeftino' izasao jer sam ga uzeo preko paketa,a glavni konkurent mu je bio S4 koji je bio dosta skuplji ,nekih 5 000 dinara u okviru mog paketa) tako da sam se odlucio za G2.
Jos bi zeleo da pitam vlasnike ovog telefona,da li neko od vas ima QuickWindow case?
To bi bilo to od mene,ukoliko budem imao jos nesto da vam napisem obraticu se,hvala.
Ja ne mogu da verujem da takav telefon sa snapdragon procesorom,takvom brzinom,i da kada kamera treba nocu da uslika nesto potrebno je 4-5 sekundi sa sve blicem dok opali. Prosto ne mogu da se nacudim. Telefon je izasao septembra meseca,sada je juni,dakle 9 meseci punih proslo oni to ne mogu da srede. I posle neka mi neko kaze da to nije do hardwera vec do softwera? Pa ako je do softwera sto nije to vec reseno? To je problem prvi. Drugi problem,kamera kada se namesti u rezim slikanja ''normal mod'' pri slabom osvetljenju i pomeranju vidi se pad frejma. Sto i to nisu mogli da nameste,ako su vec to namestili kada se rezim prebaci za snimanje? Da li je ovo stvarno pojam da se namesti,ili ipak ''neko'' ne zeli da kamera bude skroz sredjena ja ne znamPa brz je, poboljsanja su: "to je g3 rom". Svi oni fičri itd. Inovativno od lg'a svaka im cast. Trentno se samo ne vidi informacija o modemu i jos 2 greskice(dakle nista od selfija i slikanja po nocnim klubovima ako netko hoce pitati, barem ne jos)
Ja ne mogu da verujem da takav telefon sa snapdragon procesorom,takvom brzinom,i da kada kamera treba nocu da uslika nesto potrebno je 4-5 sekundi sa sve blicem dok opali. Prosto ne mogu da se nacudim. Telefon je izasao septembra meseca,sada je juni,dakle 9 meseci punih proslo oni to ne mogu da srede. I posle neka mi neko kaze da to nije do hardwera vec do softwera? Pa ako je do softwera sto nije to vec reseno? To je problem prvi. Drugi problem,kamera kada se namesti u rezim slikanja ''normal mod'' pri slabom osvetljenju i pomeranju vidi se pad frejma. Sto i to nisu mogli da nameste,ako su vec to namestili kada se rezim prebaci za snimanje? Da li je ovo stvarno pojam da se namesti,ili ipak ''neko'' ne zeli da kamera bude skroz sredjena ja ne znam![]()
Jel Bender, rece da ce neko editovati prvi post i da se napravi neko uputstvo i posalje u inbox. Napravio sam 85% onoga sto mislim da treba da pise a licno sam prosao i poslao tebi u inbox, nadam se da si video?
Koliku max temperaturu dobacujete![]()
Po meni je jedina zamerka loš zvuk prilikom snimanja, sve ostalo je odlično, baš sam zadovoljan telefonom)
E u zdravlje ondaa sta ima to galaxy s1 u toj kameri pa fokus odradi i samu sliku u duplo manjem vremenskom intervalu?
Moram iskombinirati od tebe i od danila pa saljem modu. Uposlen sam bio na appovima. @bbp- trenutno kamera ne radi jer ne zele staru kameru nego g3 kameru. Probam osposobiti barem ovu prog2. Kad se sredi g3 kamera bude super
.
Moze li neko da instalira ovu aplikaciju https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yanyan.cputemp
i pokrene neku zahtevniju 3d igricu ili malo snima 4k video (ako ima mod naravno).
Koliku max temperaturu dobacujete(program ima grafikon koji snima dok je aktivan u pozadini)
da li postoji mogucnost da se proba ta bagovota verzija? ;-)Odlican je g3 port moram reci. Tko jednom proba nece ici na stock. Keyboard radi bolje, efekti itd. Ima bugova ali vrh..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari