Šta je novo?

LG G2

Zar ne radi: 3845#*802# -> settings -> update touchscreen firmware ?

+

Verzija za stock kk + posebno za cloudystock ovdje

-molim da isproba netko tko ima stock kk i recovery ili cloudystock(i recovery naravno --i tko je napravio backup)

-program mijenja vitalne sistemske fajlovi koje android system u tom trenutku KORISTI tako da ce doci do urusavanja cim installer remounta particiju.(moguce i prije, ako nema kamere - ponovno install). Ne bi trebalo biti bootloopa jer sam step by step permissione mijenjao, sve zavisi od sistema do sistema.

Poslednja izmena:
^Radi samo na stock kk. Na cloudy pro II se ne događa ništa, na Optimus RS prijavljuje grešku... sam dorimanx savetuje da se radi sa stock kk.
Znači da ukoliko se hoće preći na neki drugi kernel, ili rom+kernel, nakon dorimanxa, mora se vratiti na stock, update touch firmware, pa autorec.
Vidim sada da je izbacio verziju bez knock code, možda će ona rešiti problem sa drugim kernelima, knock code ionako ne koristim.

Edit: Radi update touch firmware na stock kk kernelu i Cloudy Pro II romu, nije htelo jer mi je bila loša internet veza.

Poslednja izmena:
^Radi samo na stock kk. Na cloudy pro II se ne događa ništa, na Optimus RS prijavljuje grešku... sam dorimanx savetuje da se radi sa stock kk.
Znači da ukoliko se hoće preći na neki drugi kernel, ili rom+kernel, nakon dorimanxa, mora se vratiti na stock, update touch firmware, pa autorec.
Vidim sada da je izbacio verziju bez knock code, možda će ona rešiti problem sa drugim kernelima, knock code ionako ne koristim.

Edit: Radi update touch firmware na stock kk kernelu i Cloudy Pro II romu, nije htelo jer mi je bila loša internet veza.

Sad sam i ja probao..flesovao piasek kernel i odradio update touch firmware i sve ok radi.. cloudy flex 2.1

Ljudi,sto ne mogu da instaliram viper sta je ovo! Poludjeh citav dan! Evo mjenjam kernele i nema sanse i isto kameru xdabbeb ne mogu instalirati sanse nema,evo 3 puta sam pokusavao .

Poslednja izmena:
Ljudi,sto ne mogu da instaliram viper sta je ovo! Poludjeh citav dan! Evo mjenjam kernele i nema sanse i isto kameru xdabbeb ne mogu instalirati sanse nema,evo 3 puta sam pokusavao .

Koju instaliras ? Budi precizniji :)

- ne znam hoce biti veceras. Ali ako izbaci veceras onda ne treba cam jer je cam integriran vec.

Koju instaliras ? Budi precizniji

Viper for Android 2.3.3.0 a kamera ova nova xdabbeb 3.0 sve uradim kako treba al i dalje ostaje ista kamera :( na koji nacin da utvrdim da je xdabbeb kamera instalirana? Ako treba da se razlikuje po kvalitetu od stock kamere sto je na flex 2.1 onda instalirana nije jer ja odje ne mogu vidjeti razliku.

Viper for Android 2.3.3.0 a kamera ova nova xdabbeb 3.0 sve uradim kako treba al i dalje ostaje ista kamera :( na koji nacin da utvrdim da je xdabbeb kamera instalirana? Ako treba da se razlikuje po kvalitetu od stock kamere sto je na flex 2.1 onda instalirana nije jer ja odje ne mogu vidjeti razliku.

Znaci moras ovu flex kameru sto je, ne pro g2 itd. Probaj jos jednom, bio sam reupload pravio.

Po blicu se odmah vidi razlika.

^ Znaci dobra radi Chroma flash na xdabbeb 3.0?

Znaci u cp2.1 bice integrisana xdabbeb 3.0?

Dajte neke slike kamere da vidimo kako su sredili blic,tj taj chrome flash ;)

Hvala

Extra radi chroma, konacno mogu da pravim puskice i nocu :D. Trenutno cackam sense, mozda sutra.. ako ne izbaci neko u medjuvremenu..

Andrija,koliko je sada potrebno sa ovom novom 3.0 verzijom da se uslika nesto nocu? Kao pre,ili?

Nisam mnogo slikao nocu ranije, ali mislim da je otprilike isto vreme kao na prethodnom fixu. Samo sto su slike dosta bolje i nema onog glupog "šuma" u slikama.
Sense leti, kao klot android, mnogo je brz, jos da sve proradi i bice to odlican softver :D
'

Samo da bude stable i koristicu ga za stalno :D

Tesko ce zvuk proraditi. Jedino da se sebastian ukljuci, onda ima sanse. A inace rom je extra brz itd.

Onda pogledaj tamo moja zadnja 3 posta. U jednom je stock i stock cloudy. Ti onda onaj obicni stock biras. Ima backup koji vraca samo camera i videos i gallery.

To nije sve?
Jel se time ne vraca sve na stock?

Poslednja izmena:
Vrh Dno