- Mreža? Ako odjednom imaš probleme, a nisi imao pre ili od kad imaš G2. Pogledaš signal kakav je.
- HW problem? Prašina razna itd, sredila mikrofon.
- Baseband?
BENDO HVALA DRUG MOJ NA ODG. Nego ja da pitam ima li nekog dobro coveka ovde da se nadje samnoom i da mu dam tih 2 $ i da mi otkljuca fon odnosno kupi kod jer ja nemam mogucnost placanja preko neta.
Prelistao sam dosta temu, kazite mi koji ROM je najbolje da flashujem, i da li postoji mogucnost da se vrati na fabricko stanje posle flashovanja ?
1. Ne sećam se od kada se tačno pojavilo, ali ima smisla to što kažeš, pošto se žale da sam tih ili prekidam. Dakle, nije odjednom, solidno dugo to traje.
2. Ne znam šta ti je HW? Hardware? Produvaću, pogledaću.
3. Baseband - what?Ne znam na šta misliš...
Ekipa vezano za ovaj novi dori ja bi ga flashao veoma oprezno kako i sam dori je rekao zato sto mnogima ne radi kasnije funkcija knock on pogotovo ako ste stavili 4.3.1 i ako ste imali verziju 20b staru ili 20a i navodno i nakon promjene na druge kernele i romove pa cak i svojim oficijalnim kdzom funkcija bude zablokirana i ne pomoze ni iz hidden menia update firmware touch mnogima a sve to bas zbog knock coda.navodno bi bilo pozeljno sacekati oficijalni source od novog kernela da nebi bilo komplikacija kao i mnogima sto se desilo bar tako rece dori,neki su uspjeli vratiti funkciju a nekima ne radi knock on.ja za sada ostajem na 4.2 dok se to ne popravi iako koliko sam shvatio dori pokusaje to otkloniti cak nekima i radi![]()
Mani se PunisheR-a on ni ne zna bug koji imaju G2 i N5, ali zna da VIP loše radi (inače 5 godina sam već na postpaidu kod njih nikakav problem) iako je to problem telefona. Može biti da odvojiš telefon malo od lica i onda telefon misli da je tvoje pričanje noise i počinje da ga ubija, a sagovornici dobiju tišinu ili te čuju u prekidima.
Moraš da držiš telefon uz lice.
Šta može još biti, a to je:
- Mreža? Ako odjednom imaš probleme, a nisi imao pre ili od kad imaš G2. Pogledaš signal kakav je.
- HW problem? Prašina razna itd, sredila mikrofon.
- Baseband?
Mani se PunisheR-a on ni ne zna bug koji imaju G2 i N5, ali zna da VIP loše radi (inače 5 godina sam već na postpaidu kod njih nikakav problem) iako je to problem telefona.
Xposed [GravityBox (double tap for sleep + advanced reboot menu ... ) + App Setting (fullscreen za pojedine aplikacije) + Greenify + Torch ]
Ljudi zasto nece da mi se rutuje fonIO25
PRIJAVLJUJE MI da nije povezan usb fazon, ja promenim 10 potova i usb 3.0 i nista....
![]()
+1 Sada sam probao ovu kombinaciju. Odlična!![]()
@Danilo Pantelic .. ja sam rokno 3.0 na cloudypro 2.0 ... sve radi..... malo mi je seckao video na 120 fps ali milim da je zbog kernela posto rade samo dva corea .
Ljudi zasto nece da mi se rutuje fonIO25
PRIJAVLJUJE MI da nije povezan usb fazon, ja promenim 10 potova i usb 3.0 i nista....
![]()
Znam kako radi vip u NS, ni to nije nesto sjajno ali je bolje nego u Va, u svakom smislu. Ovde je vip raspad sto se neta tice (u poslednjih godinu dana, pre je net bio bolji a sada je cesto jedva upotrebljiv/neupotrebljiv) a pokrivenost je sigurno losija od mts/telenora, bio sam na sve 3 mreze.
Sa druge strane nisu ni ostali sjajni ali su svejedno bolji generalno.
G2 ima problem i na telenoru (sagovornici cuju los, mutan zvuk). Ne znam da li je ovo do softvera ili hw, mreze ali je tako.
@Danilo Pantelic .. ja sam rokno 3.0 na cloudypro 2.0 ... sve radi..... malo mi je seckao video na 120 fps ali milim da je zbog kernela posto rade samo dva corea .
Ko bi rekao da će tema o nekom LG telefonu (Nexuse ne računam) da dogura do 500 strana... :type:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari