@djordjesl
može li taj otg da se kači ako ima neki case?
@ostali
što predlažete od 4.4.2 romova da je dobro, da ima dobru kameru za fotke (brže fokusiranje i dobre fotke generalno), video mi ne trba naročito? Nemam vremena za čačkanje svakog dana pa bih stavio nešto što je stabilno, svakodnevno flešovanje sam izgustirao sa s2 i s3 i saletovim neatom.
Može li se kako promijeniti boja ikonica koje su aktivne(instalirati drugi set ikonica) u quick settings, gore, npr. umjesto ovog prvog da ide nešto ovako kao ovo drugo (ovo je samo obrađeno u paintu)?
@djordjesl
može li taj otg da se kači ako ima neki case?
@ostali
što predlažete od 4.4.2 romova da je dobro, da ima dobru kameru za fotke (brže fokusiranje i dobre fotke generalno), video mi ne trba naročito? Nemam vremena za čačkanje svakog dana pa bih stavio nešto što je stabilno, svakodnevno flešovanje sam izgustirao sa s2 i s3 i saletovim neatom.
Može li se kako promijeniti boja ikonica koje su aktivne(instalirati drugi set ikonica) u quick settings, gore, npr. umjesto ovog prvog da ide nešto ovako kao ovo drugo (ovo je samo obrađeno u paintu)?
Od romova definitivno Cloudy pro II. Kamera nije idealna, ali znatno bolje nego stock. Ili probaj stock+neki od kamera modova, ali mislim da je kamera u Cloudy pro II bolja od stock-a sa modovima.
Ima više opcija od stock-a, recimo potpuno slobodu podešavanja rasporeda soft dugmića, one hand mode, knock code...
Kako kupiti G2 Xposed. Preko same aplikacije nece, probao sam i preko tunnelbeara. Nista se ne desava kada kliknem Purchase premium.
Има ли неко да је наместио "custom recovery" на 4.4.2? Изгледа да не функционише начин као за 4.2.2. Пробао сам twrp.
Nije već ti je možda uključen Audio zoom...Vidi u opcijama
Neko da pomogne?
Neko da pomogne?
Neko da pomogne?
Jel izašao regularno kk? Vidim da se spominje dosta, nisam bio u Srb 10 ali kada sam se vrno ne nudi mi fon update niti ga ima kada manuelno tražim... Vip...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari