Šta je novo?

LG G2

neiskorištena mem u androidu ti je bačena mem, problem je jedino ako ti u mem uvlači smeće, to reši sa greenify i sl app

Poslednja izmena:
Пробај апликацију "Wifi file transfer" (црно-наранџаста иконица). Мени ради боље од уграђене варијанте.

Tek sad vidim šta si citirao, loše sam te razumeo, mislio sam da pričaš o On-screen phone...

Umesto ugrađenog rešenja za Wireless storage sam instalirao WiFi File Transfer Pro, video sam da je bolje ocenjena od ove koju si naveo. Baš sam zadovoljan, mnogo brže radi od stock rešenja i Airdroida

Danas sam naleteo na bug koristim cloudy pro 2 + dorimanx kernel, i odjednom mi pobrljavi mreza 1h je trajalo, gubio je mrezu, pa onda nije hteo da se nakaci na net, i na kraju se restartovao, pa ponovo nastavio da gubi mrezu. I onda se smirilo stanje. 3g mrezu nije hteo da uhvati vec je samo bila 2g.Inace uvek imam super prijem 2g/3g u toj prostoriji.

Ne mora da znaci da je bilo do ROM-a, mozda je bilo i do mreze :)

Tek sad vidim šta si citirao, loše sam te razumeo, mislio sam da pričaš o On-screen phone...

Umesto ugrađenog rešenja za Wireless storage sam instalirao WiFi File Transfer Pro, video sam da je bolje ocenjena od ove koju si naveo. Baš sam zadovoljan, mnogo brže radi od stock rešenja i Airdroida

Користим онај што сам навео јер не морам да се повезујем преко интернет претраживача. Направи се фтп веза преко виндовс претраживача.
Неки други програми су ми исте фајлове дуплирали, а овај ме упозори ако копирам исти фајл.

Danilov,ubaci dorijev kernel,i neces imati kasnjenje sa paljenjem ekrana :)

Каснио ми је и са њим на CP II 2.1. Пробаћу новију верзију. Ако га смањи на 2 секунде, nije loše.

qera3y4u.jpg
CP2.2 + dorimanx 4.9 na profilu battery

Ma ne valja Cloudy Pro bez obzira koji mu kernel staviš ;)
Bilo nekad najbolje - dok stock nije imao neke opcije, sada srče bateriju kao lud...

Poslednja izmena:
Sto jes jes, bolji je bio na 1.2 i 2.0 to je ono sto sam koristio... Mene zanima hoce li skoro g3 port, toliko sam se navikao na g3 tastaturu, not panel, temu...

U, bilo je ovde u temi mnogo boljih rezultata baterije - ko to sada da traži :)

Da li je potrebno uraditi ponovo backup EFS particije nakon sto se ukuca kod za otkljucavanje telefona (da ne bude zakljucan na samo jednu mrezu vec da bude sim free)?

Imam EFS backup kao TWRP backup, kao efsbackupflashable.zip i kao backupz folder.

Presao sam na MTS i otkljucao telefon sa kodom koji sam kupio na ebay. Sve je proteklo kako treba. Danas sam vratio twrp backup roma koji je sadrzao i EFS backup (uradio sam restore svih particija pa i EFS). Nakon boot-a nemam mrezu i pise mi na lock screen "Mreza je zakljucana". Fleshovao sam pomenuti efsbackupflashable.zip i opet isto. Instalirao sam od nule novi rom, isto. Probao sam da ponovo udjem u 2945#*802# medjutim kako ukucam poslednju # sve se izbrise i ne udjem u "skriveni meni" gde se ukucava kod za otkljucavanje.

Neka ideja sta dalje?

Imam EFS backup kao TWRP backup, kao efsbackupflashable.zip i kao backupz folder.

Presao sam na MTS i otkljucao telefon sa kodom koji sam kupio na ebay. Sve je proteklo kako treba. Danas sam vratio twrp backup roma koji je sadrzao i EFS backup (uradio sam restore svih particija pa i EFS). Nakon boot-a nemam mrezu i pise mi na lock screen "Mreza je zakljucana". Fleshovao sam pomenuti efsbackupflashable.zip i opet isto. Instalirao sam od nule novi rom, isto. Probao sam da ponovo udjem u 2945#*802# medjutim kako ukucam poslednju # sve se izbrise i ne udjem u "skriveni meni" gde se ukucava kod za otkljucavanje.

Neka ideja sta dalje?

Ja ne znam za taj kod za skriveni meni već ovaj 3845#*802#

Ovaj 2945 je samo za SIM free operaciju koliko sam video. U 3845 mogu da udjem.

Probao sam i da vratim KDZ medjutim par uputstava koje sam probao nisu aktuelna.

Poslednja izmena:
WinXP SP3
Metoda 1. dodjem do koraka 21. i onda dobijem se program UpTestEX_mod2_marwin ugasi.
Metoda 2. startujem skriptu i ona se prekine uz gresku.

Win8.1 Update 1
Metoda 1. dodjem do 23. gde me ne pita za zemlju i imam samo opciju da startujem update nakon cega krece da skida 2gb sa neta (da li da nastavim sa ovim?)
Metoda 2. kad se skripta startuje prijavljuje da win8.1 nije podrzan

Jesi editovao hosts fajl? Ne bi trebalo ništa da se skida sa neta. Sačekaj ove koji su u toku/su radili kdz da se jave, nemoj na silu.

Vrh Dno