Šta je novo?

LG G2

Pozdrav svima
Od prošle nedelje sam vlasnik LG G2. Imam i Note1 tako da mogu da ih uporedim. Uglavnom su prednosti na strani ovog prvog, pre svega baterija, ali ono što mi smeta je vrlo siromašan izbor fontova. Kod Samsunga ima brdo aplikacija za ubacivanje fontova kao i povećavanje njihove veličine. Za LG nisam uspeo da nađem tako nešto. Da li je to uopšte moguće.

Kod Samsunga ima brdo aplikacija za ubacivanje fontova kao i povećavanje njihove veličine. Za LG nisam uspeo da nađem tako nešto. Da li je to uopšte moguće.
LG Smart World/Customization/Fonts - imaš tamo brdo fontova...
Trenutno koristim MDLimebus
Veličina fonta settings/display/font size, u porukama klasika - pinch zoom

Poslednja izmena:
Probao sam 2x bezuspesno,nakon istaliranja roma-a touch screen ne radi dobro. Jos nekoliko ljudi na xda se zali na taj problem, a ima i onih koji su odradili root?
Odradio sam i ja, touch screen ne da ne radi dobro, nego je ovo katastrofa, dodje mi da razbijem fon, da li neko zna kako da se vratim na predhodni, imam backup koj sam odradio sa twrp?

Vratis stock, instaliras twrp i flesujes backup, bar ja tako mislim .

Evo upravo radim iz dw moda update, jedino sam to mogao...

Narode da li je neko rešio problem u poslednjih nekoliko dana sa sinhronizacijom googla??Kad mi sinkuje mailove i pri otvaranju istih izbaci mi googlov nalog tipa potrebno je opet ulogovati se...

I mene ovo i dalje zeza, ali ne uvek - povremeno. Nešto su čačkali Chrome i druge servise pre par dana, a šta su uradili nemam pojma ...

Poslednja izmena:
^ Cekam ih ja sve kad stavim fix,pa krenem da izbacujem video samples :D

Kako ste zadovoljni kvalitetom spikerfona na ovom telefonu ?? Znaci kvalitet a ne jacina.
Naravno da se lg fabricki zvuci cuju odlicno kao i onaj hor beckih decaka, ali klasicna mp3 pesma je ocaj. Interesuje me kako vama radi, da to nije samo moj zvucnik u pitanju ??

Meni lepo radi ako je kvalitet fajla dobar. Inace zvucnik je prosek kao i na svakom telefonu. Mozete mi zameriti ali ja sam do sada najbolje zvucnike gledao na huawei uredjajima, npr ideos s7 slim koji ima stereo zvuk bolji od 90% laptopova

ja kad sam pustio prvu pesmu kad sam kupio G2 mislio sam da je zvucnik produvao, u poredjenju sa galaxy-s i9000
Kasnije kad sam pustao fabricke lg zvukove shvatio sam da je ipak ispravan (nazalost)
Moze li se nesto uciniti po tom pitanju ?

Pa mozes da probas sa viperom da nastelujes. Takav je,***. Ubacuj kvalitetnije audio snimke i sve ce biti ok.

Rekao bih da je .flac sa >1000kbps prilicno kvalitetan :)
Ma nisam klinac da slusam muziku preko spikerfona nego me nervira sto ne mogu staviti zvono koje hocu, nego biram neke gay delove pesama gde su samo vokali jer se to odlicno cuje, ali kad krene ritam.... boje da se javim pre toga hahah :D

Možeš da staviš koju hoćeš pesmu. U "Phone ringtone" imaš gore desno + i dodaš šta želiš. :)

Možda nisam najbolje razumeo, ali čovek kaže da ne može da stavi koje hoće zvono tj. melodiju. Grešim li?

Misli on na kvalitet ali lepo piše i da ga nervira što ne može da stavi zvono koje hoće. Onda pomislih: "*** ovo znam! Hajde da i ja napišem neku pametnu a ne samo da nešto pitam." :) Nego, kada sam već kod pitanja. Zanima me ako neko zna da li može da se reši kasna rekacija ekrana u nekim igrama? Tapnem ekran i odziv kasni za delić sekunde ali je to dovoljno da izgubim život. :S:

Ne moze da stavi za zvono ne zato sto ne zna vec zato sto mu ruzno zvuci. Za tu kasnu reakciju jos nisam cuo :D

Screenshot_2014-03-02-18-27-59.png Konacno :D. Odradio sam fix za kameru. Low light katastrofa blago receno. 15fps zakucano. Ovaj 120fps je bolestan :)) ali nazalost ne upotrebljiv nocu :(

Nazad
Vrh Dno