Šta je novo?

LG G2

Evo i "Table top racing", opet, ajd da vidim. Instalirao već dve od dve "problematične", a - sve radi kako treba, 67 MB download (jer browser može da laguje).
https://www.dropbox.com/s/tj3eusrvsulyuo4/G2 table top racing.mp4
(Izvinjavam se zbog nesređenih zanoktica, hehe).

Ovde super radi. Probaj jos trku sa vise kola(da ih ima 5,6 ne znam koliko ih ima u quick race) i mogu da kazem da sam pogresio i da je od fona do fona razlicito. Al' na bratovom lagujeee...

IT, idi malo snimaj napolju lepo je vreme.... i tu ima da ti drzi fps....

xaxaxaxaaxxaxa e ovo volim pravu zezanciju na tudj racun i na svoj ;) ;)(Congratulations) A bigaje video sam da je xdabebb napravio komu od kamere videcemo kad zveknemo root pa bacimo fix ;) A onda evo ja obecavam idem u eipatske katakombe kapiram da je tamo low light, mozda po koj svitac ili zelite potpuni mrak? :D :D :D (zezam se ljudi sweet dream)

Ovde super radi. Probaj jos trku sa vise kola(da ih ima 5,6 ne znam koliko ih ima u quick race) i mogu da kazem da sam pogresio i da je od fona do fona razlicito. Al' na bratovom lagujeee...[/QUT

Tebra pa bre vidi kolko lagova xexexexe , al ste me razonodili odo spavati malo sutra je tezak dan

PunisheR JA MILSIM i da sam ti malo pre da se od fona do fona sve razlikuje, ali izgleda ovde se sve radi povrsno, povrsno i replicira i sagledavaju stvari.....

Poslednja izmena:
Toliko već nemam živaca i ovo me smorilo, a bilo kakve - takve glupe igrice svakako nikada neću igrati na fonu. Kad se igram, 24" naspram 5.2", ne može se porediti. Možda si i u pravu i ako jesi, nije u redu da takav fon ima gličeve i cepkanja, ali kao igrice na pc-u, najgore optimizovane budu one loše 1:1 portovane sa konzola, tako da pre verujem da je do kombinacije aplikacije i telefona nego do telefona.

Zbog vase rasprave ste me naterali da instaliram obe igrice, bas me zanimalo sta se desava. Probao sam obe i nema laga ni na jednoj, a inace mi ponekad laguje u igrici hill climb racing i samo u njoj...
Sto se tice verzije telefona i softvera, u pitanju je telefon iz telenora sa stock 4.2.2, d80210e. Pozdrav i nemojte da se svadjate, ipak je ovo samo telefon ;)

Edit: probao ttr i trku sa jos 5 vozila, sve radi kao podmazano...

Poslednja izmena:
Zbog vase rasprave ste me naterali da instaliram obe igrice, bas me zanimalo sta se desava. Probao sam obe i nema laga ni na jednoj, a inace mi ponekad laguje u igrici hill climb racing i samo u njoj...
Sto se tice verzije telefona i softvera, u pitanju je telefon iz telenora sa stock 4.2.2, d80210e. Pozdrav i nemojte da se svadjate, ipak je ovo samo telefon ;)

Ma to je samo bio nalet konkurentskih kompanija xexee i zavera oko ove masine :), salim se ja malo,elem meni ni hill ne secka pogotovo on,rekao sm samo kada sam kupio telefon real racing 3 mi je secnuo na 1ms i to je to nista vise.
Ma naravno da se necemo svadjati pre svega trebamo uvek imati u glavi ono sto svi pomalo zaboravljamo i updamo sve dublje u ovaj virtuelni imaginarni svet a to je da smo svi mi ljudi i da treba da oprastamo ,I DA SMO SE KAO MALI IGRALI U PESKU I PRASINI I OD ISTE PRAVILI KOLACE :) :) :) (ocu reci nismo znali nizakakav g2 , s5, one i sl..). TREBA da se pomazemo i da se volimo jer kao sto biblija kaze COVEK JE VELIK ONOLIKO KOLIKO MU SRCE MOZE OPROSTITI....

Poslednja izmena:
*** ja sam pre 2 meseca rekao kada sam furao g2 da je on po defoltu namesten da max steka bateriju,to je lg-u bilo na prvom mestu jer su samo tako mogli da prodaju mob.. Nema tu mnogo filozofije tako je kako je,ako hocete da sve radi bez laga onda morate da ukljucite trickester i da podesite neke stvari..

Ispisali ste 20strana za dzabe

*** ja sam pre 2 meseca rekao kada sam furao g2 da je on po defoltu namesten da max steka bateriju,to je lg-u bilo na prvom mestu jer su samo tako mogli da prodaju mob.. Nema tu mnogo filozofije tako je kako je,ako hocete da sve radi bez laga onda morate da ukljucite trickester i da podesite neke stvari..

To nije da lg prvi put radi tako.

Pa dobro,sem ponekih igara nije da telefon ne moze da se koristi koliko laguje.
ja u svakodnevnom radu ne vidim nikakve lagove,a koristio sam svasta,pa i nexus.

Ja sam sad probao TTR i ne secka mi. Na KK, nikad je ranije nisam igrao da bih znala kako se ponaša. Istina vozio sam samo alone race.
A sad bih stvarno zamolio moderatore, ali i korisnike drugih telefona da srede ovu temu/ne hejtuju više. Ako mi živimo u zabludi, mi živimo. Znam sta je Lag u igricama, imao sam Nexus 7 I. I znam sta je Lag. Ovde lag nisam video.
I ne želim da se raspravljam. Da nisam zadovoljan telefonom, prodao bih ga i uzeo drugi. I ne bih lagao sebe da je sjajan, a da je ocajan. Ne verujem se za uređaje na taj način nikad.

samo su tako mogli da prodaju mob? znaci jedino sto valja na ovom telefonu je baterija? da je to tacno, lg bi samo tu bateriju i reklamirao, a uopste to ne radi...

sto se tice laga, da si procitao par postova, video bi da nekim ljudima telefon laguje, nekima ne, tako da ne mozes generalno da sudis o telefonu na osnovu iskustva 5-6 ljudi... ista je prica o nexusu 5 i o losem power dugmetu, vibro motoru i mrtvim pixelima... eto znam sve to, procitao sam pa opet nisam otisao u temu o tom telefonu i nabijao to svima na nos, jer me iskreno bas briga, nek kupuje ko sta hoce i sa cim je zadovoljan, svoje pare trosi

Lose sam se izrazio.. To im je bila osobina na kojoj su bazirali marketing i prodaju. Svaki review na netu koji postoji u prvi plan izbacuje bateriju ovog mobilnog ,lg je osetio da vise 50 posto kupaca u prva 3 mesta prioriteta vide trajanje baterije pa su isli na tu loptu.

Sve u svemu jedan od boljih mobova sto se tice ulozeno dobijeno,samo sto se meni iz nekih drugih razloga ne svidja,mada ko da je to bitno..

Svaki mob ima svojih dobrih i losih strana,da je sve dobro ne bi bilo zanimljivo ;)

Poslednja izmena:
Lose sam se izrazio.. To im je bila osobina na kojoj su bazirali marketing i prodaju. Svaki review na netu koji postoji u prvi plan izbacuje bateriju ovog mobilnog ,lg je osetio da 50 posto kupaca u prva 3 mesta prioriteta vide trajanje baterije pa su isli na tu loptu.

Sve u svemu jedan od boljih mobova sto se tice ulozeno dobijeno,samo sto se meni iz nekih drugih razloga ne svidja,mada ko da je to bitno..

Kao i svaki drugi telefon koji sam koristio, ima mane... Trenutno mi za ovaj novac ubedljivo najviše odgovara, pa njega i koristim (meni je baterija najveći plus ikad i ne znam da li ću ikad moći da se vratim na telefon sa znatno slabijom baterijom). Kameru inace koristim samo kad putujem, dobio sam dobre slike. Inače nemam trip da se slikam noću, pa ni fotoaparatom.
Jedino sto meni fali je više storage što ću rešiti kupovinom OTG flasha.

Ja sam sad probao TTR i ne secka mi. Na KK, nikad je ranije nisam igrao da bih znala kako se ponaša. Istina vozio sam samo alone race.
A sad bih stvarno zamolio moderatore, ali i korisnike drugih telefona da srede ovu temu/ne hejtuju više. Ako mi živimo u zabludi, mi živimo. Znam sta je Lag u igricama, imao sam Nexus 7 I. I znam sta je Lag. Ovde lag nisam video.
I ne želim da se raspravljam. Da nisam zadovoljan telefonom, prodao bih ga i uzeo drugi. I ne bih lagao sebe da je sjajan, a da je ocajan. Ne verujem se za uređaje na taj način nikad.

Al se setas iz muskog u zenski rod :D

Od jutros mi opasno zabada telefon , laguje na sve zivo home dugme ima odziv od 120 ms merio sam ,uzas. :D

zaista ne znam zasto hejteri gube vreme i sebi i nama u ovoj temi. laguej, ne laguje, merio sam atomskim casovnikom... koga briga. ako je neko rekao da mu ne laguje, onda onaj ko ima problem sa lagom treba da se zapita zbog cega ga ima. da li je to zbog custom roma, roota, twrp a, ili jednostavno do verzije fona. umesto da budete konstruktivni pokusavate zadovoljne korisnike ovog fona da ubedite da je fon njesra. *****ski...

zaista ne znam zasto hejteri gube vreme i sebi i nama u ovoj temi. laguej, ne laguje, merio sam atomskim casovnikom... koga briga. ako je neko rekao da mu ne laguje, onda onaj ko ima problem sa lagom treba da se zapita zbog cega ga ima. da li je to zbog custom roma, roota, twrp a, ili jednostavno do verzije fona. umesto da budete konstruktivni pokusavate zadovoljne korisnike ovog fona da ubedite da je fon njesra. *****ski...

BRAVO!Slazem se ...
Ps:Ako nisi shvatio moj post kao sprdnju na hejtere super :D Procitaj par strana unazad ;)

Narode da li je neko rešio problem u poslednjih nekoliko dana sa sinhronizacijom googla??Kad mi sinkuje mailove i pri otvaranju istih izbaci mi googlov nalog tipa potrebno je opet ulogovati se...

Imas custom rom? Ja sam na stock-u i nemam problema sa googlom...

Probao sam 2x bezuspesno,nakon istaliranja roma-a touch screen ne radi dobro. Jos nekoliko ljudi na xda se zali na taj problem, a ima i onih koji su odradili root?

Bas zato i pitam, mada nekima radi :). Meni ostalo jos 1h pa cemo da vidimo :). Sta si radio, full wipe ili samo dalvic i cache?

Odradio sam full wipe. Odustajem od ovog root-a, cekam neko drugo uputstvo za root.

Vrh Dno