Šta je novo?

LG G2

Vracanje mozes kako hoces.

Jednostavno je bas vracanje, kad jednom sredis svaki put mozes samo taj .vbs pokrenuti, on ti odradi 90 % posla.

Vracanje mozes kako hoces.

Jednostavno je bas vracanje, kad jednom sredis svaki put mozes samo taj .vbs pokrenuti, on ti odradi 90 % posla.

kako najlakse vratiti 4.2.2 ako sam odradio update na kk + root? Ili ako mi se nesto zeznuo sistem a bih da ga vratim na stock kk? Stalno mi izbaca neki eroor i touch mi je neupotrebljiv, kako da ga povratim? Trenutno sam ga nakacio na lg tool i upalio upgrade softver i sad ga skida..e sad, jeli to kk sta li skida nemam pojma..smijem li ga odraditi?

Poslednja izmena:
Jel potrebno da vracam telefon na 4.2.2 stock sa 4.4.2 vodafone da bih instalirao NAS KK?

kako najlakse vratiti 4.2.2 ako sam odradio update na kk + root? Ili ako mi se nesto zeznuo sistem a bih da ga vratim na stock kk? Stalno mi izbaca neki eroor i touch mi je neupotrebljiv, kako da ga povratim? Trenutno sam ga nakacio na lg tool i upalio upgrade softver i sad ga skida..e sad, jeli to kk sta li skida nemam pojma..smijem li ga odraditi?

Pusti neka skida. Nadam se da ti mogne srediti.

Ako ne, skini jedan od kdz'ova na ovom threadu 220b i flashaj bilo koji.

@pittsbugh, nije potrebno, ako ces kdz to je "gazenje", samo pregazis stogod da je gore.

Uspjeh da povratim sistem,tacnije instaliram opet kk,ostao mi je root al sad ne znam smijem li uraditi factory reset.systema? Posto je rutovan,ima li to veze?

edit: dok se instalirao pisalo je rooted crvenim slovima,sada kad ocu da otvorim super su,kaze da nema su binary? Jel to znaci da sad nije rutovan,samo su ostale aplikacije od prije?

Poslednja izmena:
I ja sam uspeo. :smoke: Flešnuo sam ponovo KitKat i proradio je. Obrisao mi je root. Mislim da to nema veze ali kao i do sada, sve radiš na svoju odgovornost. :)

Izmeni je pisalo prilikom updejtovao crvenim slovima da je rutovan. Nakon instalacije izgubio sam root.

Ima li kakav program pored TB-a da je besplatan a da može da freezuje aplikacije?

Ultimate backup može

Probaću...hvala!

Ne može...traži Pro varijantu...

Kako?
Evo ja sad probao i freezovao je mape...
uploadfromtaptalk1396544358422.jpg

Ako uradim root na kk,smijem li ga apdejtovati,i da li cu uopste dobijati update? Jer evo mozda izlazi update pa mozda regulisu ovu glupost sa zvukom..

Uspjeh da povratim sistem,tacnije instaliram opet kk,ostao mi je root al sad ne znam smijem li uraditi factory reset.systema? Posto je rutovan,ima li to veze?

edit: dok se instalirao pisalo je rooted crvenim slovima,sada kad ocu da otvorim super su,kaze da nema su binary? Jel to znaci da sad nije rutovan,samo su ostale aplikacije od prije?

Nakon ubacivanja novog bootloadera se refreshao. Nema provjeru vise :)

Ajd mali off na trenutak...zanima me deo oko otključavanja telefona sa mreže.Bilo je reči u temi oko sajtova za to...Sutra mi stiže neki ubogi Huawei Ascend Y530 i najverovatnije je zaključan na Telenor.Da li na tom sajtu mogu da potražim key za tu skalameriju ili je rezervisan za LG?

Od juce mi ne radi knock on :( Probao sam sve zivo ukljucujuci i vracanje na stock 4.4.2 KDZ image, bice da je nesto do hardvera. Zanimljivo je da knock off radi, ali kada je ekran ugasen jedino ga mogu upaliti preko power dugmeta. Dok nije "crko" nisam ni bio svestan koliko mi ta opcija znaci...

Proveri da je u settings > general > gestures > knock on uključen.
Isto tamo uradi sensor calibration.
Proveri da li ti radi proximity senzor, povezan je sa knock otključavanjem, kad se prekrije knock on ne radi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno