Šta je novo?

LG G2

Ja koristim 3 različita kabla... i svaki radi kao i original,tako da kupi šta hoćeš,radiće sve ok ;)

A ne bi da radim to a i zao mi je sad u pm sve ja moram da UJ***M !!! Da li uopste moze da se kupi original?

Sad sam probao od nokie radi kao original, ali koliko ce mmi trebati usb kad budem prodavao za g3 :(

Poslednja izmena:
Ovaj azijski kod mene stoji kao zaliven ali svršeno radi i ovaj od N7, dok oni od HD2 i SGS+ takođe pune samo sporije. Drugim rečima, svi će da rade, gledaj samo kapacitet.

Ovaj azijski kod mene stoji kao zaliven ali svršeno radi i ovaj od N7, dok oni od HD2 i SGS+ takođe pune samo sporije. Drugim rečima, svi će da rade, gledaj samo kapacitet.

Sam punjac mi je ostao netaknut ,samo onaj ota kabal mi je vrisnuo :( I sada kada stavim neki nokijin stari kabal U PUNJAC OD G2 RADI iz praistorije ali radi , e sad da li je to to... ?....

Poslednja izmena:
hehehe pa da nije,ne bi ni radio...prosto klasičan mikro USB

Citam na drugom forumu,susedi nasi vec dobili OTA update,uzeli preko Vip-a

Poslednja izmena:
Znaci totalno nebitna stvar da li je usb sa nokie n72 :D

Ma da, svi ti kablovi su isti. Kući koristim original, a na poslu imam neki od ženinog bivšeg telefona Samsung S8000 Jet. Jedino je pitanje otpora, tj. kvalitete žice. Ako je predugačak a tanak kabl, malo sporije će se puniti telefon, jer su padovi napona na istosmernom naponu veliki, ako nabaviš neki sa debljim presekom žica, biće kao original. Bar, to je moja pretpostavka, jer znam koliko su osetljivi 5 voltni usb uređaji na dužinu i presek kabla.

Poslednja izmena:
Ma da, svi ti kablovi su isti. Kući koristim original, a na poslu imam neki od ženinog bivšeg telefona Samsung S8000 Jet. Jedino je pitanje otpora, tj. kvalitete žice. Ako je predugačak a tanak kabl, malo sporije će se puniti telefon, jer su padovi napona na istosmernom naponu veliki, ako nabaviš neki sa debljim presekom žica, biće kao original. Bar, to je moja pretpostavka, jer znam koliko su osetljivi 5 voltni usb uređaji na dužinu i presek kabla.

Mali a debeo kablal od nokie valjda ce da sljaka , nego ce da mi bude frka oko prodaje , za g3 ....(VEROVATNO G3)

Nije valjda da toliko puta moras da restartujes telefon, pa stalno gledas u bootanimation? :d[/QUOTE]

Ma jok nego sama svest o tome me ubija axxaxaxaxa

Bio bih zahvalan da mi neko pošalje poruku gde da skinem iGO koji provereno radi kako treba. Koristio sam Navigon otkad sam prešao na full hd telefone i sad mi nesto treba iGO ali koji kod da skinem nije nesto dobar.

Postoji li us rbiji neko mesto gde bi mogli da pazarimo stvari i dodatnu opremu za nas telefon tipa:folije ,bumpere itd itd....

Folije i futrole,silikoni imaju naravno...za ostalo nisam siguran...

Za tu kasnu reakciju jos nisam cuo :D

Rešio sam to kašnjenje. Ostao mi je upaljen "Magnification gestures" dok sam potpaljivao drugara sa funkcijama telefona. Čim sam ga ugasio, igrice rade normalno... :D

UHD daylight[17-03-52].JPG

Ekstra je. Uhvatio sam jedan frejm iz videa i skroz je ok kvalitet slike.

Hmmm, kada će više official OTA za Int verziju... :)

A jel' moze kdz fajlom da se flesuje stock i davse posle toga odradi OTO?
A sto se tice OTA za int verziju, cuo sam da ce ove godine...

Nazad
Vrh Dno