Šta je novo?

LG G2

Da li moze da aplikacija za xdabbeb 3.1 koja moze da se instalira rucno bez TWRP?

Da li je jos neko isprobao takvu instalaciju,bez dodatnog flesovanja?

To je zapravo flashanje. Ako ne moraš nemoj. Napomenuo sam već i zašto. Živi android sustav se mijenja kao kod operacije.

Jel postoji neki ROM za G2 sa cistim androidom kao sto nexus ima? Cackao sam oba telefona i nexus je brzi i fluidniji u radu. Ne mogu da se odlucim izmedju ta 2 telefona, pomozite mi :D

Ako hoces AOSP uzmi Nexus, jer jedino tamo radi kako treba, kod ostalih telefona (Sony, Samsung, LG, HTC sem Google Play edition verzija) nikad to nije tako kao kod Nexusa. Inace nema brze od N5 trenutno nista (mislim u realnom radu) + fluidnost.

Jel postoji neki ROM za G2 sa cistim androidom kao sto nexus ima? Cackao sam oba telefona i nexus je brzi i fluidniji u radu. Ne mogu da se odlucim izmedju ta 2 telefona, pomozite mi :D

SOKP :D vec po 100 put pisem.... sve romove probam i svi rade lepo jedno 10-ak dana, pa onda pocne mala usporenost i uvek se vratim na SOKP i preporodi se G2 :D

Ako moze neko sa portovanom G pro 2 kamerom da mi odgovori ?
Kakva je panorama? Rezolucija, velicina slike ? (mislim na obicnu panoramu a ne onu sferu)

Instalirao cloudy, ali zbog slabije baterije instalirao i dori. Kernel po preporuci, video sam pojavila se i aplikacija tweaks, treba li tu nesto da se podesava?

Instalirao cloudy, ali zbog slabije baterije instalirao i dori. Kernel po preporuci, video sam pojavila se i aplikacija tweaks, treba li tu nesto da se podesava?

Нема потребе ако не знаш шта је шта. Само изабери профил који желиш и то је то. Тренутно је на default.

drugar mi je instaliriao kameru 3.1, ja sam odusevljen sada stvarno dobro radi, nema greshke!. Jos cu da roknem ovu tastaturu i eventalno ako ima neko nesto da mi preporuci da smanjim navigation key, ja sam imao neku G2 Twaksbox 1.6 koji mi je radio na JB ali na KK nesto slabo..... Xposed G2 se placa, tako da mi to ne odgovara.....

drugar mi je instaliriao kameru 3.1, ja sam odusevljen sada stvarno dobro radi, nema greshke!. Jos cu da roknem ovu tastaturu i eventalno ako ima neko nesto da mi preporuci da smanjim navigation key, ja sam imao neku G2 Twaksbox 1.6 koji mi je radio na JB ali na KK nesto slabo..... Xposed G2 se placa, tako da mi to ne odgovara.....

Novi tweak box 2.3 radi mnogo bolje od g2 xposed na kk, i ima mnogo više opcija. A navbar možeš i sa gravity box-om da smanjiš.

core.graphic
Aj postavi neke semplove u raznim uslovima, bas me zanima kako sad sve to izgleda. Na flickr ako mozes.

ljudi jel mozete da mi kazete zasto je vibracija ovako slaba? tj nije ona slaba kad mi je recimo telefon na stolu...cuje se..ali u dzepu..na krevetu itd..nista ne cujem tj ne osecam..

Trenutno sam na zadnjem Cloudy Flex.Promenio bih boju ikona mreže,baterije,WJ FI...Bela je po defaltu.Šta preporučujete?Znam da moram da instaliram xposed,samo koji? I koja aplikacija ide,ranije sam pokušavao sa nekom G2 Twaeks,ali nije išlo.

Da li prilikom koriscenja LKF (little kernel flasher-a) za instalaciju kernela, nakon izbora odgovarajuceg kernela i reboota, kada se pojavi recovery odaberemo da instaliramo sa ADB?

Instalirao sam autorec tako da bih trebao da imam recovery ali mi je nakon odabira dorimanx 4.8.1 kernela i reboota ponudio napred navedeno da odaberem pomoću volume dugmadi...

Edit: OK, my bad, nakon instalacije autorec nisam odradio dalje korake - sad je OK.

Poslednja izmena:
;) Jedan dosao pitati AutoPrime'a an irc: "pomoc, sve sam napravio kako treba, nece mi dalje...blabla":

Odgovor: "e pa, onda nisi nesto dobro napravio ipak" :)

-Mozda je instalacija malo nejasna jedino.

Za one koji nemaju custom recovery a imaju root (i koji nisu na cloudyflex 2.4) evo installer za LG G3 keyboard.

Link

md5 03fad102808a252cb9bd0778599969a4

Preporuka: instalirati bilo koji drugi keyboard da se ima kao zamjena(odabrati njega). Nakon instalacije i reboota podesiti g3 keyboard(visinu slova itd itd.. i onda ga odabrati)

Poslednja izmena:
Odradim instalaciju, odaberem Dorimanx 4.8.1 kernel zip fajl za D802 sa telefona, potvrdim da hoću da ga flešujem, rebootam, pokrene se TWRP, nešto se ispiše, digne se sistem i kad odem na kernel version pod SW information i dalje mi stoji 3.4.91!? Šta radim pogrešno?

Odlična je kamera i u noćnim uslovima sa xdabebb fiksom ako se ne slikaju objekti u pokretu i ako je upaljen blic. Ako je ugašen boje su totalno promašene... Sinoć sam bio na nekom slavlju i telefon je pravio bolje slike nego tri kompaktna digitalca koji su imali ljudi za mojim stolom, a bili su teški uslovi za slikanje, prvo restoran pa onda noćni klub.

Privatne su slike pa ne mogu da ih kačim ovde.

Inače je velika glupost što ne može da se upali blic kad je noćni mod upaljen

Odradim instalaciju, odaberem Dorimanx 4.8.1 kernel zip fajl za D802 sa telefona, potvrdim da hoću da ga flešujem, rebootam, pokrene se TWRP, nešto se ispiše, digne se sistem i kad odem na kernel version pod SW information i dalje mi stoji 3.4.91!? Šta radim pogrešno?

Nista ne radis pogresno, LKF ga je instalirao 3.4.91 je verzija linux kernela (ovo sto vidis 4.8.1 je verzija njegovog izdanja (od dorimanxa))

Pokreni cpu z ili trickster mod i vidjet ces dodatne informacije.

Pa, sto direktno iz TWPR-a ne instaliras? Tako sam ja radio, gotovo za 3 sekunde.
EDIT: Pretekoste me. Kada instaliras taj kernel, imas i njegovu ikonicu gde mozes da biras profile itd.

Poslednja izmena:
Inače je velika glupost što ne može da se upali blic kad je noćni mod upaljen

Nije to dzabe tako odradjeno ali trebali su da ubace 2-3 nocna moda jer nije isto da li u kadru imas npr deo nekog starog grada na moru nocu ili fotografises pijane ljude u zamracenoj kafani :) U prvom slucaju upotreba blica nema nikakve logike i smisla a u drugom je pozeljna. Trebali su da omoguce (ako vec i nisu) night scene (bez blica) i night portrait (gde je moguce upaliti blic). Proveri, mozda i imas te opcije. Night modovi inace traze dosta mirnu ruku ili jos bolje fiksiranje telefona na alternativne nacine :d

Poslednja izmena:
Može li pomoć oko root? Ništa mi ne ide danas sa ovim G2, prvo nisam uspeo da ubacim poslednji kdz 20d, al ajd bar da rutujem ovaj na kom sam 20b.
Pokušao sam ovu metodu:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48709232&postcount=869&nocache=1

I dalje od ovog ne mrda:
2014-05-31162945.jpg

Nije mi jasan deo:
Confirm device is detected in ADB using "adb devices" command.
Be sure to accept the RSA prompt on your phone.. and check the "always" box as well.

Ja sam pokreno adb skriptu iz foldera ioroot25. Da li treba još nešto?

Trebas prije toga instalirati drivere.

Istekas mob, ugasis(ako je upaljeno) i upalis debugging mode i spojis. Onda te treba pitati za rsa (stavi da potvrdi svaki put).

Ako nemas opciju (u developer tools) onda moras ici u "about phone" -> "software information" -> i 5 puta tapnuti na build number..onda ce ti se pojaviti "developer tools" ..izmedju accessory i printing.

unutra je opcija "Usb debugging"

^ odrađeno sve, drajveri sa linka u temi instalirani. Usb debugging je upaljen još kada sam se zezao da ubacim kdz 20d. Ne pita za rsa. Telefon je u avio modu, kao što piše gore.

Pogledaj u device manageru sta pise, jel ima adb device. (probaj ne stavljati u airplane mode)

Nazad
Vrh Dno