Evo par primera fotki pri sobnom osvetljenju za CloudyFlex v2.0, CloudyPro II v1.2 i OptimusRS G Pro 2 v4.3:
Pogledajte prilog 139852 Pogledajte prilog 139851 Pogledajte prilog 139855
OptimusRS ih lepo sije u slikama.
Cini se da OptimusRS nema suma , odnosno sveden na minimum..... ciji mod on koristi? Jishnu , Xdabebb , nesto svoje?
Pitanje je kako je slikano, da li su uslovi slikanja identični - stativ je jedino merodavan ...
Koliko sam čitao razlika između Flex-a i Pro II roma je jedino u crnoj temi koju ima flex tako da ne vredi cimanja oko flešovanja
Ovaj OptimusRs nisam probao mada je i on port Pro 2 roma![]()
probaj CloudyPro II 2.0
![]()
Upravo stavljen na DL , nego ne vidim changelog , i vidim da se raspituju ljudi , a Cloudy kaze da je Rework , sta to znaci?
CloudyProII V2.0 Ubedljivo po meni nenadmasiva kamera od svega sto sam probao , a nisam probao samo cloudystock 1.3
PS. Mnogo fluidnije i stabilnije radi...
Edit: Ipak ima poboljsanja![]()
Da, vidi se da je kamera još dodatno pobljsana, za sad sve radi kao podmazano... Al ja nisam heavy user... Pa mozda nisam kompetentna za komentare... Sve u svemu odradio sam nandroid bckp i planiram da ostanem duže vreme na na CP 2.0
Edit:
Just for fun sam flesnuo kdz na stock, root, pa autorec tool.... Svaka čast autorima alata... Sve radi bez greške!
Ako bi isao preko kdz on brise sve sem internal memorije isto kao ODIN na Samsungu ?
Već imaš iso 1600,pa bih rekao da je mod već implementiran
Treba mi mala pomoc:
Danas ili sutra treba drugaru da sredim G2. Treba da ga updatujem na 4.4.2. Hteo bi da zadrzi podesavanja a posto OTA jos uvek nema kako da ga updatujem ? Preko kog software-a ?
Ako bi isao preko kdz on brise sve sem internal memorije isto kao ODIN na Samsungu ?
Hocu da stavim offical kit kat za nas region ili open europe ako nema za nas region, da ga rootujem i instaliram fix za kameru. Costum recovery mi ne treba. Koji mod za kameru da stavim, koji ima bolje slike u mraku i brzi AF ?? Kvalitet videa mi nije priorita.
Pitanje je kako je slikano, da li su uslovi slikanja identični - stativ je jedino merodavan ...
Koliko sam čitao razlika između Flex-a i Pro II roma je jedino u crnoj temi koju ima flex tako da ne vredi cimanja oko flešovanja
Ovaj OptimusRs nisam probao mada je i on port Pro 2 roma![]()
Fiksirao sam telefon pre svake fotke. Tražio sam položaj na polici koji bi mi omogućio da se telefon ne drma.Sada moram da probam i ovaj novi Pro II, pa da ga ponovo uporedim sa konkurencijom.
Nije samo razlika u crnoj boji. Koliko sam do sada zapazio Pro romovi nemaju "Wireless Storage".
"Front touch buttons" su prilagodljiviji nego na Flex-u. Možeš da staviš do pet "dugmića" a dodati su im još "Recent apps" i "QSlide apps". QSlide mi je ekstra jer je na dohvat prsta i ne moraš da ih držiš aktivne u notifications i da ti zauzimaju deo ekrana. Flex tu ima opciju da za izabranu aplikaciju sakrije dugmiće i pokaže koliko je ekran stvarno velik.
Pro ima i "Mini view", opciju za "smanjivanje ekrana".
Nisam siguran da li CloudyPro ima Record dugme za pozive kao CloudyFlex.
Ima tu još sitnica ali su mi ove zapale za oko.
Po meni je Pro malo praktičniji, ali Flexić je za oko bombona i ima "Wireless Storage", što je meni super funkcija.![]()
Previse je nekako crn Flex, a i na proII moze da se uradi opasan customize.
Meni se sviđa što je crn. Prijatniji mi je za oko. Pogotovo kada koristim noću. Kao Cyanogen romovi.
Fiksirao sam telefon pre svake fotke. Tražio sam položaj na polici koji bi mi omogućio da se telefon ne drma.Sada moram da probam i ovaj novi Pro II, pa da ga ponovo uporedim sa konkurencijom.
Nije samo razlika u crnoj boji. Koliko sam do sada zapazio Pro romovi nemaju "Wireless Storage".
"Front touch buttons" su prilagodljiviji nego na Flex-u. Možeš da staviš do pet "dugmića" a dodati su im još "Recent apps" i "QSlide apps". QSlide mi je ekstra jer je na dohvat prsta i ne moraš da ih držiš aktivne u notifications i da ti zauzimaju deo ekrana. Flex tu ima opciju da za izabranu aplikaciju sakrije dugmiće i pokaže koliko je ekran stvarno velik.
Pro ima i "Mini view", opciju za "smanjivanje ekrana".
Nisam siguran da li CloudyPro ima Record dugme za pozive kao CloudyFlex.
Ima tu još sitnica ali su mi ove zapale za oko.
Po meni je Pro malo praktičniji, ali Flexić je za oko bombona i ima "Wireless Storage", što je meni super funkcija.![]()
Moze li mala - velika pomoc, koristim CM vec dugo vremena na G2, probam bzvze neki ala stock ROM iz zip-a a pritom sam i flashnuo neki KK_Baseband_D802.zip, vratim se na CM, sve radim osim rotacije ekrana, ne mogu da izguglam zasto ?? Fleshnem opet neki ala stock ROM i rotacija radi, probam CM, AOKP, nece, sto, kako, zasto, hvala unapred !![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari