Šta je novo?

LG G2

Kako nisam, kako vise da ga obrisem .On je meni i pre prebacivao na art bez obzira na xposed ali sada nece samo butuje na dalvik restart

Trebao sam uninstaler iz recovery-a vidis to sam smetnuo sa uma, uradio sam ovo sto mi andra rece i evo ok je.Ja sam misllio da posle harda on sve to ukloni :/ Na greskama se uci :) Posto sam na 2.8 ghz i ART-u DA LI da stavim intelli controlu hladjenja?

Edit: CloudyPro 2.0 +ART + dorin (2.8 ghz)= Max g2 telefona .Probajte , samo mi se cini da mi 40 % baterije ode za 2 ipo minuta :D

Poslednja izmena:
Moras instalirati xposed framework i G2 tweakbox aplikaciju.
U ovoj temi ti je objasnjeno u prvom postu kako se resava problem.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2549923

Hvala za info

Uradio sam Root po ovom uputstvu
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48709232&postcount=869

Posle toga sam instalirao XPosed pa G2 TweaksBox 2.1

I uradio backup mixer_paths.xml
I prekopirao novi koji se spominje na thread-u

How can i fully fix headset issues ?
1)Copy this file to system/etc/
2)Open G2 TweaksBox------------>Sound Tweaks--------------->Fix Hissing Headset issues
3)Set rw-r--r-- permissions to the file.
4)Reboot and Enjoy(If you have rebooted with the headsets plugged in remember to unplug them because the mod is activated when you plugin the headset.)

Preko cega se podesavaju prava? Problem se manje primecuje ali je i dalje prisutan... :(

Hvala za info

Uradio sam Root po ovom uputstvu
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48709232&postcount=869

Posle toga sam instalirao XPosed pa G2 TweaksBox 2.1

I uradio backup mixer_paths.xml
I prekopirao novi koji se spominje na thread-u

How can i fully fix headset issues ?
1)Copy this file to system/etc/
2)Open G2 TweaksBox------------>Sound Tweaks--------------->Fix Hissing Headset issues
3)Set rw-r--r-- permissions to the file.
4)Reboot and Enjoy(If you have rebooted with the headsets plugged in remember to unplug them because the mod is activated when you plugin the headset.)

Preko cega se podesavaju prava? Problem se manje primecuje ali je i dalje prisutan... :(

3. ili es file explorer ili skines termina emulator i kucas "chmod 644 /system/etc/mixer_paths.xml"

Jel moze netko brzinski isprobati ovo

.Ok, nov sam sa Linux, kada ukucam komandu preko teminala dobijam sledeće:
u0_a137@g2:/ $ su chmod 644 /system/etc/mixer_paths.xml
tmp-mksh: 644: not found
127|u0_a137@g2:/ $

Da li bi možda trebalo 777? Hvala unapred

Iz es ovako izgleda file:
2yzuza5e.jpg

Onda kapiram da su privilegije ok?

Inače, probao sam opet da prekopiram fajl:

3ehegyjy.jpg

Dobio poruku:

unuma8a8.jpg

Inače, imam root

abege6ad.jpg

Šta dalje? :)

Poslednja izmena:
TheSilentKiller ja bi je oprobao jer koristim flex 2.0 sa dorin. kernel pa me zanima jel se moze napraviti dirty flash preko 2.0 ili moram full wipe pa od pocetka podesiti...inace ovaj novi kernel je strava puno opcija podesenja iako mi se i pisaek nije cinio losim :)

.Ok, nov sam sa Linux, kada ukucam komandu preko teminala dobijam sledeće:
u0_a137@g2:/ $ su chmod 644 /system/etc/mixer_paths.xml
tmp-mksh: 644: not found
127|u0_a137@g2:/ $

Da li bi možda trebalo 777? Hvala unapred

Iz es ovako izgleda file:
2yzuza5e.jpg

Onda kapiram da su privilegije ok?

Inače, probao sam opet da prekopiram fajl:

3ehegyjy.jpg

Dobio poruku:

unuma8a8.jpg

Inače, imam root

abege6ad.jpg

Šta dalje? :)

Pa kaze ti: ja sam kuci sama :), ne znam sta bi dalje...aha..da..sorry, vidim :)

kucas prvo: su (enter)
onda ono ostalo.

Uglavnom treba biti 644

racunas.. prvo mjesto je 4, drugo je 2, trece je 1

ako je 6, to znaci 4 + 2(znaci prvo i drugo mjesto je čekirano), da je prvo i trece bilo bi 4+1 = 5.

uglavnom evo ti step by step...

1. prebaci taj fajl na /sdcard (znaci samo prebacis na internal)

2. otvori terminal

3. kucaj "su" (enter)

4. cd /sdcard (enter)

5. "mount -ro remount,rw /system" (enter) (enter)

6. cp mixer_paths.xml /system/etc/mixer_paths.xml (enter)

7. chmod 644 /system/etc/mixer_paths.xml (enter)

8. mount -ro remount,ro /system (enter)

9. reboot (enter)

---umjesto 6. mozes i "cp /sdcard/Downloads/mixer_paths.xml /system/etc/mixer_paths.xml" (enter)

TheSilentKiller ja bi je oprobao jer koristim flex 2.0 sa dorin. kernel pa me zanima jel se moze napraviti dirty flash preko 2.0 ili moram full wipe pa od pocetka podesiti...inace ovaj novi kernel je strava puno opcija podesenja iako mi se i pisaek nije cinio losim :)

Sto se mene tice ja uvek idem "full wipe" ne volim nista prljavo.
Ovaj novi kernel mi isusi bateriju isprobao sam malo profile i uzas je, jedino ako nisam trebao da menjam run time ali za sada samo gore.Bench rezultati me ne interesuju

Sto se mene tice ja uvek idem "full wipe" ne volim nista prljavo.
Ovaj novi kernel mi isusi bateriju isprobao sam malo profile i uzas je, jedino ako nisam trebao da menjam run time ali za sada samo gore.Bench rezultati me ne interesuju

Evo upravo radim full wipe sa internom jer flasham prego otga...hmmm ja sam na dalviku i poslije piaseka sam stavio dorin,meni jedino cini se nekako malo brze otvara sve appove nema delaya a sad mozda je to u odnosu na piasek placebo tako da cu malo provjeriti pogotovo sad kad prebacim na 2.1..:)

hehehe ima nesto i u tome zato jer ekspermentira...ja sam oprobao 2.5 oc i letilo je ali sam ga vratio na 2.3 ipak nek stoji kako je stweaks deafult bilo :)

Pa kaze ti: ja sam kuci sama :), ne znam sta bi dalje...aha..da..sorry, vidim :)

kucas prvo: su (enter)
onda ono ostalo.

Uglavnom treba biti 644

racunas.. prvo mjesto je 4, drugo je 2, trece je 1

ako je 6, to znaci 4 + 2(znaci prvo i drugo mjesto je čekirano), da je prvo i trece bilo bi 4+1 = 5.

uglavnom evo ti step by step...

1. prebaci taj fajl na /sdcard (znaci samo prebacis na internal)

2. otvori terminal

3. kucaj "su" (enter)

4. cd /sdcard (enter)

5. "mount -ro remount,rw /system" (enter) (enter)

6. cp mixer_paths.xml /system/etc/mixer_paths.xml (enter)

7. chmod 644 /system/etc/mixer_paths.xml (enter)

8. mount -ro remount,ro /system (enter)

9. reboot (enter)

---umjesto 6. mozes i "cp /sdcard/Downloads/mixer_paths.xml /system/etc/mixer_paths.xml" (enter)

Hvala puno, ovo mi je resilo problem... :)

Jos jednom, izvini na dosadjivanju, nikada nisam cackao oko telefona, uvek sam bio vise dumb user... :)

Da li ce mozda biti problema sa OTA update s obzirom da je rutovan i da je promenjen sistemski fajl? Ili to sistem sam gazi bez obzira?

Pa overklokuj ga na 3.5ghz, i očekuj istu bateriju :p

Nemoj da preterujes sad :D :D :D Malo ART malo 2.9 ghz :D

E a dobra je fora gledas u neaktivni homescreen ne scrolujes ga a gore u desnom uglu ide 99% 98% 97% 96% za minut :D :D :D

ja sam oprobao 2.5 oc i letilo je ali sam ga vratio na 2.3 ipak nek stoji kako je stweaks deafult bilo :)
-[highlight]Stavi na ultra veruj mi :D :D[/highlight]

Poslednja izmena:
hajde budem oprobao ultra da vidim kako je :-D uglavnom zbog toga mi je dobar taj dorin jer imas razne mogucnosti podesavanja pa kako kome :-D

hajde budem oprobao ultra da vidim kako je :-D uglavnom zbog toga mi je dobar taj dorin jer imas razne mogucnosti podesavanja pa kako kome :-D

Slozio bi se sa tobom da nema delay vise ,ALI, pokusaj art plus 2.9 oc full brightness :D , wi fi i jos milion stvari :D EEEE moj stari JB i to 80210a :D zlatan :D

Sad kad mi pukne film kada ga bacim na 4.2.2 i banja :D samo ce mi kamere biti zao , ostalo nista

Poslednja izmena:
Hvala puno, ovo mi je resilo problem... :)

Jos jednom, izvini na dosadjivanju, nikada nisam cackao oko telefona, uvek sam bio vise dumb user... :)

Da li ce mozda biti problema sa OTA update s obzirom da je rutovan i da je promenjen sistemski fajl? Ili to sistem sam gazi bez obzira?

Pa sad. Root i nije problem, znam da nije htjelo provjeriti za ota ako je root tu, moze se srediti.

Problem je vise recovery, znas..ako reboota u recovery a recovery nije njegov oridjidji :)

Mozes cim ti izadje(zapravo i prije..provjeriti da li postoji kdz i flashati ga (ne moras wipe praviti za pocetak).

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=TVOJ_IMEI

Slozio bi se sa tobom da nema delay vise ,ALI, pokusaj art plus 2.9 oc full brightness :D , wi fi i jos milion stvari :D EEEE moj stari JB i to 80210a :D zlatan :D

Sad kad mi pukne film kada ga bacim na 4.2.2 i banja :D samo ce mi kamere biti zao , ostalo nista

hehehe sretno sa tim mozda je i najbolja opcija to:) ja cu se drzati svojih postavki za sada a toliki overclock hmmmm pa covjece pa to baterija presalga za 1h minimalno hahaha :)

Ma izgleda mi art u kombinaciji sa Owerom jede bat, sad cu da ga testiram na nejakome dalviku
A ko zna mozda mi je i zveknula baterija juce sam je 1.5 h punio do 60 % a pre za 1 i 40 cela i manje.A i original usb sam zeznuo pa ga punim preko nekog nokijinog pre 6 -7 god ko ce ga znati...

Sto se tice dorijevog kernela, bar kod mene, svaki app pri zatvaranju ima delay, nisam ništa cackao, sve je na default u sttweaksu.

Flash ide preko LG tool-a?
Da ali offline method. Potrazi na xda -> lg g2 -> back to stock..

@delay pri zatvaranju, zapravo kod dorija je to minimalno, kod piaseka odlicno kao i na stock kernelu, kod ovih ostalih je katastrofa(znaci sistem flash i vozi..).

:) ispao ovo ART thread ipak, pomagajte gore momku.

Taman htjedoh reci da mi je ostao root nakon flasha kernela ali se onda sjetio da imam superSU pro placeni pa mozda zato ostao. CP 2 ima portane libse iz pro g2 roma, zato je slika takva kakva je. Moguce da ce doci popravljena kamera na CS uskoro.

Iskreno da kazem, volim naravno dori kernel ali..Ovaj zadnji stock kernel iz novog 20b si flasham preko CP i leti.

Da li zadnji stock vdf 20b imaš modifikovan za stari boot ili mu staviš i novi boot? Da li mu radi knock code na CP sa njim?

Da li zadnji stock vdf 20b imaš modifikovan za stari boot ili mu staviš i novi boot? Da li mu radi knock code na CP sa njim?

Meni radi ali flashanjem njega gubis recovery.

Imam posebno AutoRec kad hocu rec mijenjati(vrati stari kernel itd) a ako hocu knock code strpam original particije i privremeno nemam recovery.

Meni radi ali flashanjem njega gubis recovery.

Imam posebno AutoRec kad hocu rec mijenjati(vrati stari kernel itd) a ako hocu knock code strpam original particije i privremeno nemam recovery.

Recovery mi nije potreban. CP radi kao sat :) Jedino knock code fali.

Okači molim te kernel i boot ako možeš? Fleškaš ručno?

Vrh Dno