Šta je novo?

LG G2

Da li neko ima LG smart TV i G2? Da li je neko probao neko povezivanje, pustanje slika ili videa na TV u bez usb konekcije ili druge mogucnosti??? Ne znam bas sta od mogucnosti ima ali mora da ima neke kompatibilnosti i neke vrste naprednih opcija...

Ja sam probao, imam smart 3d i radi kao sat. Mozes svaki skoro telefon da povezes, instaliraj lg smart tv app sa prodavnice i kad udjes u galeriju imaces dugme za pustanje bezicnim putem na tv. Mozes i miracast da lupis pa da sve sto radis na fonu bude i na tv. Sve to je u sklopu remote appa, znaci kucaj lg smart tv remote.

Ili instaliraj samo iMediaShare. Radi ko sat. Ne koristim vise nista osim fona. Pustam filmove, slike, a imam i remote:) Lg G2 i LG smart tv.

Imam ja, lg smart tv i G2. Povezujem ga uglavnom preko miracast-a, a imas i wifi direct, nfc tag on, dlna... i na kraju i aplikacija sa marketa lg tv remote koja mi najkorisnije dodje kao touchpad za kretanje strelice misa po tv-u ;)

Imam ja, lg smart tv i G2. Povezujem ga uglavnom preko miracast-a, a imas i wifi direct, nfc tag on, dlna... i na kraju i aplikacija sa marketa lg tv remote koja mi najkorisnije dodje kao touchpad za kretanje strelice misa po tv-u ;)

Što je još bitnije, može da se kuca preko telefona, hvala svevišnjem. Jedva sam ih spojio nekako, neće neće neće neće, pa odjednom hoće. Pitaj boga, što, nisam ništa menjao.

Ali mi i dalje nema telefona u smart share connected devices...

Jet Set Willy, kako misliš puštaš filmove preko njega? Ja pokrenem na fonu imediashare, odaberem tv, ali kao buffering, ali ništa. Dake, što neće da pusti preko telefona /moram u smart share da nađem imediashare konekciju pa odande/, i šta radiš sa filmovima, na telefon, pa odande puštaš? Nije ti lakše sa kompa?

Poslednja izmena:
U čemu je fora sa lg i sot!? Svi ovde mi piše 6 minuta a bio je upaljen (ekran) bar 45 min. Jel to i kod drugih tako ili se samo meni dešava? Ista situacija mi je bila svojevremeno na lg 4x.
2014-03-07-09-39-31.png

Drugo pitanje, otkljucavanje za druge mreze bez root-a. Koliko vidim ima sajtova koji rade za sitne pare (1.9$). Jel znate neki proveren, u smislu i koda i slanja imei broja. Ja sam nasao ovaj, jel ga neko koristio? Ili ako ima neki drugi nacin otkljucavanja?
Hvala.

Poslednja izmena:
^ Postoje telefoni sa bagovima u statusu potrošnje. Ne prikazuju awake time i slično.

Što je još bitnije, može da se kuca preko telefona, hvala svevišnjem. Jedva sam ih spojio nekako, neće neće neće neće, pa odjednom hoće. Pitaj boga, što, nisam ništa menjao.

Ali mi i dalje nema telefona u smart share connected devices...

Jet Set Willy, kako misliš puštaš filmove preko njega? Ja pokrenem na fonu imediashare, odaberem tv, ali kao buffering, ali ništa. Dake, što neće da pusti preko telefona /moram u smart share da nađem imediashare konekciju pa odande/, i šta radiš sa filmovima, na telefon, pa odande puštaš? Nije ti lakše sa kompa?

Multimedija mi je na NAS-u (mreznom disku), gigabitni ruter. Na fonu pokrenem iMediaShare, izaberem fajl sa mreznog diska i kao displej odaberem TV, radi bez najmanjeg problema. ili izaberem telefon kao displej, ako hocu da gledam na fonu.
TV mi je prikljucen wirelless, a probao sam i zicno preko LANa, radi u obe varijante odlicno.
Nije mi lakse sa kompa, posto ga uopste nemam u toj sobi gde je TV, a i hocu da mi sve bude dostupno sa jednog uredjaja (G2), u par klikova :)
A opet ne drzim sve fajlove na telefonu, vec su mi svi na jednom mestu i dostupni sa svih uredjaja (telefona, tableta, kompova) u kuci.
U principu radilo mi je ovo sve i sa Nexusa4, ali G2 ima veliku prednost sto ima i IR, pa ne moram ni daljinski da vucaram.

Poslednja izmena:
Drugo pitanje, otkljucavanje za druge mreze bez root-a. Koliko vidim ima sajtova koji rade za sitne pare (1.9$). Jel znate neki proveren, u smislu i koda i slanja imei broja. Ja sam nasao ovaj, jel ga neko koristio? Ili ako ima neki drugi nacin otkljucavanja?
Hvala.

Ok je sajt

A magicno pitanje u vezi ovog roma, kamera? Tj. ima li.kakvih vesti oko porta kamere? Rekao bih da su iste u pitanju.

Poslednja izmena:
^ Postoje telefoni sa bagovima u statusu potrošnje. Ne prikazuju awake time i slično.

Nisi dobro procitao, poceo si da fusaris :p

Rekao je da mu je bio upaljen ekran bar 45 minuta, a pokazuje mu 6 minuta... Milko to jos nisam video.

Corvus ti si mislio ono generalno za bateriju da ekran ne bude na prvom mestu, nego android OS i tako neke nebuloze :)

U čemu je fora sa lg i sot!? Svi ovde mi piše 6 minuta a bio je upaljen (ekran) bar 45 min. Jel to i kod drugih tako ili se samo meni dešava? Ista situacija mi je bila svojevremeno na lg 4x.
Pogledajte prilog 137273

Hvala.

Haha. Ne mogu da flesujem, samo za 16gb, mada ako postignem probacu, trebalo bi da digne sistem.

Milko to jos nisam video.

Corvus ti si mislio ono generalno za bateriju da ekran ne bude na prvom mestu, nego android OS i tako neke nebuloze :)

Nisam video ni ja konkretno za displej, ali kada je LG softver u pitanju, ništa me ne čudi.

I to, ali i na greške u statistici uopšteno. Nije tolika nepoznanica.

I idemooo. "G PRO2 WIFI FIXED,I would send your a patch link" , wifi vec sredjen :D

^ Nova verzija krece da se pravi...

Vidim da lik napominje Philz rikaveri,dali moze preko twrp da se instalira sve to?

Meni se to desavalo svaki put kad restartujem telefon.Smanji sot iz neznanog razloga:)

Da preko twrp samo flesujes philz. Ne brises nista!
Edit: moze i preko twrp sigurno.

Poslednja izmena:
Nisam video ni ja konkretno za displej, ali kada je LG softver u pitanju, ništa me ne čudi.

I to, ali i na greške u statistici uopšteno. Nije tolika nepoznanica.

Ne znam, mislim za 2 meseca koliko sam ga imao, nisam video taj problem za SOT, dok za ovo drugo znam da je Android OS na prvom mestu. Mada kod LG-a nema sta da te ne iznenadi. Nadaj se svemu i svacemu :d

Koliki smo baksuzi, ne bi me cudilo da pravi g pro 2 ima bag kao g2 sa kamerom, pa da izvisimo ... Haha

^ Ljudi,strpite se malo,danas ubacuje V2 verziju,problem sa WIFI je resen,a rom je portovan i za uredjaje od 32gb,pa ce Andrija reci kako stoji sa kamerom. Uostalom danas je rom izbacio,bice komentara i u temi,samo pratite ;)

Da zakucano na 30fps, u mrklom mraku. Sto se ROM-a tice, upravo je skinut, kasnije ce upload-ovati verziju sa wifi-jem koji radi.

Nazad
Vrh Dno