Šta je novo?

LG G2

@djordjesl
može li taj otg da se kači ako ima neki case?
@ostali
što predlažete od 4.4.2 romova da je dobro, da ima dobru kameru za fotke (brže fokusiranje i dobre fotke generalno), video mi ne trba naročito? Nemam vremena za čačkanje svakog dana pa bih stavio nešto što je stabilno, svakodnevno flešovanje sam izgustirao sa s2 i s3 i saletovim neatom ;).
Može li se kako promijeniti boja ikonica koje su aktivne(instalirati drugi set ikonica) u quick settings, gore, npr. umjesto ovog prvog da ide nešto ovako kao ovo drugo (ovo je samo obrađeno u paintu)?

OVAKO nesto ? :)

@djordjesl
može li taj otg da se kači ako ima neki case?
@ostali
što predlažete od 4.4.2 romova da je dobro, da ima dobru kameru za fotke (brže fokusiranje i dobre fotke generalno), video mi ne trba naročito? Nemam vremena za čačkanje svakog dana pa bih stavio nešto što je stabilno, svakodnevno flešovanje sam izgustirao sa s2 i s3 i saletovim neatom ;).
Može li se kako promijeniti boja ikonica koje su aktivne(instalirati drugi set ikonica) u quick settings, gore, npr. umjesto ovog prvog da ide nešto ovako kao ovo drugo (ovo je samo obrađeno u paintu)?

Od romova definitivno Cloudy pro II. Kamera nije idealna, ali znatno bolje nego stock. Ili probaj stock+neki od kamera modova, ali mislim da je kamera u Cloudy pro II bolja od stock-a sa modovima.
Ima više opcija od stock-a, recimo potpuno slobodu podešavanja rasporeda soft dugmića, one hand mode, knock code...

Od romova definitivno Cloudy pro II. Kamera nije idealna, ali znatno bolje nego stock. Ili probaj stock+neki od kamera modova, ali mislim da je kamera u Cloudy pro II bolja od stock-a sa modovima.
Ima više opcija od stock-a, recimo potpuno slobodu podešavanja rasporeda soft dugmića, one hand mode, knock code...

+1

Jel imate neki konkretan bug na tom g pro 2 romu?
Ako je dobar za daily use i nema nekih vecih bugova mozda bih ga probao.
Na Cloudy stock mi se vec 4 dana za redom desava da se telefon restartuje jednom dnevno i takve sitnice mene izludjuju,osim toga sve drugo radi ekstra.

Jeste, taj je.
Ima bug da ne svaki put kada uključujem gps iz menija pita slažem li se da me Google prati i što neće da zapamti grid izgled menija, nego daje u obliku liste. Ostalo ništa.

Ne znam kako se ubacuje recovery na 4.4, drugačiji je bootloader.

Vodite računa da ako instalirate phillz touch, nisu svi "lokified", mora se poći od neke prethodne verzije pa onda flash poslednje.
Mada može i twrp.
Više ne mogu da pohvatam kako i šta, kad bi otključali bootloader bilo bi mnogo jednostavnije.

Poslednja izmena:
Instalirao sam xdabebbs camera za stock kk..mogu reci dosta bolja i brza od stock kamere ali opet nije to to..da pitam,koliko je bolja kamera na neki rom od ove i dali i na druge romove kad se snima uvece zvuk kao da se muci u tisem okruzenju,mislim na snimljeni zvuk,ako je snimani zvuk tisi,snimljen je isprekidano,kako da se izrazim a ako je zvuk jaci,onda je ok..

Nije već ti je možda uključen Audio zoom...Vidi u opcijama

Има ли неко да је наместио "custom recovery" на 4.4.2? Изгледа да не функционише начин као за 4.2.2. Пробао сам twrp.

Nije već ti je možda uključen Audio zoom...Vidi u opcijama

Pogledao sam,nije..a znam na sta mislis..pazi,najvise se osjeća kad se snima nesto tiho,jacina šapata na pr.,tada snimljen materijal sto se tice zvuka bude upropasten,al cim se pojaca izvor tona,na pr televizor,zvuk bude snimljen ok..

Poslednja izmena:
Ništa onda, kako vidim, nijedan nije previše stabilan. Do daljnjeg sam na stocku

Jelte, gde je na ovom telefonu klasično paljenje i gašenje gps?
Ne lokacije nego samo gps.

Evo ga ovde,trece po redu.
uploadfromtaptalk1396470141345.jpg

moracu da pogledam kod matorog na nexus 4. ubedjen sam da ima glasicno paljenje i gasenje gps-a.

Jel izašao regularno kk? Vidim da se spominje dosta, nisam bio u Srb 10 ali kada sam se vrno ne nudi mi fon update niti ga ima kada manuelno tražim... Vip...

Изашао је за све оператере.
Преко рачунара може да се надогради.

Poslednja izmena:
Jel izašao regularno kk? Vidim da se spominje dosta, nisam bio u Srb 10 ali kada sam se vrno ne nudi mi fon update niti ga ima kada manuelno tražim... Vip...

Preko koje aplikacije si probao? Meni je Telenor mrezi preko LG PC Suit-a izbacio update,isto tako i preko LG tool

Kao prvo pozz forumasi iz suncane Istre :) Već dugo pratim vas forum pogotovo ovu temu iako nisam do sada se učlanjivao jer nisam imao neku potrebu pošto se sve pisali dosada kako jeste i svaka vam čast na pomoćima i svemu ostalome.E sada mene zanima nekoliko pitanja s obzirom da mi se u ovih gotovo 450 stranica glava skroz pomutila i više nisam siguran u neke stvari i metode vezano za ovaj super uredaj,a to je :
1.Već gotovo 2 godine sam korisnik i S3 i na njemu je bilo puno laksih metoda i za root i recovery sve se radilo preko odina i nije bilo potrebe za nekim ručnim upisivanjima pa me zanima dali sta takvo direktno ima i za lg g2 za root,recovery jer koliko sam citao meni se ovaj program za kdz a i taj ioroot mi je cudan i nimalo mi se ne svida ,nekako mi je to zakomplicirano trenutno otkad imam 4.4.2 update cini mi se da je bilo laske i root i custom recovery dobiti sa 4.2.2 jer mi se taj povratak sada nesvida tj nikako da savladam taj kdz flešer
2.da li postoji kakav binary reseter kao triangle away u s3 tj znam da ima neki program za provjeru roota u G2-ki pa me zanima kako to izbjeći,tj da li se on javi uvijek i kako on nestane
3.Recimo SlideAside koji je na 4.2.2 bio nakon iskljucivanja trenutno ugasen iz memorije,na 4.4.2 se nemoze nikako ugasiti iako je iskljucen u settings,već stalno radi ka glavni proces i iritira koliko pojede memorije,uglavnom nikako ga ugasiti
znam mnogi ćete reći imaju upustva na prvoj stranici,ali eto nekako mi se cini sve previse a mozda i griješim..i da za kraj taj recovery kako instalirati ako sa 4.4.2 i da recimo nekako uspijem rootati uredaj,na xda sam takoder nasao par topica neki cak proslijeđuju na neku aplikaciju na Playstore a neki kompliciraju,kako najednostavnije
da ne umirem hoce li mi uredaj proraditi ili ne..nadam se da vas nisam ugusio sa svojim pitanjima..lp

Pozdrav i tebi !

1 - Ima i ovde nekih programa za root, ali najbolje je ovako ručno odraditi, a i nije teško - samo nemoj da te plaši CMD i odradićeš root za 5 minuta ...
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48709232&postcount=869 (imaš i u temi tutorijal - mislim da je Nenad pisao)
Što se tiče TWRP rikaverija mislim da ne može lakše od ovoga - samo raspakuješ rar, povežeš telefon i računar i 2x klikneš na flash-recovery - http://www77.zippyshare.com/v/26291306/file.html

2 - Mislim da je taj brojač svojsven samo za Samsung dok ga kod LG-a nema što je bolje i lakše...

3- SlideAside i kod mene isto radi, ali mislim da je to bag - tačnije da ne troši memoriju već se samo bzvz pojavljuje u listi aplikacija koje rade (možeš da ga zamrzneš nekim od programa, ako ti baš smeta)

Poslednja izmena:
Nakon rootanja ces moci trajno ukloniti aplikaciju. Ja obrisem i maps i talkback i email i gmail itd :)

hvala dečki puno,živ bio pa oprobao,bas taj cmd mi se ne sviđa i samsungu sam ga izbjegavao hehehe ali eto oprobacu i to..pretpostavljao sam da je bug neki kao i ono za bluetooth,ionako sam ga pomocu systemcleanup(inace bolja aplikacija od titaniuma) nakon roota htio zamznuti a recovery cu napraviti kako si napisao(iako sam mislio kao i kod s3 da se moze direktno na stock prvo napraviti recovery pa onda flashati romove al izgleda moja greska:) ) uglavnom tokom dana cu pokusati pa cu bas javiti ako šta zapnem ili nedaj boze pobrkam :)hvala za sada dečki

Poslednja izmena:
Moglo se na 4.2.2. Trenutno nije bezbolna procedura ako neces citati i step by step ici :)

Mozda da se vratis na 4.2.2, rootas, stavis recovery i to je to :)

Razumijem bender znaci moglo je prije,ali taj kdz i vracanje na stock me j... u glavu isto...hajde da sve ovo i odradim popodne kad se vratim sa posla i uspije a hoce,kako se onda vratiti na stock sto bezbolnije dali spustati na 4.2.2 ili flesati 4.4.2 stock odmah i tako izbrisati root i custom recovery..

Vrh Dno