Šta je novo?

LG G2

Pozz ekipi i jedno pitanje,
zna li neko kako da otkljucam G2 (d802) sa mreze besplatno?
Da li bi instalacijom nekog custom rom-a telefon bio otkljucan?
Inace, zakljucan je na 063...

Hvala unapred na odgovoru, pozz

Custom Rom-om :), nikako. Mislim da besplatno ne može, ali nisam siguran.

Imas na xda link otkljucavanja 1,7$. Ja sam tako otkljucao, samo poslalju kod.

Ja sve gore navedene bagove sam poceo da primecujem i jos hiljadu njih kad sam poceo da cvakam telefon za romovima, 500 flesovanja itd.Potpisujem da tel bar moj , nije imao niti jedan lag-bag kada je bio na 4.2.2 stock!

pa ti se vrati na stock...:)

ja sam jos na stocku 4.2.2...ne planiram nista fleshujem za sada bar...sve radi ok...jedino kamera sto dugo fokusira u mraku...sluske ok...nema nekig zujanja sto su neki primetilu....a baterija ludacka! :-D

http://unlockcode247.com/imei/5/15/LG--Instant

Flešnuo sam kernel i za sada sve radi ok - stavio sam extreme battery profil i sve radi glatko i dalje :)
Knock Code radi kako treba, samo me smara što ne radi double tap zaključavanje telefona bez instalacije Screen Off and Lock aplikacije.
Mada je to do Nova Launcher-a ali ***

Možda neko ima rešenje za ovo ?

Tapni gore u notification baru 2x ☺
To je fora sa launcherima.

Poslednja izmena:
U STweaksu imaš opciju sweep2sleep ako si na dorimanxovom kernelu. (mrzim launchere) ☺

Da li je neko resio problem sa promenom default mesta za snimanje novog kontakta u imenik da umesto u telefon automatski snima na google nalog?

Probao sam:
- ex dialer, prilikom unosa novog broja prebacuje me na lg kontakt aplikaciju gde je telefon default
- go dialer, isto
- preko titaniuma sam freezovao kontakt lg apk kao i lg dialer i tada me vraca na pocetni ekran third party dialera a kontakt nije nigde sacuvan

U settings/applications/contact ne mogu da promenim default kontakt aplikaciju jer nije aktivna opcija.

Dalje nemam ideja.

Kod Dorija nikad nema greške ;) e sad neki što imaju, paaaaa ima puno toga šta može da utiče.

To što kod njega i kod Chobby-a ne radi dobro, to je kletva neka zato što ga pljuju :p

Mozda ovaj za 4.4 bude radio dobro,probacu ga sutra :)

Moze i tako :)
Javi obavezno ako curi baterija nenormalno kada je ukljucen wi fi a nisi zakacen,jer me je to izludjivalo na jb kernelu.

Jel spominjao neko neke probleme oko kvaliteta mikrofona ili mi se čini?

Mene ljudi stvarno slabo čuju, i često mi se žale, te prekidaš, te ne čujem te...

Da li ima šanse kada su mi menjali ekran da nešto nije leglo kako treba? Ili je do vipovog (ne)signala?

Čisto da prijavim, nakon instalacije dorimanx kernela, nemam više bug sa SwiftKey nakon reboota. Ima li neko da je primetio ovo?

BENDO HVALA DRUG MOJ NA ODG. Nego ja da pitam ima li nekog dobro coveka ovde da se nadje samnoom i da mu dam tih 2 $ i da mi otkljuca fon odnosno kupi kod jer ja nemam mogucnost placanja preko neta.

Mene ljudi stvarno slabo čuju, i često mi se žale, te prekidaš, te ne čujem te...

Da li ima šanse kada su mi menjali ekran da nešto nije leglo kako treba? Ili je do vipovog (ne)signala?

Najpre ce biti do signala. Vip poznat po dobrom signalu lol

Mani se PunisheR-a on ni ne zna bug koji imaju G2 i N5, ali zna da VIP loše radi (inače 5 godina sam već na postpaidu kod njih nikakav problem) iako je to problem telefona. Može biti da odvojiš telefon malo od lica i onda telefon misli da je tvoje pričanje noise i počinje da ga ubija, a sagovornici dobiju tišinu ili te čuju u prekidima.

Moraš da držiš telefon uz lice.

Šta može još biti, a to je:

- Mreža? Ako odjednom imaš probleme, a nisi imao pre ili od kad imaš G2. Pogledaš signal kakav je.

- HW problem? Prašina razna itd, sredila mikrofon.

- Baseband?

Nazad
Vrh Dno