Šta je novo?

LG G2

Hvala Danilo na savetu na savetu ali ja hocu CM ROM ! :) Na ala Stock ROM-ovima, radi mi sve normalno ! :)

Liverpool probaj kernel da promeniš. Ja sam dok sam imao G2 koristio Ayssir-ov kernel za AOSP. Ne znam u kojoj je fazi slim možda njega da probaš, a ja sam Omni koristio.

Moze li mala - velika pomoc, koristim CM vec dugo vremena na G2, probam bzvze neki ala stock ROM iz zip-a a pritom sam i flashnuo neki KK_Baseband_D802.zip, vratim se na CM, sve radim osim rotacije ekrana, ne mogu da izguglam zasto ?? Fleshnem opet neki ala stock ROM i rotacija radi, probam CM, AOKP, nece, sto, kako, zasto, hvala unapred ! :)

----> ovo <---- za aosp/cm

Baseband na zalost ima veze i s ostalim senzorima, koji nemaju veze s telefoniranjem

Hvala Danilo na savetu na savetu ali ja hocu CM ROM ! :) Na ala Stock ROM-ovima, radi mi sve normalno ! :)

Jel si probao Paranoid - meni se on više svideo od CM-a ...
Meni je nekako CM više za telefone koji imaju slabiji hardver što ovde nije slučaj :)

Must have ali na najnoviji cloudypro nemoj stavljati. Barem dok xdabbeb ne izbaci novu kameru. Trenutno je ovo druga najnaprednija za g2 a najnaprednija za nas d802.

Nisam skontao ovaj boldovani deo rečenice ?
Koja kamera je bolja od ove koja dolazi sa Cloudy Pro v2.0 romom ?
Inače od kada sam instalirao cloudy pro rom ja ne instaliram ove camera fix-eve jer mi se čini da je više "placebo" efekat i da su slike možda i lošije sa njima ...
Video gotovo da ne snimam pa mi nije važno da li snima normalnih 60 ili mračnih 120 fps :)

Poslednja izmena:
:) pa baseband..da
Jel imas jos uvijek custom recovery? Ako imas onda mozes.

Jel si probao Paranoid - meni se on više svideo od CM-a ...
Meni je nekako CM više za telefone koji imaju slabiji hardver što ovde nije slučaj :)

Nisam skontao ovaj boldovani deo rečenice ?
Koja kamera je bolja od ove koja dolazi sa Cloudy Pro v2.0 romom ?
Inače od kada sam instalirao cloudy pro rom ja ne instaliram ove camera fix-eve jer mi se čini da je više "placebo" efekat i da su slike možda i lošije sa njima ...
Vidoe gotovo da ne snimam pa mi nije važno da li snima 60 ili mračnih 120 fps :)

Jedna je samo bolja. Xdabbeb je kompletno portao pro g2 kameru i integrirao u svoj rom koji nije za nas d802. Tako da nam je to trenutno nedostupno. Ovo je zato najbolja sto imamo za d802.

Poslednja izmena:
Da li se moze na Cloudy Pro moze postaviti crna tema kao na Flex-u,ljepsa mi je od bijele al mi se ne nabacuje Flex rom nego bih da ostanem na Cloudy Pro al sa crnom temom,da li ima nesto preko dodataka,xposed-a itd

Poslednja izmena:
Da li se moze na Cloudy Pro moze postaviti crna tema kao na Flex-u,ljepsa mi je od crne al mi se ne nabacuje Flex rom nego bih da ostanem na Cloudy Pro al sa crnom temom,da li ima nesto preko dodataka,xposed-a itd

Ne znam - moguće - Flex može da bude zanimljiv jedino nekome ko ne menja launcher, ikonice, wallpaper ...
Nema potrebe ići na flex ako već imaš Cloudy Pro II rom .
Meni se na flex-u sviđa weather aplikacija isto, ali ništa to nije spektakularno :)

Inače

Slikano sa Galaxy S5

eXnTecL.jpg

Slikano sa G2 + Cloudy Pro II romom

t92PKsZ.jpg

Još kada se uporede cene telefona :D

Poslednja izmena:
bender_007, imam jos uvek custom recovery...

:) pa u cemu je problem ?

adb sideload

spojis na komp: nadjes folder gdje je ioroot (prekopiras cijelu adresu c:\blala\bla\ioroot25\)

start, kucas CMD, enter...

kucas cd (onu adresu ubacis tu) , recimo "cd c:\blabla\rootanje\ioroot25

ubacis za svaki slucaj rom u taj folder

kucas adb sideload rom.zip (ime roma)

to je to

bender_007, hvala na pomoci, posle flash-a D802_EUR_KKMODEM_AOSP.zip koji je resio baseband problem, da li sam greskom u recowery-ju u advanced wipe ja sam obrisao internal storage ili je sam baseband uradio, nisam siguran ali je sve resio USB On The Go na koji sam stavio CM11, KK gapps i QRemoteG2_v7.zip, recovery je sve uredno prepoznao, flash-ovao sa USB-a i sve radi, ukljucujuci i rotaciju ekrana koja me je zekila.

Hvala svima, da dodjem malo k'sebi posto sam se malo i unervozio :) pa cu i probati CloudyProII_2.0.zip, mada nisam obozavatelj LG, Samsung i ostalog stock kiceraja a i samo snimanje kamerom me ne intersuje toliko da bi mi to znacilo nesto narocito.

Hvala svim opet ! :)

Treba par testera sa D802 verzijom G2 pa da mu šaljemo pm ...
Ja sam prvi :)

U svakom slučaju najvažnije je da je moguće ispeglati kameru i da to bude fenomenalno, sada je samo pitanje vremena kada će se pojaviti i za našu verziju cheers

Jel neko ima problema sa zvukom u slusalicama na CloudyPro 2.0,ide prvo cist zvuk pa onda ono kao neki shum pa sve nanovo

Poslednja izmena:
Ja taman flesnuo Pro 2.0 a covek ode s foruma :)
Imao sam dva dana problem s telefonom pa sam zato i flesovao Pro 2.0 u nadi da cu se resiti bede.
Naime,telefon je poceo da se greje primetno na Cloudy flex 2.0 romu pri standardnom koriscenju(fb,tapatalk,citanje novina),sto pre nikad nije bio slucaj.
U BBS je sve bilo ok i nijedna app nije pravila problem,ali android os u fabrickom programu za bateriju je bio ubedljivo prvi po potrosonji sa oko 60%,a cpu usage nenormalno visok.
Ako je neko imao slican problem neka da neki tip,ja vise nemam ideja.
Flesnuo sam taj Pro 2.0 i neki simple kernel pa cu videti sutra kakvo je stanje.

Ne znam - moguće - Flex može da bude zanimljiv jedino nekome ko ne menja launcher, ikonice, wallpaper ...
Nema potrebe ići na flex ako već imaš Cloudy Pro II rom .
Meni se na flex-u sviđa weather aplikacija isto, ali ništa to nije spektakularno :)

Inače

Slikano sa Galaxy S5

eXnTecL.jpg

Slikano sa G2 + Cloudy Pro II romom

t92PKsZ.jpg

Još kada se uporede cene telefona :D
super fotka ako ti je cilj da dobiješ štrumfove na slikama sa ovolikom količinom plave boje i ovoliko omašenim WBom

XDA nije ni senka onog što je bio... Prvo ona situacija sa xdabbeb od juče, a sad ovo, kao da moderatori namerno sputavaju development

XDA nije ni senka onog što je bio... Prvo ona situacija sa xdabbeb od juče, a sad ovo, kao da moderatori namerno sputavaju development

Ovo je ja mislim treci do sada dobar developer kojeg su *****i ocerali, mislim treci samo da ja znam, jedan developer sto je radio extra romove za nexus, onda developer kojeg smo molili da ne bataljuje rad sa kernelom za s3 ali nije bilo sanse, toliko su moderatori dopustili ******ima komentare u developer sekciji da je to strasno i naravno covjeka otjerali.. a sad ode i nas :( .. katastrofa.

Ja taman flesnuo Pro 2.0 a covek ode s foruma :)
Imao sam dva dana problem s telefonom pa sam zato i flesovao Pro 2.0 u nadi da cu se resiti bede.
Naime,telefon je poceo da se greje primetno na Cloudy flex 2.0 romu pri standardnom koriscenju(fb,tapatalk,citanje novina),sto pre nikad nije bio slucaj.
U BBS je sve bilo ok i nijedna app nije pravila problem,ali android os u fabrickom programu za bateriju je bio ubedljivo prvi po potrosonji sa oko 60%,a cpu usage nenormalno visok.
Ako je neko imao slican problem neka da neki tip,ja vise nemam ideja.
Flesnuo sam taj Pro 2.0 i neki simple kernel pa cu videti sutra kakvo je stanje.

Da, i meni se dosta grijao telefon na flexy, narocito dok je bio na ART-u, a takodje na punjacu. Danas sam bas probao jedan aosp rom, i bio je hladan skroz do kraja punjenja a punio se solidno brzo, zakodje sam mu i navigaciju probavao i nije se zario telefon kao sa stock romom..

Poslednja izmena:
Jedino sada da se molimo xdabbeb-u da portuje rom koji je napravio za nas d802 :)

Jedino sada da se molimo xdabbeb-u da portuje rom koji je napravio za nas d802 :)

Ma hoće sigurno, tek pre par dana je i izbacio rom (12th April 2014, 11:51 PM) dok se to malo pročuje i biće sigurno i za ovu našu verziju G2-e cheers
Pre ili kasnije neko će izbaciti komplet portovanu G Pro 2 kameru za G2 ...

Cloudyfa - vratiće se valjda ...

I Tytung kao jedan od najjačih developera za HD2 kada je android u pitanju je može se reći najuren...

Nazad
Vrh Dno