Pittsburgh
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.07.2010
- Poena
- 350
Al se setas iz muskog u zenski rod![]()
****ni SwiftKey I subota...
Al se setas iz muskog u zenski rod![]()
LG Smart World/Customization/Fonts - imaš tamo brdo fontova...Kod Samsunga ima brdo aplikacija za ubacivanje fontova kao i povećavanje njihove veličine. Za LG nisam uspeo da nađem tako nešto. Da li je to uopšte moguće.
Nasao si sta ces da poredis.
BRAVO!Slazem se ...
Ps:Ako nisi shvatio moj post kao sprdnju na hejtere superProcitaj par strana unazad
![]()
Odradio sam i ja, touch screen ne da ne radi dobro, nego je ovo katastrofa, dodje mi da razbijem fon, da li neko zna kako da se vratim na predhodni, imam backup koj sam odradio sa twrp?Probao sam 2x bezuspesno,nakon istaliranja roma-a touch screen ne radi dobro. Jos nekoliko ljudi na xda se zali na taj problem, a ima i onih koji su odradili root?
Narode da li je neko rešio problem u poslednjih nekoliko dana sa sinhronizacijom googla??Kad mi sinkuje mailove i pri otvaranju istih izbaci mi googlov nalog tipa potrebno je opet ulogovati se...
Hvala na pomoći. Ipak su ovo neozbiljni fontovi za ovako ozbiljan uredjaj.LG Smart World/Customization/Fonts - imaš tamo brdo fontova...
Trenutno koristim MDLimebus
Veličina fonta settings/display/font size, u porukama klasika - pinch zoom
Hvala na pomoći. Ipak su ovo neozbiljni fontovi za ovako ozbiljan uredjaj.
Hvala na pomoći. Ipak su ovo neozbiljni fontovi za ovako ozbiljan uredjaj.
Ne bih ja to sa play store ubacivao. Ili ne promeni sve fontove ili kokne tel.
Ovo se pokazalo kao bolja opcija.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2513985
[FONTS] Chromium's Font Packager // Complete Flashable Font Packs
Možeš da staviš koju hoćeš pesmu. U "Phone ringtone" imaš gore desno + i dodaš šta želiš.![]()
Možda nisam najbolje razumeo, ali čovek kaže da ne može da stavi koje hoće zvono tj. melodiju. Grešim li?
Pogledajte prilog 136906 Konacno. Odradio sam fix za kameru. Low light katastrofa blago receno. 15fps zakucano. Ovaj 120fps je bolestan
) ali nazalost ne upotrebljiv nocu
![]()
Za tu kasnu reakciju jos nisam cuo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari