Šta je novo?

LG G2

Citam predhodne stvari i ne mogu da prelomim koji rom i kernel da stavim. Ja 90% koristim tel za net i slikanje, 10% telefoniranje. Tako sve sto mi treba je dobra baterija i kamera, ne za video vec za slike, bitan mi je brz fokus. Vi koji ste probali razne romove i kernele, sta mi je najbolje.

Ako hoces brz fokus i dobre slike s5 je tu najbolji ;). Šala. Probaj ovaj Bruce koji preporucuju. Tu ti je sve zapakovano.

Ok, hvala probacu, samo jos da instaliram Recovery. Jel yo tesko da se urafi. Pre sm pratio temu pa sam citao da nije dugo bilo za KK

Vidim da mnogi ishvaliste bruceov rom, pa reko da ga flesnem caskom za probu, ali imam odma jedan problem, ne radi vidzet za vremensku prognozu, trazi neki apdejt kojeg nema nigde.

To zapravo nije do njegovog roma. LG je izgleda nesto mijenjao. Meni je od prve radilo. Na lg update centru bi trebao biti "Weather Theme" - 70.76 MB

Trazio sam update weather theme ali nema ga nigde, a povodom toga isprobao jos par romova (cp2,cf,optimusrs) i na svima radi, samo sa ovim trazi update

I na stock 20d ne radi. Koji ce ti i onako je neprecizan,stavi neki drugi ;)

Vidim da mnogi ishvaliste bruceov rom, pa reko da ga flesnem caskom za probu, ali imam odma jedan problem, ne radi vidzet za vremensku prognozu, trazi neki apdejt kojeg nema nigde.

I ja sam imao taj problem na stock 20d. Nisam nasao resenje, ubacio sam novu verziju 20b.

2h i 20 minuta sota, 78% baterije . Whats app, viber, chrome, igre, pozivi, poruke. Nije lose.
Dobar rom, nema sta. Doduse nisam izlazio napolje da probam 3g, palio sam ga nekih sat vremena u stanu gde je stabilna konekcija. Wifi ukljucen neprestano, oko 15h na bateriji .

Probao sam usb otg helper. To je valjda isto i nece. Kaze driver not found

Mislim da je bio dodavao ntfs driver tj ntfs-3g binary ( pogledam, mogu srediti da izlista particiju ali se rucno mora ukucati ime particije i mountati)

edit...da

tko ima volje nek spoji usb otg koji je ntfs.

u terminal
su (enter)
ls -a /dev/sd* (enter) ------------ (prije ustekavanja i poslije da vidis koji je)

onda mkdir /mnt/otgntfs

onda

ntfs-3g /dev/sda1 /mnt/otgntfs (enter) (umjesto sda1 onaj uredjaj kojeg je NOVOG pronasao na korak broj 2.)

onda u es file exploreru bi se trebalo navigrati u /mnt/otgntfs folder (koji je u biti samo folder9

Poslednja izmena:
Probao sam usb otg helper. To je valjda isto i nece. Kaze driver not found

Sta ti pise ?

Root access ok1
Initializing..
Storage module Live!!
NTFS read-write supported!

? Tako ?

Onda bi trebao raditi. On koristi svoju verziju ntfs-3g dok je u dorimanxovom busyboxu(modificiranom) sadrzana druga verzija ntfs-3g.

Za weather: skinuti ovo i normalno instalirati

Poslednja izmena:
Kad stavim flash i pokrenem mount izbaci mi driver not found. Ne znam koji mu je. Nisam sad kuci probacu jos ovaj paragon

Je l na Brusov rom stavljen xdabbeb 3.0?

Sta sad on ispade najbolji. Daj link da probam. Nego imam problem sa pustanjem slowmo klipova. Idu mi normalnom brzinom. Moram rucno da obaram brzinu playback-a

Ja sam na bruce romu trenutno, najbrzi mi se nekako cini. Kameru cu prebroditi. CP 2 jedino ima bolju kameru.

Jel neko probao OptimusPro V4.4, kakva je kamera? Jos samo njega nisam probao:)

Проверено нису. Исти је мод али изгледа да девелопери имају неке своје цаке.

Cloudypro II 2.1 kamera = Stock KitKat 20B/D + Xdabbeb's Camera/Video v3.1.0 [Full G Pro 2 port] ;)

Ja sam na optimusu, evo par fotografija uploadfromtaptalk1400261114399.jpg
jegura5u.jpg

Sta ti pise ?

Root access ok1
Initializing..
Storage module Live!!
NTFS read-write supported!

? Tako ?

Onda bi trebao raditi. On koristi svoju verziju ntfs-3g dok je u dorimanxovom busyboxu(modificiranom) sadrzana druga verzija ntfs-3g.

Za weather: skinuti ovo i normalno instalirati

Bar kod mene ima bug na Bruceovom romu a to je da ne mogu da safely remove usb , uopste nemam to polje u notofication centru , na ostalim romovima sam imao...

Vrh Dno