Mozemo kladionicu da opalimo
Meni su iz Vipa poslali poruku da ce vrlo brzo da puste update za nas telefon,posto je isti provajder u Hr pustio nadogradnju
Kako su ti poslali , slao na mail neki sta?Moj je isto vip
A od koga ja cekam update? Telefon sa vip-a ali je otkljucan kodom i telenor kartica u njemu?
1. Grid je 5x5 na LG launcheru.
2. Ne.
3. Pa kad budes pravio, neces ni imati upisan proxy, a ni port, oba treba da budu prazna.
A od koga ja cekam update? Telefon sa vip-a ali je otkljucan kodom i telenor kartica u njemu?
1. Grid je 5x5 na LG launcheru.
2. Ne.
3. Pa kad budes pravio, neces ni imati upisan proxy, a ni port, oba treba da budu prazna.
Par pitanja drugari,
1.Jel može na originalnom launcheru da se namesti da imaju 4 kolone ikonica na home screen-ovima. Imam nekoliko widget-a koji ružno izgledaju kada nisu preko cele širine ekrana.
2. Da li može nekako se namesti na kameri da slike za ime imaju datum ili još bolje i lokaciju?
3. Na vip-u sam i čini mi se da sam ranije brisao proksi a na g2 ne može se menja kad uđem u vip apn. Pre nego što krenem da pravim nov apn jel ima svrhe uopšte da brišem proksi?
Imas na xda flashable zip za quick remote pa nju flesuj.Koji program preporucujete za IR daljinski za CM, na shtock ROM-u mi je radio sa LG televizorom, ne nadje nista kvalitetno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari