Šta je novo?

LG G2

Ako je to isto ovo se takodje vidi i na NExus 4..posebno je vidljivo na suncevoj svjetlosti ali nista ne smeta.

ne vidi se isto kod svih telefona.. kod n4 se bas vidi(jedna od stvari koja me ektra nervirala na njemu) ,cak i svetluca pod odredjenim uglom kada zraci sunca padnu na njega. npr na n5 je mnogo bolje to uradjeno.

Da, naveo je lik da će ovaj mod biti verovatno uključen u sledećoj verziji G2 Tweakbox-a, ali trenutno još uvek nije ;)

Ili ako ti odlučiš da napraviš .apk :)

Drugari interesuje me da li imate problem sa signalom, stalno me *****ava to, malo malo pa ga nema...?

Drugari imam veliki problem, malopre mi je ispao mobilni, i puklo je staklo dole pri dnu(solidno), i otisao je touch, ne radi nista, zvao sam sad jednu radnju, rekli su mi cena je 130e, da li je to mnogo ili da zavrsim kod njih ?

Original je 22.500,to za 130e mi mirise na neku kinezaru bez gorila glas.
Ja licno to ne bih stavljao a ti kako hoces.

Е за те паре наручио бих један бољи окта корић. Губиш једино ИЦ даљинац и евентуално видео квалитет (пошто се, на жалост, ова наша машина није прославила на том пољу). Све остало... и батерија и екран и брзина и израда је егал (+ 2 сима).

Наравно, ако ти лова није проблем купи неки премијум брендирани уређај или нови екран.

Poslednja izmena:
I tako, rešio sam da krenem sa instaliranjem kdz D80220D.
Naravno, nemam pojma zašto, ali naleteo sam na prvi problem, i to već na trećem koraku :(

3. Instaliranje B2CAppSetup

7td4cbl.png

Kako da rešim ovo, nikako da se instalira kaže da nema internet veze, iako ima.

I tako, rešio sam da krenem sa instaliranjem kdz D80220D.
Naravno, nemam pojma zašto, ali naleteo sam na prvi problem, i to već na trećem koraku :(

3. Instaliranje B2CAppSetup

Pogledajte prilog 143477

Kako da rešim ovo, nikako da se instalira kaže da nema internet veze, iako ima.

c:\windows\system32\drivers\etc

otvori hosts fajl i ispred linije 127.0.0.1 lg.... stavi "#"

tako da pise # 127.0.0.1 itd...

Rešeno. Prvo imao sam to već instalirano. Nisam znao da je to u stvari LG mobile support tool :) Onda sam krenuo u instalaciju pa se zabrinuo jer mi je od zemalja ponudio samo Koreja i different country. Odabrao sam naravno drugu zemlju, ali nije ponudio tačno koju, tj. ni jednu pa e zabrinuo da danilo nije dao pogrešan link. Ali... Evo radi :)

130e = 15000din, kakvih 22 000 ? Mene interesuje da li se toliko krece cena ili manje ?

^^ to je cak i mala cena :)

si zvao oficijalni lg servis da pitas ?

Cekajte onaj fajl sa xda "LG mobile offline mode.rar" ne radi posao kako treba ili? Koliko vidim on to sve uradi automatizovano, i promene u host fajlu i pokretanje potrebnih programa. Razmisljam sutra da flesnem novi kdz.

Не морају да журе. Нека га среде како Cloudyfa заповеда. :)

Posto bih uskoro trebao da postanem vlasnik ovog tel sa telenora (predpostavljam da je zakljucan), da li ima free odkljucavanje ili mora da se plati code?

Ja nisam otključavao, ali koliko sam čitao temu (mislim da sam je pročitao celu) ima kupovina koda po nekoj smešnoj ceni od par eura

Pa brz je, poboljsanja su: "to je g3 rom". Svi oni fičri itd. Inovativno od lg'a svaka im cast. Trentno se samo ne vidi informacija o modemu i jos 2 greskice(dakle nista od selfija i slikanja po nocnim klubovima ako netko hoce pitati, barem ne jos)

Vrh Dno