Šta je novo?

LG G2

^Bender nam je nesto pisao sta je sve ubacivano dodatno pa je zato to dobro, sve u svemu odlican rework Cloudyfa.Ovo je najbolji room trenutno jos sada kernel letiiiiiiiiiii :)

Hahahha, a taman mi se lepo formirala baterija na ovom romu :facepalm:

^ Sta ces , opet kalibracija :D :p
Zab da kazem da je na cp2 2.0 baterija neverovatna , utisak kao da ne mogu da je ispraznim :)

Poslednja izmena:
Nego, jesi imao bug sa supersu posle flesh kernela?

flash supersu nakon prvog buta nakon kernela.
Prvo podigne sistem sa novim kernelom pa onda super su iz recovery opet

Aha, ok Tnx.... Jesi sa flashify backupovao stock kernel?
Ps. Mislim da cu sačekati malo, Ko nov android user, ex able, mnogo sam se navukao na fleshovanje :-D

Aha, ok Tnx.... Jesi sa flashify backupovao stock kernel?
Ps. Mislim da cu sačekati malo, Ko nov android user, ex able, mnogo sam se navukao na fleshovanje :-D

Ja sam imao Piasek kernel pa sam direktno preko njega. Na stock kernel se sigurno ne vraćam :). Ako želiš da se vratiš samo flešneš stock kernel preko.

:D Imas tweak u apps ali nemoj cackati jos dok nam andra malo direktive neda :)

Taman htjedoh reci da mi je ostao root nakon flasha kernela ali se onda sjetio da imam superSU pro placeni pa mozda zato ostao. CP 2 ima portane libse iz pro g2 roma, zato je slika takva kakva je. Moguce da ce doci popravljena kamera na CS uskoro.

Iskreno da kazem, volim naravno dori kernel ali..Ovaj zadnji stock kernel iz novog 20b si flasham preko CP i leti.

zyza9u4a.jpg

Intelli obora temperaturu posle opterećenja neverovatno brzo, a performanse maltene iste kao na Default. E sad kome šta odgovara: ko hoće bateriju profil na Default, malo bolje performanse na profilu performance, za onim extreme performance i klokovanjem ma 2.8 ghz mislim da nema potrebe, i ovako sve leti.

Iskreno da kazem, volim naravno dori kernel ali..Ovaj zadnji stock kernel iz novog 20b si flasham preko CP i leti.

Ko zna šta radi može da napravi fantaziju, a ko ne zna može SoD :)

Inače što se tiče tweak-ovanja:

Nikako prepisivanje nečijeg config-a jer nijedan telefon nije isti i ne podržavaju svi isto. Ili ostaviti default ili čitati jedno 5 sati onu ogromnu temu o kernelima na xda i igrati se sa telefonom da se izvuče maksimum. Usput nešto i naučiti.

:) mislim da znam podesiti kernel (tj android kernel postavke)

Ko zna šta radi može da napravi fantaziju, a ko ne zna može SoD :)

Inače što se tiče tweak-ovanja:

Nikako prepisivanje nečijeg config-a jer nijedan telefon nije isti i ne podržavaju svi isto. Ili ostaviti default ili čitati jedno 5 sati onu ogromnu temu o kernelima na xda i igrati se sa telefonom da se izvuče maksimum. Usput nešto i naučiti.

Hm. Ovaj donji imam sa 4.2.2 -> 1153 a sad na 4.4.2 -> 1207

Netko tko ce Oc'ati ce imati vise :)

Nazad
Vrh Dno