Šta je novo?

LG G2

Prelistao sam dosta temu, kazite mi koji ROM je najbolje da flashujem, i da li postoji mogucnost da se vrati na fabricko stanje posle flashovanja ?

- Mreža? Ako odjednom imaš probleme, a nisi imao pre ili od kad imaš G2. Pogledaš signal kakav je.

- HW problem? Prašina razna itd, sredila mikrofon.

- Baseband?

1. Ne sećam se od kada se tačno pojavilo, ali ima smisla to što kažeš, pošto se žale da sam tih ili prekidam. Dakle, nije odjednom, solidno dugo to traje.
2. Ne znam šta ti je HW? Hardware? Produvaću, pogledaću.
3. Baseband - what? :) Ne znam na šta misliš...

BENDO HVALA DRUG MOJ NA ODG. Nego ja da pitam ima li nekog dobro coveka ovde da se nadje samnoom i da mu dam tih 2 $ i da mi otkljuca fon odnosno kupi kod jer ja nemam mogucnost placanja preko neta.

Ja bih ti uzeo, ali mi je kartica "otišla da dođe" :D
Blokira je gugl kada je dodam na google wallet, tako da sutra idem da promenim ovu inteza internet karticu za Visa Electron...
Ako ti nije cimanje da čekaš 10 dana problem je rešen.
A možeš i sam da uzmeš internet karticu + ništa ne košta, a treba ti samo lična karta ;)

ps.
Sve u svemu ovaj dorimax kitkat kernel razbija !!!
Osim što je baterija bezobrazno dobra (sigurno najbolja od svih dostupnih telefona), sređen je i problem baga sa SwiftKey tastaturom + KNOCK CODE prvi put radi kako je i predviđeno cheers

+Xposed [GravityBox (double tap for sleep + advanced reboot menu ... ) + App Setting (fullscreen za pojedine aplikacije) + Greenify + Torch ] kada se ovako iskoristi i potpuno portuje kamera sa G PRO 2 roma moći ćemo da kažemo da je telefon perfektan :D

Prelistao sam dosta temu, kazite mi koji ROM je najbolje da flashujem, i da li postoji mogucnost da se vrati na fabricko stanje posle flashovanja ?

Cloudy Pro 2 rom i da moguće je sve vratiti na fabričko stanje - pričalo se o ovome 100 puta do sada ...

Poslednja izmena:
1. Ne sećam se od kada se tačno pojavilo, ali ima smisla to što kažeš, pošto se žale da sam tih ili prekidam. Dakle, nije odjednom, solidno dugo to traje.
2. Ne znam šta ti je HW? Hardware? Produvaću, pogledaću.
3. Baseband - what? :) Ne znam na šta misliš...

Da HW je hardware (čak i uz SwiftKey me mrzi da kucam celu reč :d) probaj i najsitnijom iglom da bocnes kroz rupe, samo pazi da ne probijes zvučnik ;)

Baseband iliti modem softverski deo koji se flesuje. Imaš brdo njih. Evropski, azijski, možda ide i po zemljama, pa flesuj odgovarajući. Probaj.

Najverovatnije je da mahinalno odaljis telefon od lica i to je to što imaju G2 i N5. Tu nema pomoći, mene izludjivalo, jer mi se znoji lice kad pričam duže malo (30+ minuta) i onda da ne zamastim ekran navikao sam da odaljim malo ekran od lica, ali ovde nema leka.

Ekipa vezano za ovaj novi dori ja bi ga flashao veoma oprezno kako i sam dori je rekao zato sto mnogima ne radi kasnije funkcija knock on pogotovo ako ste stavili 4.3.1 i ako ste imali verziju 20b staru ili 20a i navodno i nakon promjene na druge kernele i romove pa cak i svojim oficijalnim kdzom funkcija bude zablokirana i ne pomoze ni iz hidden menia update firmware touch mnogima a sve to bas zbog knock coda.navodno bi bilo pozeljno sacekati oficijalni source od novog kernela da nebi bilo komplikacija kao i mnogima sto se desilo bar tako rece dori,neki su uspjeli vratiti funkciju a nekima ne radi knock on.ja za sada ostajem na 4.2 dok se to ne popravi iako koliko sam shvatio dori pokusaje to otkloniti cak nekima i radi :)

1.flešuješ CloudyPro II 2.0 (kit kat rom)
2.flešuješ Dorimanx 4.3.1 kernel.
3.imas najbolji rom s najboljom kamerom za sad, najbolji kernel, sve radi. Šta ćeš lepše? :D

Takvih zmajeva ima koliko hoces:)
Djilke ih obozava:)

Ekipa vezano za ovaj novi dori ja bi ga flashao veoma oprezno kako i sam dori je rekao zato sto mnogima ne radi kasnije funkcija knock on pogotovo ako ste stavili 4.3.1 i ako ste imali verziju 20b staru ili 20a i navodno i nakon promjene na druge kernele i romove pa cak i svojim oficijalnim kdzom funkcija bude zablokirana i ne pomoze ni iz hidden menia update firmware touch mnogima a sve to bas zbog knock coda.navodno bi bilo pozeljno sacekati oficijalni source od novog kernela da nebi bilo komplikacija kao i mnogima sto se desilo bar tako rece dori,neki su uspjeli vratiti funkciju a nekima ne radi knock on.ja za sada ostajem na 4.2 dok se to ne popravi iako koliko sam shvatio dori pokusaje to otkloniti cak nekima i radi :)

Čekaj..meni je trenutno 4.3 verzija i normalno mi radi knock on..knock code ne koristim. Ovo što kažeš da nekome čak i radi na sta misliš,knock on ili knock code?

Mani se PunisheR-a on ni ne zna bug koji imaju G2 i N5, ali zna da VIP loše radi (inače 5 godina sam već na postpaidu kod njih nikakav problem) iako je to problem telefona. Može biti da odvojiš telefon malo od lica i onda telefon misli da je tvoje pričanje noise i počinje da ga ubija, a sagovornici dobiju tišinu ili te čuju u prekidima.

Moraš da držiš telefon uz lice.

Šta može još biti, a to je:

- Mreža? Ako odjednom imaš probleme, a nisi imao pre ili od kad imaš G2. Pogledaš signal kakav je.

- HW problem? Prašina razna itd, sredila mikrofon.

- Baseband?

Moj kum od kada je promenio broj sa VIP-A u MTS nema problema, isto ima G2.

Mani se PunisheR-a on ni ne zna bug koji imaju G2 i N5, ali zna da VIP loše radi (inače 5 godina sam već na postpaidu kod njih nikakav problem) iako je to problem telefona.

Znam kako radi vip u NS, ni to nije nesto sjajno ali je bolje nego u Va, u svakom smislu. Ovde je vip raspad sto se neta tice (u poslednjih godinu dana, pre je net bio bolji a sada je cesto jedva upotrebljiv/neupotrebljiv) a pokrivenost je sigurno losija od mts/telenora, bio sam na sve 3 mreze.

Sa druge strane nisu ni ostali sjajni ali su svejedno bolji generalno.

G2 ima problem i na telenoru (sagovornici cuju los, mutan zvuk). Ne znam da li je ovo do softvera ili hw, mreze ali je tako.

Nitro,Pa rekoh nekome radi knock on a nekome ne zavisi sa koje verzije roma si presao jer problemi su u starijim kernelima a ovi novi imaju knock code stoga dolazi da recimo nekima radi knock code a knock on se izgubi i nece nikako da radi,procitaj malo o tome na xda bas na dorijevom topicu..radio je na nekom update pa mozda to rijesi problem...opet kazem mnogima sve radi ok ali ima mnogih koji se zale i nikako da proradi i kad je iskljucen knock code..:)

Ljudi zasto nece da mi se rutuje fon :D IO25 :) PRIJAVLJUJE MI da nije povezan usb fazon, ja promenim 10 potova i usb 3.0 i nista.... :)

Pogasi sve i izvadi kabl iz telefona, u task menadzeru ugasi adb proces, pa sve ponovo probaj ...

Xdabbeb's Camera/Video v3.0.0 [Full G Pro 2 port]
Jel je to to, ili i dalje nije potpuno to to ? :D
mada ovo je sve za stock KK, mi sa G Pro 2 romovima moraćemo da sačekamo...

+1 Sada sam probao ovu kombinaciju. Odlična! :)

U app setting stavljaš immersive mode za npr igrice, a za aplikacije tipa - tapatalk samo ukloniš status bar sa komandom fullscreen - force :)
Gore sačuvaš i launch :)
Greenify hibernacija za aplikacije - tu je sve jasno i odlično radi ...
GravityBox ima brdo opcija - double tap za notification bar da zaključava telefon + advanced reboot menu + ...
Torch - na npr volume up pali blic

Ima tu još brdo opcija, ali ove su must have cheers

Poslednja izmena:
@Danilo Pantelic .. ja sam rokno 3.0 na cloudypro 2.0 ... sve radi..... malo mi je seckao video na 120 fps ali milim da je zbog kernela posto rade samo dva corea .

@Danilo Pantelic .. ja sam rokno 3.0 na cloudypro 2.0 ... sve radi..... malo mi je seckao video na 120 fps ali milim da je zbog kernela posto rade samo dva corea .

Pa kako radi..jeli koliko bolja kamera ili isto?
Ljudi zasto nece da mi se rutuje fon :D IO25 :) PRIJAVLJUJE MI da nije povezan usb fazon, ja promenim 10 potova i usb 3.0 i nista.... :)

Probaj da mu odradus reroot iz recoverija..

Poslednja izmena:
Bender,da li moze ova xdabbeb 3.0apk da se instalira kao i svaka druga apk? Znaci da se zaobidje rikaveri

Znam kako radi vip u NS, ni to nije nesto sjajno ali je bolje nego u Va, u svakom smislu. Ovde je vip raspad sto se neta tice (u poslednjih godinu dana, pre je net bio bolji a sada je cesto jedva upotrebljiv/neupotrebljiv) a pokrivenost je sigurno losija od mts/telenora, bio sam na sve 3 mreze.

Sa druge strane nisu ni ostali sjajni ali su svejedno bolji generalno.

G2 ima problem i na telenoru (sagovornici cuju los, mutan zvuk). Ne znam da li je ovo do softvera ili hw, mreze ali je tako.

Ja to pricam. Ne znaci sto radi u par gradova da radi u svim. Vip je oduvek bio uzasan ovde. Znam 10 ljudi koji su imali nevidjene probleme sa vipom u VA. Tako i moj kum koji ima G2, pa je presao na mts i sve super od tada.

Ma ko sisa mene kad Djilkosh zna bolje ;)

Ko bi rekao da će tema o nekom LG telefonu (Nexuse ne računam) da dogura do 500 strana... :type:

Da sačekam ja još malo :D

Ko bi rekao da će tema o nekom LG telefonu (Nexuse ne računam) da dogura do 500 strana... :type:

Posle ovog kernela i potpuno portovane kamere sa G Pro 2 telefona očekuje se mnogo više strana ...

Poslednja izmena:
Mnogo lepih stvari se desilo u vezi telefona u prethodna 2 dana :D

xdabbeb : OK. The issue with Cloudy's stock (and possibly flex) roms has been solved. Apparently there is a bug in the korean base that he uses which requires 4 other files to be replaced (thanks @tangjun269 for mentioning them as well). I will be uploading a separate flashable zip shortly that will replace these files. ONLY use this if you are on CloudyStock/Flex.

Значи xdabbeb 3.0 би требало да је најбољи камера мод? Ако инсталирам апк варијанту (г2 ми је сток само рутован) који је начин враћања на сток? До сада сам користио само jishnu мод који је то имао сређено у самој апп.

Pa i ovaj ce to imati,sacekaj da bender napravi apk.

Vrh Dno