Šta je novo?

LG G2

03_CloudyFlex2.0_20140410_235825.jpg 03_CloudyProII_20140411_001103.jpg 03_OptimusRS4.3_20140411_005828.jpg

Cini se da OptimusRS nema suma , odnosno sveden na minimum..... ciji mod on koristi? Jishnu , Xdabebb , nesto svoje?

Cini mi se da optimus RS koristi nesto svoje kako se meni cini neki svoj default :) , ako se ne varam.Meni se ovaj flex mnogo svidja , ali ubi me kamera u pojam , necu ni da je palim vise :D
PS.U pravu si totalno , ali ajde probaj malo da se zagledas , na nekim fotografijama kao da ima malo vise blura ako se to uopste tako kaze(Pricam o optimusu u ovom slucaju blur) .Sve u svemu optimusRS mi je NO.1

Poslednja izmena:
Pitanje je kako je slikano, da li su uslovi slikanja identični - stativ je jedino merodavan ...
Koliko sam čitao razlika između Flex-a i Pro II roma je jedino u crnoj temi koju ima flex tako da ne vredi cimanja oko flešovanja :)

Ovaj OptimusRs nisam probao mada je i on port Pro 2 roma :)

Pitanje je kako je slikano, da li su uslovi slikanja identični - stativ je jedino merodavan ...
Koliko sam čitao razlika između Flex-a i Pro II roma je jedino u crnoj temi koju ima flex tako da ne vredi cimanja oko flešovanja :)

Nesto sam pretrazivao OptimusRS thread , i ako sam dobro shvatio on radi sa Jishnu modom ili mu je to stock apk cam. Flex jedino nema Magic Focus .

Edit :

Evo izasao CloudyPro II 2.0 :D .... prionimo :D

Poslednja izmena:
E taman sredim fon ono maximalno iscrpljujuci customize i onda Cloudyfa izbaci najnoviju verziju mog omiljenog roma :D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Insomnia vcrs :D

E BIGAJE CloudyProII JE intial REALISE ... :/

Poslednja izmena:
CloudyProII V2.0 Ubedljivo po meni nenadmasiva kamera od svega sto sam probao , a nisam probao samo cloudystock 1.3
PS. Mnogo fluidnije i stabilnije radi...

Edit: Ipak ima poboljsanja :)

Poslednja izmena:
CloudyProII V2.0 Ubedljivo po meni nenadmasiva kamera od svega sto sam probao , a nisam probao samo cloudystock 1.3
PS. Mnogo fluidnije i stabilnije radi...

Edit: Ipak ima poboljsanja :)
:)) pa nisam za dzabe na paganinijev post rekao da proba cp 2 - 2.0 :)

portani su dodatni libovi od pro g2 roma pa samim time i bolja kamera.

Ček bolje da pitam :)

Koji je najlakši način za prelazak sa Cloudy Pro 2 - v1.2 na ovu novu 2.0 verziju ?

Bacim 2.0 verziju na telefon, pa recovery (Wipe data, Wipe cache, Wipe dalvik cache) pa flašovanje ?

Poslednja izmena:
Treba mi mala pomoc:
Danas ili sutra treba drugaru da sredim G2. Treba da ga updatujem na 4.4.2. Hteo bi da zadrzi podesavanja a posto OTA jos uvek nema kako da ga updatujem ? Preko kog software-a ?
Ako bi isao preko kdz on brise sve sem internal memorije isto kao ODIN na Samsungu ?

Hocu da stavim offical kit kat za nas region ili open europe ako nema za nas region, da ga rootujem i instaliram fix za kameru. Costum recovery mi ne treba. Koji mod za kameru da stavim, koji ima bolje slike u mraku i brzi AF ?? Kvalitet videa mi nije priorita.

Da, vidi se da je kamera još dodatno pobljsana, za sad sve radi kao podmazano... Al ja nisam heavy user... Pa mozda nisam kompetentna za komentare... Sve u svemu odradio sam nandroid bckp i planiram da ostanem duže vreme na na CP 2.0

Edit:
Just for fun sam flesnuo kdz na stock, root, pa autorec tool.... Svaka čast autorima alata... Sve radi bez greške!

Poslednja izmena:
Da, vidi se da je kamera još dodatno pobljsana, za sad sve radi kao podmazano... Al ja nisam heavy user... Pa mozda nisam kompetentna za komentare... Sve u svemu odradio sam nandroid bckp i planiram da ostanem duže vreme na na CP 2.0

Edit:
Just for fun sam flesnuo kdz na stock, root, pa autorec tool.... Svaka čast autorima alata... Sve radi bez greške!

Sve sam isto uraio da vidim kako je, podrska za bendera i pivo :)
CPII 2.0 CE SE sada dugo kako vidim zadrzati kod mene , sada je samo friziranje sa modovima aktuelno :)

Edit: Jel predlaze neko xdabbeb jos + za kameru ili samo ovo?

Poslednja izmena:
Već imaš iso 1600,pa bih rekao da je mod već implementiran

Poslednja izmena:
Već imaš iso 1600,pa bih rekao da je mod već implementiran

Ju vidi stvarno , kako sam to propustio ??
Bravo Cloudyfa !!!

Kako to mislite kdz ne brise nista?? Meni kdz sve pregazi sve moram ponovo , naravno kopiju sa googla vracam samo ,posle samo root i twrp.

Poslednja izmena:
Onda nije isto, ja na 4X HD kad flesnem kdz preko flash tool-a ne izbriše ništa, samo je potrebno da se pokrene skripta za root, ostalo sve ostaje kako je bilo. Pričam o prelasku sa jednog na drugi zvanični fw

Treba mi mala pomoc:
Danas ili sutra treba drugaru da sredim G2. Treba da ga updatujem na 4.4.2. Hteo bi da zadrzi podesavanja a posto OTA jos uvek nema kako da ga updatujem ? Preko kog software-a ?
Ako bi isao preko kdz on brise sve sem internal memorije isto kao ODIN na Samsungu ?

Hocu da stavim offical kit kat za nas region ili open europe ako nema za nas region, da ga rootujem i instaliram fix za kameru. Costum recovery mi ne treba. Koji mod za kameru da stavim, koji ima bolje slike u mraku i brzi AF ?? Kvalitet videa mi nije priorita.

Po meni xdabbeb must have , neko iskusniji ce ti vec dati opsirniji odg.Ali nemas bas puno opcija.

Must have ali na najnoviji cloudypro nemoj stavljati. Barem dok xdabbeb ne izbaci novu kameru. Trenutno je ovo druga najnaprednija za g2 a najnaprednija za nas d802.

Brise, da..obrise kad odes svaki ptu na factory reset :D. Sto je inace i pravilo. Jer ces vidjeti bootloop i konstantni lg logo.

Fiksirao sam telefon pre svake fotke. Tražio sam položaj na polici koji bi mi omogućio da se telefon ne drma. ;) Sada moram da probam i ovaj novi Pro II, pa da ga ponovo uporedim sa konkurencijom. :)

Nije samo razlika u crnoj boji. Koliko sam do sada zapazio Pro romovi nemaju "Wireless Storage".
"Front touch buttons" su prilagodljiviji nego na Flex-u. Možeš da staviš do pet "dugmića" a dodati su im još "Recent apps" i "QSlide apps". QSlide mi je ekstra jer je na dohvat prsta i ne moraš da ih držiš aktivne u notifications i da ti zauzimaju deo ekrana. Flex tu ima opciju da za izabranu aplikaciju sakrije dugmiće i pokaže koliko je ekran stvarno velik. :)
Pro ima i "Mini view", opciju za "smanjivanje ekrana".
Nisam siguran da li CloudyPro ima Record dugme za pozive kao CloudyFlex.
Ima tu još sitnica ali su mi ove zapale za oko.

Po meni je Pro malo praktičniji, ali Flexić je za oko bombona i ima "Wireless Storage", što je meni super funkcija. :)

Fiksirao sam telefon pre svake fotke. Tražio sam položaj na polici koji bi mi omogućio da se telefon ne drma. ;) Sada moram da probam i ovaj novi Pro II, pa da ga ponovo uporedim sa konkurencijom. :)

Nije samo razlika u crnoj boji. Koliko sam do sada zapazio Pro romovi nemaju "Wireless Storage".
"Front touch buttons" su prilagodljiviji nego na Flex-u. Možeš da staviš do pet "dugmića" a dodati su im još "Recent apps" i "QSlide apps". QSlide mi je ekstra jer je na dohvat prsta i ne moraš da ih držiš aktivne u notifications i da ti zauzimaju deo ekrana. Flex tu ima opciju da za izabranu aplikaciju sakrije dugmiće i pokaže koliko je ekran stvarno velik. :)

Po meni je Pro malo praktičniji, ali Flexić je za oko bombona i ima "Wireless Storage", što je meni super funkcija. :)

Previse je nekako crn Flex, a i na proII moze da se uradi opasan customize.

Bender ok cekacu novu v xdabbeb..

Moze li mala - velika pomoc, koristim CM vec dugo vremena na G2, probam bzvze neki ala stock ROM iz zip-a a pritom sam i flashnuo neki KK_Baseband_D802.zip, vratim se na CM, sve radim osim rotacije ekrana, ne mogu da izguglam zasto ?? Fleshnem opet neki ala stock ROM i rotacija radi, probam CM, AOKP, nece, sto, kako, zasto, hvala unapred ! :)

Nema Wireless Storage, ali nije neka frka - ionako ga ne koristim ...
Što se tiče navigacijskih dugmića samo ova aplikacija i 1080 x 1920, 5.2 inča prosto pleni :D - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys
Sve ovo drugo isto može da se doda ako je potrebno, mada meni nije tako da ostajem na CloudyPro II 2.0 romu :)

Moze li mala - velika pomoc, koristim CM vec dugo vremena na G2, probam bzvze neki ala stock ROM iz zip-a a pritom sam i flashnuo neki KK_Baseband_D802.zip, vratim se na CM, sve radim osim rotacije ekrana, ne mogu da izguglam zasto ?? Fleshnem opet neki ala stock ROM i rotacija radi, probam CM, AOKP, nece, sto, kako, zasto, hvala unapred ! :)

Skini - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680745 to je portovan G Pro 2 official ROM ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno